forçen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yok ben crackli olarak single player ını oynadım, bitince gittim parasını verdim steam abiden aldım orjinalini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dünyanın en salak firması sanırım activision, sokayım böyle salak bir sisteme, üst üste 14 kere denedim, yükleniyor awating'de kalıyor çıldırdım ... ne salak bir firmaymış şu ya, yaptıkları yapacakları herşeye koyim ... önce statlar gitti şimdi şu olay sinirimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Blizzard'dan beri geriye götüren patchler görülmemişti. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 düzelir diye umuyorum. şu IWnet i improve etmezlerse zaten daha çekeceğimiz var şu oyundan. okadar satış yaptılar bari amaan ne olursa olsun uraşmıyoruz biz artık oyunla demezler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hacklendim :D tahmin ettiğim doğruysa kuzenimin pc'de geçen gün giriş yapıp TF2 oynamıştım, trojan falan vardı galiba o da hacklenmiş çünkü steam'e başvurdum, hesabım geri verilene kadar yokum cenabetlik çöktü accountumun üstüne, başı beladan eksik olmuyor. Yeni account mu alsam nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 DarKRideR said: ya 2 gündür garip bir şekilde 2. mapler açılmıyor yani şöyle oluyor ki giriyorum oynuyorum bir mapte, bitiyor intermission'ı bekliyoruz vs. 2. map açılırken awating connection'da bekliyor sonra server disconnect 2 gündür bir kere bile sektirmeden hep böyle oldu. Oyunda mı birşey var yoksa bende mi ? ben de bir bende var sanıyodum. alalh belasını versin infiniti wardın bu ne be. hayır 3.yü yapsalar yine gider alırız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 DarKRideR said: hacklendim :D tahmin ettiğim doğruysa kuzenimin pc'de geçen gün giriş yapıp TF2 oynamıştım, trojan falan vardı galiba o da hacklenmiş çünkü steam'e başvurdum, hesabım geri verilene kadar yokum cenabetlik çöktü accountumun üstüne, başı beladan eksik olmuyor. Yeni account mu alsam nedir yuh artık ya :S abi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Gecen aylarda benim steam'de hacklenmisti, 1 gunde geri aldim Valve sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 geceyarısı 4:30 gibi atmıştım ticket'i halen cevap gelmemiş, korkuyorum hesap geri verilmeyecek diye nedense hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Update yaptı oyun bende, kafasına göre mi yaptı yoksa o boktan sorunu fixlemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 avatar ne lan ahah senin hesap çok ciks olmuş hasan ama verirler ya geri her şekil, sonuçta oyunları senin kartınla/paypal'inla vs aldığın belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 halen dönmediler bakalım, arkadaşın biri haftasonu diye geç dönerler dedi de devlet dairesi değil ya orası hehe herkes ertesi gün aldım diyor, bakalım gece 4'e kadar yolu var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 http://steamcommunity.com/profiles/76561197994662048 ahaahaha yeni fark ettim ya çok kral yapmış cücük safsda geri aldığımda bu şekilde bile kullanabilirim bir süre safsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 o 2 oyun sonrasi patlamalar steam client yuzunden :P patchlendi, duzeldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 steam halen dönmedi ya, korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sabaha karşı rustta yaşadığım tatmin bana 1 ay gider artık lkajdaslkjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya bu steam'den halen geri dönülmedi bana, bayağı bayağı account gitti diye düşünmeye başladım off niye dönmüyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 pazar abi bugün dikkat ettiysen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lan ya devlet dairesi mi 2 adam koysalardı maillere baksalardı :( dün dönselerdi keşke hayır bütün oyunlarım da steam'de çok koydu oyunsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahah kahkaha attım lan. another knife kill. http://www.break.com/game-trailers/game/modern-warfare-2/the-most-amazing-mw2-knife-kill.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nası yapıyolar şunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çok basit. http://www.dereliaricilik.com/images/bal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yok artık LEBRAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ha sittirin gidin derim buna bot var hile var her bi bok var, imkansız lan safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 razzRaziel said: ahah kahkaha attım lan. another knife kill. http://www.break.com/game-trailers/game/modern-warfare-2/the-most-amazing-mw2-knife-kill.html http://www.youtube.com/watch?v=FI98f7O4LxI direk bunu hatırlattı suratyına yapısması bıcağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar