Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 a)Pala bıyık b)Ayhan ışık tipi bıyık c)Camako bıyık d)Bıyıksız Oyuncular;Pierre Van.Hooijdonk,Gazanfer Özcan...en kısa zamanda izlenmeli...[signature][hline] 4 yıl üniversite okuduktan sonra bölümünü begenmeyip yeniden öss ye giren akıllı şahıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben her halini beendim[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tam açıcaktım sen açmışsın Çok hoşuma gitti reklam ya. Ayhan Işık daha çok gitmiş PVH ye :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ne zaman seyrettiniz? ilk hangi kanalda çıktı? merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 camoka tabii[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 "bıyık yok alla alla...!" çok güldüm ya bomba bi reklam olmuş.. helal olsun delikanlı adamlarmış...[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 alla allaaaaaaaaaaa her duydugumda oluyorum gulmekten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Sadece ekliyim dedim çok güzel ve eğlenceli bir site yapmışlar...Reklamlarıda çekip izliyebilirsiniz...http://www.colaturka.com.tr/[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 palabıyık opsiyonu kazansa o adam 2 ayda nasıl palabıyık büyütecek, sorarım size... camoka diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 çok güzel rreklam herkesi pala bıyık demeye davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bu arada bu gerçekmiş. Seçilen bıyıkla portekizdeki maçlara öyle çıkıcak PVH ulan dünya starını sahiplendik bizim yıldımız yaptık :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 lol ölemi cıkıcak arkasınada made in turkey yazalım[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 -eee bıyık yokkgh??? -Ee buda Cola Turka Light -Ala Alaalaaaaaaa -He bu camoka -Camoka ne demeee??? -Boşver şimdi uzun hikaye traş yaptırma bana :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inNoMine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya bu reklamı bir ben izliyemedim sanırım off offf[signature][hline]Bu serverda canavar nerde bulunur?(Gelen Bir Page) in NoMine (Noir UO Shard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yarıldım ya süper reklam[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 valide hanim bagira bagira tel'de konustugu icin sozleri duyamadim ama pvh'un tipi yetti gulmeme =)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bana pek komik gelmedi doğrusu, zaten bıyık çıkma olayını zilyon defa görüp güldük. hoydonk iyi oynamış helal olsun ama pek gülesim gelmedi. esasen reklama futbolcu felan hiç bulaştırmamaları daha iyi olurdu, sonra başka muhabbetler çıkıyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Harbiden adama her tip yakışmış hertürlü karızma adam bıyık bırakması lazım bıyıklı hali ile daha büyük ilgi toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 A şıkkı pala bıyıh[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 colaturca sıktı gerçekten. bıyık gördüm mü yolasım geliyor artık. her türk bıyıklıymış gibi sanki. megaloman bir hava estiriyorlar zaten newyork-cocaturka ile. hatta bakınız; -nolacak bey, bu amerika? -colaturka olacak! nedir bu ya.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar