Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi o Ilk saydigin bitkilerin ingilizcesini bile bilmiom ben, nasil bulayim. Ikinci paragraftakini denerim ama, ucaktan iner inmez de domalicam hemen doktora zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 onlar latince geçer zaten, camamoile latincesi. ıhlamur da linden. yanlış hatırlamıyorsam tabii. öksürüğü keser çok iyi gelir o leventin yazdıklarıyla beraber. hakkaten geçmiş olsun. başında anne olmadan gurbet elde hastalanmak çok fena:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Abi yalnız antibiyotik iğnesi yaptırırsan 3. günden sonra falan etki ediyor onlar =/ sen hiç birini bulamasan bile su ılıt iç habire, o bile baya fark ettirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Penthesilea said: evime varabilsem, olcem galiba ya. Bakireistandayim ucus 50 dakka rotar yedi bohuhu http://forum.paticik.com/thumbnails/5d5/2ae/db2/ed4/be9/335/0d9/f96/4fe/a42/b0_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 en önemlisi psikolojik. ben hasta değilim ki diyip kandır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 1 saat 10 dakka oldu rotar, annesiz havayolu. Halusinasyon goruyom cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 çok geçmiş olsun herşey olacağına varacaktır nasılsa sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 virginada ne isin var esas, ne sacma transferleri var bu havayollarinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gecmi olsun ilke. takma kafani bu arada, konuya yorum yazarken insanlarin yerine koyup oyle yorum yapin, ayar vericem diye, laf sokucam diye bos yere yorungeden olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gecmıs olsun, bellı olmaz kabul edilirsin belki o kadar etkılememıstır vs, biz senden umutluyuz paticikten microsoft yada google a giren ilk uye olucaksın eheuh :) topicteki tartısmada son bulsun mumkunse, penth zaten suan iyi bi psikolojide olmadıgını belirtmis, uzerıne direk tahrik edici yazı yazmak hatalı, penthin kendini tutamayıp bela okuması daha hatalı. herneyse sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aha beklenen son, ucaktayim su anda,adam aciklama yapiyo engine in biseyi bozuldu onu degistirdik boylece bu sorunumuzu da ortadan kaldirdik "hopefully". Boyle geziye de ucak duserse yakisir zaten dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 losta donermis hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ustume filan dusme, doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Lol yazıyı okudum iyice, bikaç yorum sonra gelen tepkiyi görünce şaşırdım. Öyle bi tepkiyi anlamadım da hem. Bölüm kişisel, adam burada içini döküyo sonuçta. Detaylı anlatacak ki, aslen anlatmak istediğini tam olarak anlatabilsin. İnsanların olayı anlayış şekilleri gerçekten baya değişiklik gösterebiliyomuş. Neyse geçmiş olsun. Heyecanla beklenen bu tarz olaylarda durduk yere olumsuzluk çıktı mı çok sinir bozucu oluyo cidden. "Dalga mı geçiyosun laaan" diye sövdürüyo evrenin yasalarına asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 en temiz ilaçlardan biri bir rus ilacı. bildiğimiz votkayı alıp mikrodalga veya ocakta ısıtıyoruz. içine bol karabiberi ve balı basıp bir seferde shotluyoruz. evet iğrenç ve adamın her bir yanını yakıyor ama iyi de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Adamlar, "ulan herif ölüm döşeğinde yine mülakata geliyor" diyip alırlarmış. Ya da bkz. Microsoft Türk mantığıyla düşünmeye başlarsa Geçmiş olsun cidden insanın ayağına çok fazla gelmeyen bir fırsat, kaçmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 oha yeni gördüm topici, geçmiş olsun lan. wow'a geldiğinde sana bi boost çekelim moralin düzelsin dicem de, küfür yer miyim bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 küçüğüm bu arada migrate ettim ben seni boostlarım. karanlık günler geride kaldı, öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Aa evet işe mişe girme zaten warriorı 80le. Tank lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 cok saolun arkadaslar saglik merkezinden simdi geldim eve teshis koyamadilar tam, bakteriyel bisey degilmis bogazdaki bu da viral bu da tedavisi daha uzun surcek demekmis, antibiyotik verdiler ama yine de tam anlamadim oralari ehue, bakalim isalah yarin biraz daha iyi olurum ya sonunda evimde yatagimdayim o bile bi kendime getirdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hadi geçmiş olsun lan ben bunu görmemişim paket yaptırsaydın esprisi başarılıymış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 beyaz kalıntı arasalarmis. hani sütü yutarken yapışır eder. mahluk süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 lupus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Umarım daha iyisindir ya,geçmiş olsun. İki anlamda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar