0ne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Twisty said: ben eternal bilgisayardan almıştım mouse u yani sanalmarketim.com dan garanti olayları çok iyi daha once bir klavyede sorun yaşamıştım onuda değiştirmişlerdi onlara yolladım mouse u dediler g5 versek olurmu g7 yok tabi baya bi uzun surdu bu olaylar 1 ayı geçti hayır dedim g5 istemiyorum g9 olurmu dediler olur dedim direk g9 yolladılar suan kurulumunu yapıyorum ve bu mouse falan değil uzay mekiği gibi işi çok acayip rahat :) iyisin hadi güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Dedik sana G9 diye haha. G9'un tek kötü yanı, bir kere kullandın mı başka mouselara dokunmak bile istemiyorsun. Hepsi fakir insanların kullandığı mouselar gibi çünkü. Ezik böyle. Fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yasasin halk, yasasin mx518. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 o çekmece gibi olan zımbırtı da neyin nesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ağırlık koyuyosun işte oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mum_Chamber said: fiyatlari 90 - 72 - 54 dolar ben emektar g5 imi alırken 110$ civarında almıştım.. Vay bea emektar mouse'um tek sorun bile çıkarmadı o kadar masadan düştü vurdum falan elimede çok güzel oturuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 herhalde dunya ustunde bir tek ben varimdir g9 u begenmeyen. cok ufak geldi 1 sene dayanamadan gittim mx revolution aldim kendime. yemisim fps yi, kablosuzun rahatligi gibisi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 lan solağım ben ==( g9 baktım ucubik kaldı elimde tutamadim bile ezik hissettim kendimi... g5 aliim bari =( p.s. canım mx518 bozuldu bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Evet solaklar için o naneden çıkarmaları lazım. Madem geliştirdin böyle bi teknoloji, solakları da düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Nooldu lan zengin pici, paranın satın alamayacağı şeyler de mi varmış hahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mouseu sol elle kullanmıyorum, kullansam custom made yaptırırdım. HAHAYT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 YAŞASIN PROLETERYANIN GÜCÜ! http://www.dansdata.com/images/minimouses/a4tail440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 a4tech dandik geliyor bana, logitech ve microsoft daha kaliteli mouse/klavye üretiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar