razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet konsolda fps turn based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cuce said: insanlar daha yavaş aim aldığı için satranc gibi oluyomus oyun ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 razzRaziel said: evet konsolda fps turn based ahahah offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ya bir haber gördüm de biraz araştırdım, Red Dawn diye zamanında listeye alıpta sonra kayıplara karıştırdığım bir film vardı. İsim tanıdık gelince ve içinde Modern Warfare 2 olunca okuyayım dedim. 1984 yılında çekilmiş bir filmm Red Dawn. Patrick Swayze'ın 4. ve Charlie Sheen'in ilk filmi, bayağı fanı olan adamlar varmış :D Film kısacası ABD'yı işgal eden Sovyet güçlerini anlatıyor. Bir anda gökyüzünden iniyorlar ve işgal ediyorlar sağı solu. Bir grup gençte onlara direniyor. Modern Warfare 2'nın bu kadar tutulmasından sonra film tekrar piyasaya düşmüş. Çakal yapımcılarda re-make için hemen atlamışlar yapalım diye. Birde şimdi fark ettim ben bu filmi izlemiştim de galiba :D neyse aha trailer,orjinalin; http://www.youtube.com/watch?v=1_I4WgBfETc yenisinin çekimler gerçi oyunla paralel zamanda başlamış, Jeffrey Dean Morgan abimiz var hatta kadroda asdfsda mw2'nin senaryosu şekillendikten hemen sonra oyun çıkmadan prodüksiyona başla, oyunun ünü sönmeden filmi de pazarla :D iyi taktik aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aldm indiriyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi $aka mi o film. charlie sheen joystick i biraksin ya bi zahmet. ruslara bak ya muppet show dan firlamis gibiler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 o değil de akimbo nasıl açılıo her silahın aynı mı akimbo açılış preq i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ewet. akimbo komik biraz. ama kufur ettiriyo kar$idakini. mesela ben acayip kufur ediyorum. sen boyle aim falan kasiyosun baba geliyo 1887 ile, cata cuta yardiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 xp için falan kullanıyosanız caiz fakat ben bunu iyi kullanıyorum yahu terör estiriyorum resmen kafasıyla kullanıyorsanız hiç tasvip etmiyorum, ayıblıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben en çok Light Machine Gun alıp şarjör bitene kadar saydırmayı seviorum ama bi bitti mi yalan oluo o da :D ve bende akimbo shotgun a küfür saydırıorum da o yüzden aynısını yapmak dileğindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Esh said: hatta actim Paticik Modern Warfare 2 steam grubu üye oldum friend e ekleyin yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 akimboun öküzlüğüi bi yandan reload edip öbür yadan ateş edebilmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cuce said: akimboun öküzlüğüi bi yandan reload edip öbür yadan ateş edebilmek.. valla bana gelen her adam sol sağ aynı anda basıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Xaenin said: AHTENİLOV MUSLEF! bunu battlefield 2'de demiyomuydu la sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bilmem ki olabilir, hepsi giriyo birbirine fdjghd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Akşama normal insan saatlerinde oyun kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu akşam 9 10 gibi toplaşcak grup olur mu? oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 21:45 de hayat duracak, gerçi bizim takım için geçerli değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyunun orjinali ne kadar? bi de değer mi almaya? çok lag vs diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lag yok gibi, raflarda 90, netten 60. not: 1 mb net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Netten 60 dediğin dolar lan zaten. 90'a geliyo da dsfjsha. Lag çok nadir oluyor, L4D2 çok sıkıntılıymış o konuda insanlar baya söyleniyordu da, günde 1 kere lagli oyuna girersin, o da küçük bir ihtimal. Zırt pırt olmuyor. edit: Akşam insan saatlerinde oyun atabiliriz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of lobby'ye chat penceresi koymamak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 illa steam kurup ordan mı oyuna girmem gerek? steamden mi 90 tl ? beleş dl yaptırıyolardır heralde alırsak yoksa gidip ben dnr dan alsam 90 tl verip steamimi indirip paşa paşa oynar mıyım? (bu saçma oldu dfg ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 gereken key i girip eklersin dnr dan felan alırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mulgear6 said: illa steam kurup ordan mı oyuna girmem gerek? steamden mi 90 tl ? beleş dl yaptırıyolardır heralde alırsak yoksa gidip ben dnr dan alsam 90 tl verip steamimi indirip paşa paşa oynar mıyım? (bu saçma oldu dfg ) ben böle yaptım ztn cd yi taktıktan sonra herşey kendiliğinden gelişiyo sen sadce cd-key giriyosun bi de 2.cd yi takıyosun =) endişe etmene gerek yok bence. 11gb oyun aynı fiyat rafta ve nette. bence git dükkanlardan birinden al rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar