Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
%94'e geldi sürekli kesilip tekrar download starting diyip devam ediyor indirmeye, yarım saattir falan böyle. Hakikaten çıldırtır insanı bu Steam, bilerek yapıyolarmış gibi tam sonuna gelmişken of.
Mesaj tarihi:
steamden sadece valve oyunları alma taraftarıyım ben.
hem 11gb 1mbit internetim bunu indirmekle uğraşmak istemiyorum. kutulu mutulu cafcaflı alıcam ben
Mesaj tarihi:
Cuce said:

company of heroes'dan her hotfix cıktığında -patchde demiyorum bak hotfix- butun oyunu bastan cekiyodun steamden.

starcraft ile birlikte şu zamana kadar oynadığım en iyi strateji oyunu olan company of heroes'dan şu post ile öyle bir tiksindim ki. bırak onu komple bilgisayardan falan tiksindim. içim gıcıklandı falan.
Mesaj tarihi:
ben start dedim. arada buraya bi mesaj attım 'müzik kapanmıyor' diye sonra da bitti işte. hardened'da 5 saat 53 dakika sürmüş. kısaymış lan bariz ama hiç değilse atmosferler falan inanılmaz güzeldi. senaryo da 'eh işte' gibiydi. 5 saatlik film gibi düşünülebilir. multisi yalan olur nitekim dedicated server harbi harbi yok. üzülüyorum resmen.

single her türlü oynanır, çokta keyif alınır. bye.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Kutulu aldığımız MW2'yi Steam'e entegre etme gibi bi olayımız yok di mi? :(

oyun steam paket satiliyor zaten, steamsiz yukleyemessin.
Mesaj tarihi:
Yürrü be Amerikan milliyetçiliği!

Beyaz Saray'ın içinde yüzlerce Rus askeri olabilir, fakat buna rağmen Amerikan bayrağı Beyaz Saray'ın tepesinde dalgalanmaya devam etmektedir.

Mesaj tarihi:
Heralde 5 saattir falan oynuyorum mp, hiç sorun çekmedim, kaç kere de ele yüze işedim yani. Biraz abartıyor insanlar sanki OMG SIÇTIK diye, hiç öyle bişey yok.
Mesaj tarihi:
aga hissettiriyo yani.

9 bara cikardim latency i, 140-160ms le felan oynuyosun, bazen bir loss oluyo ki allahin $a$iyo.

onun di$inda oyun taktik agirlikli olunca latency ock da onemli degil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...