Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Ya bir haber gördüm de biraz araştırdım,

Red Dawn diye zamanında listeye alıpta sonra kayıplara karıştırdığım bir film vardı. İsim tanıdık gelince ve içinde Modern Warfare 2 olunca okuyayım dedim.

1984 yılında çekilmiş bir filmm Red Dawn. Patrick Swayze'ın 4. ve Charlie Sheen'in ilk filmi, bayağı fanı olan adamlar varmış :D

Film kısacası ABD'yı işgal eden Sovyet güçlerini anlatıyor. Bir anda gökyüzünden iniyorlar ve işgal ediyorlar sağı solu. Bir grup gençte onlara direniyor.

Modern Warfare 2'nın bu kadar tutulmasından sonra film tekrar piyasaya düşmüş. Çakal yapımcılarda re-make için hemen atlamışlar yapalım diye.

Birde şimdi fark ettim ben bu filmi izlemiştim de galiba :D

neyse aha trailer,orjinalin;
http://www.youtube.com/watch?v=1_I4WgBfETc

yenisinin çekimler gerçi oyunla paralel zamanda başlamış, Jeffrey Dean Morgan abimiz var hatta kadroda asdfsda mw2'nin senaryosu şekillendikten hemen sonra oyun çıkmadan prodüksiyona başla, oyunun ünü sönmeden filmi de pazarla :D iyi taktik aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Netten 60 dediğin dolar lan zaten. 90'a geliyo da dsfjsha.

Lag çok nadir oluyor, L4D2 çok sıkıntılıymış o konuda insanlar baya söyleniyordu da, günde 1 kere lagli oyuna girersin, o da küçük bir ihtimal. Zırt pırt olmuyor.

edit: Akşam insan saatlerinde oyun atabiliriz evet.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

illa steam kurup ordan mı oyuna girmem gerek?
steamden mi 90 tl ? beleş dl yaptırıyolardır heralde alırsak
yoksa gidip ben dnr dan alsam 90 tl verip steamimi indirip paşa paşa oynar mıyım? (bu saçma oldu dfg )

ben böle yaptım ztn cd yi taktıktan sonra herşey kendiliğinden gelişiyo sen sadce cd-key giriyosun bi de 2.cd yi takıyosun =)
endişe etmene gerek yok bence. 11gb oyun aynı fiyat rafta ve nette. bence git dükkanlardan birinden al rahat rahat
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...