Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Yahu, sanırım biraz fazla hızlı oynadım, bir kısmı anlamadım. Act II'nin başındayım şu an.

Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Amerika saldırının geldiğini nasıl göremiyor?

Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

bekleyin siz daha neler çekiceksiniz
o hostunuzun oyunun en kritik anında neti gidecek, direk lobiye düşüceksiniz
ya ya ya verin siz daha paraları sucktivisiona

oyun ortasinda host du$unce migrate oluyo oyun. p2p oldugu icin baglanti gitmiyo sadece biraz bekletip yukluyor.

dun gece bi sunucuya girdim, baldan tatliydi valla, cok hizli akici, ama nasil tahmin edebiliriz, orasi mechul. kesin patch felan gelir buna. ya da harbi klan mantigina doner i$. komple party sistemi denenip oynanir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız bu arada gene leş gibi Amerikan propagandası var. Adamlar o kadar hümanist, o kadar hümanist ki gözleriniz yaşarır. Normalde uçan kuşa mermi sıkan adamlar kan gövdeyi götüren bir çatışmadan 1 dakika sonra balkonlardaki maskeli, yelekli adamlara "ateş etmiyorlar, onlar ateş etmeden sizde etmeyin" fln diyorlar. Artık o kadar abartılmış ki, komik kaçmış bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

multiden sogudum resmen ya, boyle 3 barin ustunu gormek imkansiz. 3 bar da 150-200ms felan sanirim.

hele sabah girdigim oyunlarda 2 bar felan aliyorum ve deh$et lag var. sacmalik lan resmen. cok buyuk baski var dedicated olayi icin. ama bal gibi biliyolar ki dedicated cikarsa warezin onune gecilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...