Creus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 2500 kişi eklenmiş bn liste bi anda uçucak elemanlar.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oyun için steam in sitesinden sadece cd key alabilmekte miyiz?. bir de bazı yerlerde çok ucuz oyunun cd keyleri, almamak lazım oralardan biliyorum ama sorayım dedim belki güvenilir ve ucuza satan bir yer vardır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Wispy said: Hip fire aim almadan ki di mi ? sadece SMG'lerde mi işe yarıyor hepsinde mi ?Abi assault riflelarda da cok gerekiyo cunku yakinda adam varsa ve salak degilse aim alana kadar iniyorsun zaten. Shotgun da ayni sekilde.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Dun Charlie nin 4. Gorevine veteranda baya ugrastik ve gectik sonunda, baya kasinc lan. 5. Daha da kasinc cikti juggernautlu olan. Echoda napicaz bilmiyorum.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ben bu gece kopamıycam muhtemelen. Ayrıca highrise mapinin oyundan çıkartılması taraftarıyım. Ben bu oyunda beni bu kadar çileden çıkarıp soğutan bir map görmedim. Daracık, ateş ediyo biri geliyo ölüyosun falan, kaldırsınlar.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bir de grenade launcher yasaklansın. Bir de Derail'de sniper yasaklansın. Petition başlatalım.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 once heli ve ucaklar kalksın. sonra gl yasaklansın.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Abi onları ekarte edebiliyorsun çok rahat ama. Apache falan gelince dışarda keklik gibi gezen nooblar yüzünden oyun kaybetmekten ben de baydım ama, ölürsen javelin alacaksın, ölmezsen de bi tane eve pusup bekleyeceksin gitmesini.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya ben ztn indiriorm direk ama mallar adam vurcam diye maçı veriolar dediğin gibi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya bi launcher var hani boyle tepeye firlatiyo fuzeyi sonra yere dusuyo. Ne onun adi, daha acilmadi heralde bende, level 42'yim. Ya heli dusuruluyo da, tek kotu noktasi 2 fuzeyle dusuyo, e tek fuzen var :( cikip taricak luksun de olmuyo cogu zaman tabi pata pata tariyoken alet, karsi takimi hic saymiyorum.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Xaenin said: Ben bu gece kopamıycam muhtemelen. Ayrıca highrise mapinin oyundan çıkartılması taraftarıyım. Ben bu oyunda beni bu kadar çileden çıkarıp soğutan bir map görmedim. Daracık, ateş ediyo biri geliyo ölüyosun falan, kaldırsınlar.high rise da silahina takacagin bir heartbeat sensor tum bu sorunlarinin cozumu olur yavrum.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Penthesilea said: Xaenin said: Ben bu gece kopamıycam muhtemelen. Ayrıca highrise mapinin oyundan çıkartılması taraftarıyım. Ben bu oyunda beni bu kadar çileden çıkarıp soğutan bir map görmedim. Daracık, ateş ediyo biri geliyo ölüyosun falan, kaldırsınlar.high rise da silahina takacagin bir heartbeat sensor tum bu sorunlarinin cozumu olur yavrum. şahsen kendim şu anda ninja perk'ü kullanıyorum. illaki başkalarıda kullanıyordur haliyle kesin çözüm diye bişey yok bu illet oyunda dsfg
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 daha istenmeyecek çok şey var. bi promod olmalı; kökten çözüm.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Penthesilea said: Xaenin said: Ben bu gece kopamıycam muhtemelen. Ayrıca highrise mapinin oyundan çıkartılması taraftarıyım. Ben bu oyunda beni bu kadar çileden çıkarıp soğutan bir map görmedim. Daracık, ateş ediyo biri geliyo ölüyosun falan, kaldırsınlar.high rise da silahina takacagin bir heartbeat sensor tum bu sorunlarinin cozumu olur yavrum. Dar haritalarda çoğu insan Ninja çakıyor, hb sensore bakayım derken ninja gelip takıyor enseye falçatayı =/ Bir de dizayn olarak da kötü bir map yani, içini karartıyor insanın. En güzeli terminal.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 terminalde de uçağın camları kapatılsın bari sdfjgh
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 e bazı mapler ninjalık bazı mapler sniperlık. herkesi mutlu etmek lazım.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ninja ve cold bloodsiz assault olmaz. Bn sniperda bile cb kullaniyorum partinin kalitesine gore.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 marathon pro perk u olmadan sahaya çıkmam :D
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Oyun bildigin efsane, bu kadar dolu dolu olan baska hangi oyun var ki piyasada, parasinin hakkini hayli hayli veriyor.
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kesinlikle, para biriktirip orjinalini de alacağım. Sami Onur'a tebrik maili attım , cevap da yazdı sağolsun :)
Öne çıkan mesajlar