Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 razzRaziel said: vuruyoz vuruyoz kimseye bişi olmuyor aynı bok böcekleri gibiydi kapışmamız sdsf. asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Akşama oyundayım, almayacaktım ama zanin çok konuşuyor diye aldım, susturmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Steam de grup mevcutmuş, paticik e ait, ordan bişiler bişiler yapılormuş aynı oyunlara düşülüyormuş, nasıl yapılıyor bu aktivite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 party kuruyosun, sonra oyun aratiyosun ayni partiden adamlarla ayni takimlara du$uyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 format attiktan sora steami yukleyince player dosyasi otomatik yukleniyor mu? yoksa yedegini almak lazim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Al backup, oyunları tekrar indirmeye mi kasıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dreagloth said: Al backup, oyunları tekrar indirmeye mi kasıcaksın. dvd var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ha tek oyunun varsa ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 i$te biri format atip yeniden yukleyince ayni leveldan ba$liyorsun gibi bi$ey demi$ti sanki, o nedenle soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Esh said: format attiktan sora steami yukleyince player dosyasi otomatik yukleniyor mu? yoksa yedegini almak lazim mi? multiplayer profilin duruyor da singleplayer saveleri fln gidiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 single onemli degil. bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Girdim, 10 oyun oynadım, ezildim, çıktım. Yarın 5 oyunda iyi olmayı hedefliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 of şu auto aimcileri bi banlasalarda rahatlasak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 iwnet varken zor, millet autoaim wall herşeyi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aim ve whciler var mi yahu? ben rastgelmedim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Esh said: format attiktan sora steami yukleyince player dosyasi otomatik yukleniyor mu? yoksa yedegini almak lazim mi? yükleniyo o senkron ettiği anda tekrar alıyosn o dosyaları pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gaza geldim the rock ı izledim gene. veteranda gene başladım sıfırdan oynamaya. uyuşturucu gibi birşey lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Neden her ülkenin bayragi varda bizim bayragimiz yok? gitmisler sikko el salvador bayragini bile koymuslar ayip be. Activisionda Türk bile çalisiyor, patch le gelmesi lazim mail atacagim yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evet çok saçma single'da fb bjk gs muhabbeti var ama multi için bayrak koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Oyunu dvd den yükledikten sonra 11 saatlik bir Update gösteriyor oyun , arkadaşımdan backup alıp yükledigimde de 11 saatlik update gösteriyor böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümü bilen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Auto-aimci ben hiç görmedim ya. Nasıl oluyor dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 aim bende görmedim ama wall şöyle bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hiç görmedinizmi tdm de 80-90 kill alan adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 80-90 kill diyince anılarım depreşti, ah cod4 ne güzel oyundun sen. http://i45.tinypic.com/2dwhnkg.jpg iwnet ile ne 200+ fragler görürüz, ne dedicated server ortamını, ne de modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 sadf zombi mod cok geyikti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar