Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İki yıldır bekliyordum, sonunda çıktı. http://getsongbird.com/ Deneyin bir, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 simgesi de değişmiş şirin olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 çok itunes havası var. itunes çok cpu yiyen bir program. aynı şey sözkonusu mu bu arkadaş için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ram yiyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 beni çok etkilemedi ram meselesi. ama programda acayip bir "ben browserdan bozmayım" durumu var. şimdilik baya güzel. bir de şarkıları klasör klasör gösteren bir plugin gelirse tadından yenmez benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Plugin / Addon konusunda yol göstericiler aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 MrLevie said: bir de şarkıları klasör klasör gösteren bir plugin gelirse tadından yenmez benim açımdan. var o plugin sayfasında directory browser diye. ben yükledim de, nasıl kullanılıyor bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ubuntu da 64 MB yiyor şarkı çalarken hemide <3 Ubuntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Windows XP'de 120 yiyor :D Ya bu Songbird iyi güzel de, Shoutcast sistemi biraz tuhaf geldi bana. İstediğim genre'yi seçemiyorum (game, turkish felan yok), search kısmında yazdığım zaman ise "top stations" altında arıyor. mesela genre olarak "turkish" seçip search kısmına da "türkü" yazıp bulamıyorum. tab sistemini açıp www.shoutcast.com yazıp kullanıyorum. ama bu sefer de aac+ formatı radyoları açmıyor. bir de wma 2 mp3 yapabileceğim plug-in felan var mı? elimdeki wma'ları convert etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ben kendim derleyip kullandım Arch'da, 50 MB rami ender geçiyor. Amarok hala daha iyi ama bazen bunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 İndirip deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ya anlamiyorum ben bu Songbird, Amarok, Itunes sevdasini. Guzelim XMMS, winamp, foobar falan varken, niye gozunuzun icine girecek bi mp3 player istersiniz ki :) Sevemedim songbird u, muzik programi dedigin iki saniye de acilmali, calmali, shuffle i kolayca degismeli, bi de jump ozelligi olmali hala tum listeyi tutarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ben MPD de kullanıyorum. Bilgisayarı çalışmak için açmadığımda Amarok daha iyi oluyor ama. Hatta MPD'yi terminal'dan mpc ile kullanıyorum hep. Söyle e-book falan okurken Amarok daha rahat oluyor Media Library ile, playlist ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 winampı sevemedim. 2.0 versiyonunda mutluydum aslında. ama 3.0 ve 5.0 ile yeni alanlara yelken açınca yavaş yavaş soğudum kendisinden. wmp kullanmaya başlamıştım müzik için. sağda song list olması güzel bir özellik, albüm kapağı görme felan da var, sevimli şeyler. songbird'de sağda benzeri bir liste yok sanırım, ama shoutcast felan destekliyor, kendi içinde site browserı da var. bu şekilde radyo/şarkı olan sitelere girip kolaycana dinleyebiliyoruz. o özelliğini sevdim. gerçi baktım da, winamp geliştirmiş kendisini, 5.5 ile herhalde. ama hala parça parça görünümü var ve esas kontrol menüsü sol yukarda sıkışmış gibi görünüyor. wmp ve sb gibi programlar daha rahat menüye sahip geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Wmp'yi kullanamıyorum ben kardeşimin Windows'unun basına geçtiğimde. Media Library'sinden nefret ediyorum. foobar2000 güzel Windows için. aTunes'de hoş bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Winamp artık sarmıyor, koca arşivi idare edecek kütüphane sistemi tatmin etmedi beni. WMP kütüphanesi saçmalıyor, bazı şarkıları kaybetti falan. Açılşı biraz kastırıyor, uğraşması da ayrı ama itunes diyorum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 teenspirit diye bi şi kullanıyorum.. negzel memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 klasör sistemi düzgün olunca arşiv düzenleyiciye ne gerek var :) wmpnin quick launch toolbarına alıştıktan sonra çok zor başka player kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 AIMP 2.51 diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Winamp 5 iidir ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 menü tepede küçücük kalmış, nesi iyi yahu bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ben de Winamp'tan şaşamıyorum. Eski kafalıyım belki, Winamp'ı tercih etmemin özel bir nedeni yok çünkü. Diğerleri ikna edemedi beni sadece. Winamp bana yeterince sade ve şık geliyor, isteklerimi karşılıyor. Kullandığı ram de beni ilgilendirmiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 aradığın sadelik ve şıklıksa foobar'ı denemelisin. bende uzun süre bırakamamıştım winamp'ı ama foobar'a alışınca winamp'ı unutuveriyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mirage said: Ben de Winamp'tan şaşamıyorum. Eski kafalıyım belki, Winamp'ı tercih etmemin özel bir nedeni yok çünkü. Diğerleri ikna edemedi beni sadece. Winamp bana yeterince sade ve şık geliyor, isteklerimi karşılıyor. Kullandığı ram de beni ilgilendirmiyor açıkcası. AIMP dene, sadece dene. sade bi player ve winamptan daha iyi olduğunu anlayacaksın :P o ufak menü istenirse büyüyo, bi normal skin var bi de big bento var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Foobar2000 ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar