Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 3-4 gunumu anlatmak istiyorum

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

gecmıs olsun,

bellı olmaz kabul edilirsin belki o kadar etkılememıstır vs, biz senden umutluyuz paticikten microsoft yada google a giren ilk uye olucaksın eheuh :)

topicteki tartısmada son bulsun mumkunse, penth zaten suan iyi bi psikolojide olmadıgını belirtmis, uzerıne direk tahrik edici yazı yazmak hatalı, penthin kendini tutamayıp bela okuması daha hatalı.

herneyse sakin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

Lol yazıyı okudum iyice, bikaç yorum sonra gelen tepkiyi görünce şaşırdım. Öyle bi tepkiyi anlamadım da hem. Bölüm kişisel, adam burada içini döküyo sonuçta. Detaylı anlatacak ki, aslen anlatmak istediğini tam olarak anlatabilsin. İnsanların olayı anlayış şekilleri gerçekten baya değişiklik gösterebiliyomuş.

Neyse geçmiş olsun. Heyecanla beklenen bu tarz olaylarda durduk yere olumsuzluk çıktı mı çok sinir bozucu oluyo cidden. "Dalga mı geçiyosun laaan" diye sövdürüyo evrenin yasalarına asfsd
Sosyal ağlarda paylaş

cok saolun arkadaslar saglik merkezinden simdi geldim eve
teshis koyamadilar tam, bakteriyel bisey degilmis bogazdaki bu da viral bu da tedavisi daha uzun surcek demekmis, antibiyotik verdiler ama yine de tam anlamadim oralari ehue, bakalim isalah yarin biraz daha iyi olurum ya
sonunda evimde yatagimdayim o bile bi kendime getirdi ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...