Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Abi wow oynuyorum yine =), bf gelince gelicem.

harcadın dimi verdiğim parayı

aaa bak charda 10k kaldı

acc açma parasını ver sana 10k para yollim (hatta altlarla fln 11 12k :D )

ucuza gold almış ol lol
Mesaj tarihi:
Activision CEO'su Michael Griffith, Mw2'nin bu kadar büyük başarı yakalamasını rakipsizliğe bağlamış hehe

Bu tatil döneminde, yani yaz demek istiyor galiba yeni bir oyun gelecekmiş. Bu sene çok rakibimiz var ve çok zorlanacağız. MW2'deki başarıyı bir daha hiçbir zaman yakalayamayabiliriz demiş.
Mesaj tarihi:
Bu arada gerçekten HDD'de yer kalmadı, inanılmaz silesim de var oyunu, o derece nefret etmiş durumdayım da dursun bakalım en azından bc2 tam çıkana kadar. Sonra sanmıyorum işim olacağını.
Mesaj tarihi:
hala mi ya baglanmiyor ? benim de sansa bak son 2 sefer boyle oldugunda bana da olmustum simdi giriyor. Yalniz avrupa tarafinda oturan 6-7 arkadasim giriyor, karsida oturanlar giremiyor ilginc bir tespit tabi kendi capimda.
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

hala mi ya baglanmiyor ? benim de sansa bak son 2 sefer boyle oldugunda bana da olmustum simdi giriyor. Yalniz avrupa tarafinda oturan 6-7 arkadasim giriyor, karsida oturanlar giremiyor ilginc bir tespit tabi kendi capimda.

bende anadolu tarafında giremiorm oyuna.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Bu arada gerçekten HDD'de yer kalmadı, inanılmaz silesim de var oyunu, o derece nefret etmiş durumdayım da dursun bakalım en azından bc2 tam çıkana kadar. Sonra sanmıyorum işim olacağını.

hainsiniz işte :|
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Sesu çatır çutur girebiliyor abi İngiltere'den. Bizde problem var da onunla mu uğraşıcam abi işim gücüm mü yok yani.

tt de sorun var bence fiber gayet güzel çalışıo :D
Mesaj tarihi:

oyunu steamden indirdim fakat dil sorunum var nasıl duzeltıcegım hakkında hıc bır fıkrım yok ınternetten arattım cesıtlı ulkelerdekı bırılerının de basına gelmıs fakat hıc bırı nasıl duzeldıgı hakkında bısı yazmamıs

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Xaenin said:

hainsiniz işte :|

Sizi oyun sahalarında da görmek isteriz beyfendii, öyle forumdan forumdan olmuyor hic :)
Mesaj tarihi:
Şu ana kadar aynı sorunla başka bi oyunda veya uygulamada hiç karşılaşmadıysan Steam'e konuyla ilgili bi mail at derim, madem çözüm önerisi çıkmamış.
Olay sadece MW2'de oluyosa, oyun içinde görüntünün belli yerleri tek renk çıkıyosa (beyaz örneğin) ekran kartı bazı gerekli shaderları desteklemiyo olabilir.
Ya da aynı şeyi başka yerlerde de yaşadıysan ekran kartın arızalı olabilir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...