Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dreagloth said: Abi wow oynuyorum yine =), bf gelince gelicem. harcadın dimi verdiğim parayı aaa bak charda 10k kaldı acc açma parasını ver sana 10k para yollim (hatta altlarla fln 11 12k :D ) ucuza gold almış ol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Activision CEO'su Michael Griffith, Mw2'nin bu kadar büyük başarı yakalamasını rakipsizliğe bağlamış hehe Bu tatil döneminde, yani yaz demek istiyor galiba yeni bir oyun gelecekmiş. Bu sene çok rakibimiz var ve çok zorlanacağız. MW2'deki başarıyı bir daha hiçbir zaman yakalayamayabiliriz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dreagloth said: Abi wow oynuyorum yine =), bf gelince gelicem. ABIYAPMA NEDEN?!?! :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bu arada gerçekten HDD'de yer kalmadı, inanılmaz silesim de var oyunu, o derece nefret etmiş durumdayım da dursun bakalım en azından bc2 tam çıkana kadar. Sonra sanmıyorum işim olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hala mi ya baglanmiyor ? benim de sansa bak son 2 sefer boyle oldugunda bana da olmustum simdi giriyor. Yalniz avrupa tarafinda oturan 6-7 arkadasim giriyor, karsida oturanlar giremiyor ilginc bir tespit tabi kendi capimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sesu çatır çutur girebiliyor abi İngiltere'den. Bizde problem var da onunla mu uğraşıcam abi işim gücüm mü yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sereglin said: hala mi ya baglanmiyor ? benim de sansa bak son 2 sefer boyle oldugunda bana da olmustum simdi giriyor. Yalniz avrupa tarafinda oturan 6-7 arkadasim giriyor, karsida oturanlar giremiyor ilginc bir tespit tabi kendi capimda. bende anadolu tarafında giremiorm oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xaenin said: Bu arada gerçekten HDD'de yer kalmadı, inanılmaz silesim de var oyunu, o derece nefret etmiş durumdayım da dursun bakalım en azından bc2 tam çıkana kadar. Sonra sanmıyorum işim olacağını. hainsiniz işte :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şey oynamayı bırakıp da steam accsinde baska oyun olmıyan varsa satın alabilirim ben uygun fiyata cod6nızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 satiyim 70 milyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xaenin said: Sesu çatır çutur girebiliyor abi İngiltere'den. Bizde problem var da onunla mu uğraşıcam abi işim gücüm mü yok yani. tt de sorun var bence fiber gayet güzel çalışıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oyunu steamden indirdim fakat dil sorunum var nasıl duzeltıcegım hakkında hıc bır fıkrım yok ınternetten arattım cesıtlı ulkelerdekı bırılerının de basına gelmıs fakat hıc bırı nasıl duzeldıgı hakkında bısı yazmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dworgian said: Xaenin said: Bu arada gerçekten HDD'de yer kalmadı, inanılmaz silesim de var oyunu, o derece nefret etmiş durumdayım da dursun bakalım en azından bc2 tam çıkana kadar. Sonra sanmıyorum işim olacağını. hainsiniz işte :| Sizi oyun sahalarında da görmek isteriz beyfendii, öyle forumdan forumdan olmuyor hic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dil sorunu değil bu ekran kartın patlamış senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 böyle bir dil yok gerçekten :p, peki oyun içi grafikler sağlam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 poopla said: dil sorunu değil bu ekran kartın patlamış senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Şu ana kadar aynı sorunla başka bi oyunda veya uygulamada hiç karşılaşmadıysan Steam'e konuyla ilgili bi mail at derim, madem çözüm önerisi çıkmamış. Olay sadece MW2'de oluyosa, oyun içinde görüntünün belli yerleri tek renk çıkıyosa (beyaz örneğin) ekran kartı bazı gerekli shaderları desteklemiyo olabilir. Ya da aynı şeyi başka yerlerde de yaşadıysan ekran kartın arızalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sonunda nuke :D http://img290.yukle.tc/image.php?id=8845tacnuke.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bende bugun 17 0 da kaldım ya. ayar oldum baya. chopper gunner'ımı indirdiler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben valla öyle bi sazan gruba denk geldim ki kimse uçagın arka bagajında görmedi beni lol. harrier - chopper gunner - sonrasında 4 shot daha ve gogo nuke o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oyunu steamden satın aldım ama oyunu torrentten ındırdım..şimdi ne oyuna girebiliyorum ne oyunu update edebılıyorum.napıcam nası calıstırıcam bunu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oyunu steamden indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yapmaaa çalıştıramam mi torrentten ındırdıgımle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Steam'de dosyaların paketleme biçimleri falan farklıdır büyük ihtimal, indir Steam'den oyna paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 1 day 17 hours diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar