razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o baş kısmını spoilerla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 beyler, şimdi ben bu oyunu gitsem orijinal alsam. hiç birinizi hiç kimseyi tanımadan katlanılır civarda bir pingle multi oynamam mümkün mü? dedicated olmaması bu konuda tırstırdı beni, illa beş on kişilik emirerim olacka AÇIN diyince girecekler oyuna falan sanki? öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 MeSh said: MÜZİKLERİ KAPAMA SEÇENEĞİ YOK! sinirlendim lan. sinirlendim. mermi sesinden çok çello sesi duyuyorum lan.. of. bu cok acikli. bi de oyunda 3 bar ustu alan var mi ya? $u anda acayip lag var. bi de onerim pati mw2 grubu kuralim steamde party invite atar oyun acariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben yabanci oyunculardan memnunum walla. ortalama kalitede adamlar war. yalniz dun gece bir pro ordusu girdi, frag alamadim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 lan yarın alayım bari ya, 20 lira indirim kaptım 65e gelmiş olacak ehe. kız arkadaş kıyağı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hatta actim Paticik Modern Warfare 2 steam grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 10 bar var eksilen her bar 20+ ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 heh girdim gruba ben de g2playden siparişi verdim key bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nasi 10 bar ya? bende max 4 bar war orda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 adam 2 barla kafanıza vermiş ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 C:Program FilesSteamsteamappscommoncall of duty modern warfare 2players in icinde config_mp.cfg var onu acionuz notepad le scoresping_interval bunu 100 den 20 ye maxbars i 4 ten 10 a cikartip saveleyin bu hale gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Adam 2 barla işemiş ama herkesin ağzına naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 adam host harita değişirken ole yüksek gösteriyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yaaa deliricem profil açmak yok oyunda beee!!!! nasıl oynucam ben şimdi bunu abimin save'ini bozmadan:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Gruba join diyorum olmıyır, ama daha downloadda cod, okula giderken açık bıraktım, win 7 daha dün yüklemiştim, ellemessem kapama aleti olayını disable etmemişim, eve geldim uçak sesi çıkaran bilgisayarımdan ses gelmediğini duyunca buzzkill oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hatice_tolga 10 numaraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sdf onu görmemiştim, bu arada 36ya da hemen kasmışız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi deliricem ama 450 ile indiriyor aptal steam of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Xenocide said: yaaa deliricem profil açmak yok oyunda beee!!!! nasıl oynucam ben şimdi bunu abimin save'ini bozmadan:S bununla ilgili bi blogda şöyle bişey okudum; said: Update: I contacted Steam about the issue to ensure that I wasn’t overlooking the function and they confirmed my fears, stating: “There is not the ability to create multiple Modern Warfare 2 profiles within the game. [You] would have to use the same profile.” A wrote back to them with a formal complaint and the request that the featured be added with a future patch. I will update this post accordingly as they respond and if they respond. bide patch beklicez şimdi hey allahım o kadar oyun yapıp profil özelliği koymayımı unutuyorlar nasıl bi gerzekliktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yok mu abi bunu hızlandırmanın bir yolu? Resmen yarı hızla çekiyor, cumartesi sınav var bu gece oynadım oynadım, yoksa 2 gün daha bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yakinlarda birinden al dvdyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 şimdi arkadaşım yolladı ironik olmuş : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Esh said: yakinlarda birinden al dvdyi =) %91'deyim ama bitmesini izledikçe daha zor geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ahahahaha resim çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 uav jammer olmadan hardcore oynamak cile resmen ya. tukendim elde heartbeat sensorle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar