Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun için steam in sitesinden sadece cd key alabilmekte miyiz?.

bir de bazı yerlerde çok ucuz oyunun cd keyleri, almamak lazım oralardan biliyorum ama sorayım dedim belki güvenilir ve ucuza satan bir yer vardır.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Hip fire aim almadan ki di mi ?
sadece SMG'lerde mi işe yarıyor hepsinde mi ?
Abi assault riflelarda da cok gerekiyo cunku yakinda adam varsa ve salak degilse aim alana kadar iniyorsun zaten. Shotgun da ayni sekilde.
Mesaj tarihi:
Ben bu gece kopamıycam muhtemelen.

Ayrıca highrise mapinin oyundan çıkartılması taraftarıyım. Ben bu oyunda beni bu kadar çileden çıkarıp soğutan bir map görmedim. Daracık, ateş ediyo biri geliyo ölüyosun falan, kaldırsınlar.
Mesaj tarihi:
Abi onları ekarte edebiliyorsun çok rahat ama. Apache falan gelince dışarda keklik gibi gezen nooblar yüzünden oyun kaybetmekten ben de baydım ama, ölürsen javelin alacaksın, ölmezsen de bi tane eve pusup bekleyeceksin gitmesini.
Mesaj tarihi:
Ya bi launcher var hani boyle tepeye firlatiyo fuzeyi sonra yere dusuyo. Ne onun adi, daha acilmadi heralde bende, level 42'yim.

Ya heli dusuruluyo da, tek kotu noktasi 2 fuzeyle dusuyo, e tek fuzen var :( cikip taricak luksun de olmuyo cogu zaman tabi pata pata tariyoken alet, karsi takimi hic saymiyorum.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ayrıca highrise mapinin oyundan çıkartılması taraftarıyım. Ben bu oyunda beni bu kadar çileden çıkarıp soğutan bir map görmedim. Daracık, ateş ediyo biri geliyo ölüyosun falan, kaldırsınlar.
high rise da silahina takacagin bir heartbeat sensor tum bu sorunlarinin cozumu olur yavrum.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Xaenin said:

high rise da silahina takacagin bir heartbeat sensor tum bu sorunlarinin cozumu olur yavrum.

şahsen kendim şu anda ninja perk'ü kullanıyorum. illaki başkalarıda kullanıyordur haliyle kesin çözüm diye bişey yok bu illet oyunda dsfg
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Xaenin said:

Dar haritalarda çoğu insan Ninja çakıyor, hb sensore bakayım derken ninja gelip takıyor enseye falçatayı =/

Bir de dizayn olarak da kötü bir map yani, içini karartıyor insanın.

En güzeli terminal.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...