Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 daha kapsamli. 20 tane oyun turu war. bir suru silah ve gadget var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Wispy said: Single'la Multi'nin preload'ları farklı mı ? Kaç GB indirmek gerekiyor toplam ? Bu geceden kestim de ümidi yarına biter artık. 11,15GB fln (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sağol Esh, multi birden kapsamlıysa, alınır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 quicknetli bi turk bulup ona actirmak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bekleyin siz daha neler çekiceksiniz o hostunuzun oyunun en kritik anında neti gidecek, direk lobiye düşüceksiniz ya ya ya verin siz daha paraları sucktivisiona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abi oyun çok iyi, multisinde daha o kadar fazla sorun yaşayan olmamış. Amma üstüne gittin lan adamcağızların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu arada Single Player'ın 3'te birine geldim. Evet, iyi. Hatta baya iyi. Ama ilk oyunun da baya baya gerisinde. İlk oyundaki efsanevi sniper görevinin bana yaşattıklarının üçte birini hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 multide kıvranıyo ınsanlar, sorun yaşamamışım tam tanımı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yahu, sanırım biraz fazla hızlı oynadım, bir kısmı anlamadım. Act II'nin başındayım şu an. Nükleer seçenekler fln masadayken Red Alert 2 özentisi bir biçimde neden Rusya Amerika'yı konvansiyonel bir biçimde işgale kalkışıyor? Amerika'nın nükleer silahları neden kullanılmıyor? Amerika saldırının geldiğini nasıl göremiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 olaylar çok hızlı gelişti yahu daha ne olduğunu anlamadım hop spoiler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oyuna bi bakim diye açtımda, bunda 2 farklı profil açamıyor muyuz? abimin oyunu var, new game diyince "eskisinin üstüne kaydetçek ayık ol" diyor bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 activision'ın götü kalkmış. artık mp'yi anca warez camiası kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Gece bitmiş download, sabah evden ayaklarımı sürüye sürüye çıktım. Hatta ana menuye falan girdim, campaign'e çok pis tıklayasım vardı. Bugün hayatımın performansını yapıp erken çıkmayı planlıyorum işten, CAPTAIN PRICE BEKLE BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Wispy said: Gece bitmiş download, sabah evden ayaklarımı sürüye sürüye çıktım. Hatta ana menuye falan girdim, campaign'e çok pis tıklayasım vardı. Bugün hayatımın performansını yapıp erken çıkmayı planlıyorum işten, CAPTAIN PRICE BEKLE BENİ rofl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kaede said: bekleyin siz daha neler çekiceksiniz o hostunuzun oyunun en kritik anında neti gidecek, direk lobiye düşüceksiniz ya ya ya verin siz daha paraları sucktivisiona oyun ortasinda host du$unce migrate oluyo oyun. p2p oldugu icin baglanti gitmiyo sadece biraz bekletip yukluyor. dun gece bi sunucuya girdim, baldan tatliydi valla, cok hizli akici, ama nasil tahmin edebiliriz, orasi mechul. kesin patch felan gelir buna. ya da harbi klan mantigina doner i$. komple party sistemi denenip oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yanlız bu arada gene leş gibi Amerikan propagandası var. Adamlar o kadar hümanist, o kadar hümanist ki gözleriniz yaşarır. Normalde uçan kuşa mermi sıkan adamlar kan gövdeyi götüren bir çatışmadan 1 dakika sonra balkonlardaki maskeli, yelekli adamlara "ateş etmiyorlar, onlar ateş etmeden sizde etmeyin" fln diyorlar. Artık o kadar abartılmış ki, komik kaçmış bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 evet ama orda amerikanmışın gibi düşünmüceksin, öyle yapıp zevkini çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 e şimdi punkbuster da yok di mi, vac mı bakıcak bu işlere, o daha kötüydü sanırım pb hiç olmazsa engelliyordu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 http://www.modernwarfail2.com/wp-content/uploads/2009/11/3yp9l3hp.jpg ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aaaaa ilk oyundaki efsane sniper ın benzeri yok mu lan cidden. en zor seviyede bile ? ağlarım ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 multiden sogudum resmen ya, boyle 3 barin ustunu gormek imkansiz. 3 bar da 150-200ms felan sanirim. hele sabah girdigim oyunlarda 2 bar felan aliyorum ve deh$et lag var. sacmalik lan resmen. cok buyuk baski var dedicated olayi icin. ama bal gibi biliyolar ki dedicated cikarsa warezin onune gecilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi ben butun aksam 4 bar yada 5 barla oynadim sende baya sanssizlik var saniirm .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Adam +5.000.000 kopya sattı zaten, daha warez'i mi kalmış bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 demekki çok daha feci sömürmeyi planlıyorlar pc kullanıcılarını dlc ler ile. zaten 10 dolar fazla vermiş adamlar bari dlc leri beleş yap dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar