Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 turkiyeye cuma gunu gelicekmis peh :/ netten almak sart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 nereye gelcekmiş mesela d&r falan? birde fiyatı ile ilgili bir bilgi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 mavishop ta cuma dio fiyat yazmamislar. steamde 60 dolar bakalim ucuzunu bulamazsak ordan aliacz .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Boxlı alıp steam'e kayıt ettirebiliyor muyuz ? Öyleyse yurtdışında alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kaydettirebiliyor olman lazım add non-steam game opsiyonu bile var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Diğer COD'larda yoktu ama bu sefer Steam'den retail key ile aktifleştirme olayı varmış. https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=bc014cab61928e18b8579edd3336c934&ref=7480-WUSF-3601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi ne olmuş Cuma gelecekse. Çok değil birkaç sene evvel acaba gelir mi diyorduk bu tip şeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 g2play.net de 65tl oyun edik:60 diye hatırladım deilmiş:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Call of Duty Modern Warfare 2 STEAM ENGLISH xxxxxxx-xxxxxxxxxxxxx edit: abi release adı falan kopyalamayın ya, zaten borderlands konusu olsun diğer birkaç konu olsun link falan olmasa bile warez muhabbetleri dolu. -silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Revangelis said: g2play.net de 65tl oyun edik:60 diye hatırladım deilmiş:p Ciddi ciddi 65 TL ya, maşallah :p G2Play'den bu kadar yoğun talep olan bir oyunun keyini almak yemez ama şahsen, kesin kullanılmış çıkar o, işin yoksa habire "bu kullanılmış yau" diye yenisini iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sınavlar bitene kadar bekleyeyim diyordum da sanırım dayanamayıp basıcam steamden salı günü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 güzel bi multi oynanabilirlik istiyorum.. oyunu sevmek ve nette domine etmek istiyorum. evet bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 KLAN KURALIM MI AGALAR :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ulan tam vize haftası geliyor oyun.nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ilk single imi bitirsem multiyemi dalsam karar veremiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 single'i bi oynayacaksın ki bi otursun yoksa meme yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sp si zaten 5 saatlikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Harbiden bende multi de domine edilmek istiyorum, ilki cs hariç, en uzun süre oynadığım mp idi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kaede said: sp si zaten 5 saatlikmişlan 5 saatmi.saçmalığa bak aldığım gün biter ki bu bende 13 14 saatse bi 2-3 gün oylar diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Modern Warfare 2 pirate busted! activision'a bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dedektif falan tutmuşlar. sonunda tim yollayacaklar KOPYA OYNAMAYIN LAN diye. işin komiği asıl emek harcanan kısmı single player iken kopyalarla single oynanabiliyor fakat olayın bonusu olan multiplayer için orjinal alınması gerekiyor. çoh acayip hıhı ivid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 11.25gb ohyş hadi modemime kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oyun rusca , ayrica ingilizce sub var mi bilinmiyo sadf. ate$le oynama, cikacak 2 gune relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ingilizce de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 retail üzerinden gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar