goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kaçınız burada masum masum firmayı kötüleyip oyuna girince pis gibi hile yapıyosunuz?
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bende bir kere olsun hile yapmadım ki o halde bile 10 tane nuke attım title açtım rahatladım :)
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi nasıl 25 kill arka arkaya koyuyosunuz. şans tabiki var ama, nasıl desem ben chopper gunner açsam adam hemen düşürür, işte kendi bombamdan ölürüm falan. ama onun dışında çok pis sotelere mi pusuyosunuz? hani 11 kill yapıp ondan sonra helikoptere ac130a mı abanıyosunuz? bugüne kadar bi kere 21 streak yirmi kere de 15-20 streak yapmışımdır. hayır ayarı olsa sadece yeni başlayankarın olduğu lobiye falan atsa. o da yok. NASIL?
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben daha nuke atamadım ama 33 kill streakim var. 5 kill streak kontrol edilen fuze(adını unuttum) 7 kill streak harrier, 11 killstreak chopper gunner. sniper oynadığım için ztn coğunluka çatışmanın içinde olmuyorum. bi kere surekli yer değiştirmek gerekio. ayrıca 7 ks'den sora harrier ı eğer iyi bi yere atarsan hiç çıkmana bile gerek yok yerinden. ben yatıorm bekliorm 11 ks olsun ve harrier gitsin diye. sora chopper gunnerla rahat rahat avlıosun ztn sazanları. sora devam adam öldürmeye :D ha bide pusucaksın abi. ole pusup oynayanlar bilmiyolar falan değil yani. deli gibi koşuşturmican ortada. :D
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ya aynen killstreakleri araları geçmek için kullanıyorum ben de 5 predatör 7 harrier 11 çoper denk getirirsem15 garanti, iyi ihtimal 20 oluyor. ama benim çoperi hemen düşürüyo şoparlar :( sonra ben pusup 10 denkleştirene kadar adamlar bitiriyor zaten olayı :(
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Harrier - Pavelow - Chopper saadet zincirinin halkalari :) he birde tabi perk olarak Cold Blood olcakki baskasininki seni vuramasin bir kere harrier aldinmi eger pavelow inmezse chopper acilinca nuke cocuk oyuncagina donuyo zaten.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 3 kill streak kullanıp on yüz bin milyon baloncuk kill yapmanızın bir manası yok kill streaklerin arasında nuke olmadan nuke atamıyacağınızı anlamadığınız sürece sittiğin sene atamazsını o nuke ü :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Killstreak muhabbeti dönünce aklıma takıldı, şu oynadığım demo süresince bi kere chopper çağırdım da onun öldürdükleri benim kill streakime eklenmedi gibi geldi bana. Var mı öyle bi olay?
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 care package dan geldiyse o heli kill streak e eklenmiyor. ama heliyi kill streak yapıp çağırırsan onun killeri ekleniyor.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ha evet care package ile gelmişti. Tahmin ettiğim gibiymiş yine.
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 DareJedi said: Harrier - Pavelow - Chopper saadet zincirinin halkalari :) he birde tabi perk olarak Cold Blood olcakki baskasininki seni vuramasin bir kere harrier aldinmi eger pavelow inmezse chopper acilinca nuke cocuk oyuncagina donuyo zaten. Nuke atarken Pavelow - Chopper - Nuke seklinde oynuyodum :)
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 harrier chopper nuke aslında daha iyi combo sanki pavelow 9 killstreak istiyor, ki öeh yani o kadar yaparsan 30 la fln atarsın nuke'u ztn :)
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Eglenceside orda zaten butun killeri havadan almamak gerek emek harcamak daha keyifli oluyo :)
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 şu nuke işine girişecem ben de. ama ölmeden streak yapayım derken bir şekilde bulup öldürüyor hibineler :(
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 , bu nuke atmaktanda öte tactical knife ve kill streak olmadan nuke ün köşesinden dönmek bluewizard ın nuke ünden çok daha imba bence
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 boşverin nük atmayı ya ne gerek var... harrier pave ve ac130 en güzeli. bir oyunda 2-3 kere ac çıkarmayı başarırsanız ayrı zevk hatta.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 flaşbeng falan yiyince ekran kıpraşması ve alt tab yapmadan düzelmemesi sorunu sizde de oluyo mu ya? en büyük derdim bu
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 goldbären said: kaçınız burada masum masum firmayı kötüleyip oyuna girince pis gibi hile yapıyosunuz? rezil rüsva herif oyunda hile yapmak bile senin trollüğünden iyhidir :P
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 goldbären said: ya aynen killstreakleri araları geçmek için kullanıyorum ben de 5 predatör 7 harrier 11 çoper denk getirirsem15 garanti, iyi ihtimal 20 oluyor. ama benim çoperi hemen düşürüyo şoparlar :( sonra ben pusup 10 denkleştirene kadar adamlar bitiriyor zaten olayı :( benim de 7 harrier / ricchet oynuosam chopper oluo o (harrier ın bombalarından ben ölmiyim bizim takımın sazanları yüzünden die) 11 chopper gunner 25 nuke arada bazen de 5 predator 9 pavelow 11 chopper yapıorum nukesuz setup :D
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mighty_THoR said: , bu nuke atmaktanda öte tactical knife ve kill streak olmadan nuke ün köşesinden dönmek bluewizard ın nuke ünden çok daha imba bence abi 1) oyunda care package bug varken yapılmış video (yani oyunun ilk zamanları) 2) oyunun ilk zamanları konsolda daha "aaa nerden hedef alcam lan" diye düşünen bi takım varmış karşısında gördüğümüz üzere. 3) yani sonuç olarak bu tarz bi aksiyonu sittin sene yapamazsın pc oyuncularına karşı. yani öyle büyük bi başarı değil. :D
forçen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ha bu arada da, 7streak olan harrierlar kendi kendine pave low, chopper gunner felan düşürüyor. çok acayip
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 console da knife only olarak ölmek çok daha kolay çünkü auto aim var pc de adamın aim alması için geçen süre senin yararına. ayrıca pazar akşamı tactical knife ile 21 0 yaptım ama ben kill streak kullandım. birde adam bu video da yeni prestij yapmış durumda tactical knife ı ve perkleri yok.
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 steam dışında xfiredan vs multi oynayabiliyor muyuz mw2yi ?
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yok steam üzerinden oynamak zorundasın. Steam dışında yükleme seçeneğin yok zaten
Öne çıkan mesajlar