Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 3-4 gunumu anlatmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onlar latince geçer zaten, camamoile latincesi. ıhlamur da linden. yanlış hatırlamıyorsam tabii. öksürüğü keser çok iyi gelir o leventin yazdıklarıyla beraber. hakkaten geçmiş olsun. başında anne olmadan gurbet elde hastalanmak çok fena:/
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
evime varabilsem, olcem galiba ya. Bakireistandayim ucus 50 dakka rotar yedi bohuhu

http://forum.paticik.com/thumbnails/5d5/2ae/db2/ed4/be9/335/0d9/f96/4fe/a42/b0_450xNULL.jpg
Mesaj tarihi:
gecmi olsun ilke.
takma kafani

bu arada, konuya yorum yazarken insanlarin yerine koyup oyle yorum yapin, ayar vericem diye, laf sokucam diye bos yere yorungeden olmayin.
Mesaj tarihi:
gecmıs olsun,

bellı olmaz kabul edilirsin belki o kadar etkılememıstır vs, biz senden umutluyuz paticikten microsoft yada google a giren ilk uye olucaksın eheuh :)

topicteki tartısmada son bulsun mumkunse, penth zaten suan iyi bi psikolojide olmadıgını belirtmis, uzerıne direk tahrik edici yazı yazmak hatalı, penthin kendini tutamayıp bela okuması daha hatalı.

herneyse sakin olun.
Mesaj tarihi:
aha beklenen son, ucaktayim su anda,adam aciklama yapiyo engine in biseyi bozuldu onu degistirdik boylece bu sorunumuzu da ortadan kaldirdik "hopefully". Boyle geziye de ucak duserse yakisir zaten dfsd
Mesaj tarihi:
Lol yazıyı okudum iyice, bikaç yorum sonra gelen tepkiyi görünce şaşırdım. Öyle bi tepkiyi anlamadım da hem. Bölüm kişisel, adam burada içini döküyo sonuçta. Detaylı anlatacak ki, aslen anlatmak istediğini tam olarak anlatabilsin. İnsanların olayı anlayış şekilleri gerçekten baya değişiklik gösterebiliyomuş.

Neyse geçmiş olsun. Heyecanla beklenen bu tarz olaylarda durduk yere olumsuzluk çıktı mı çok sinir bozucu oluyo cidden. "Dalga mı geçiyosun laaan" diye sövdürüyo evrenin yasalarına asfsd
Mesaj tarihi:
en temiz ilaçlardan biri bir rus ilacı. bildiğimiz votkayı alıp mikrodalga veya ocakta ısıtıyoruz. içine bol karabiberi ve balı basıp
bir seferde shotluyoruz. evet iğrenç ve adamın her bir yanını yakıyor ama iyi de geliyor.
Mesaj tarihi:
Adamlar, "ulan herif ölüm döşeğinde yine mülakata geliyor" diyip alırlarmış.
Ya da
bkz. Microsoft Türk mantığıyla düşünmeye başlarsa

Geçmiş olsun cidden insanın ayağına çok fazla gelmeyen bir fırsat, kaçmaz umarım.
Mesaj tarihi:
cok saolun arkadaslar saglik merkezinden simdi geldim eve
teshis koyamadilar tam, bakteriyel bisey degilmis bogazdaki bu da viral bu da tedavisi daha uzun surcek demekmis, antibiyotik verdiler ama yine de tam anlamadim oralari ehue, bakalim isalah yarin biraz daha iyi olurum ya
sonunda evimde yatagimdayim o bile bi kendime getirdi ama
  • Yeni Oluştur...