Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Songbird 1.0 çıktı en sonunda!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Windows XP'de 120 yiyor :D

Ya bu Songbird iyi güzel de, Shoutcast sistemi biraz tuhaf geldi bana.
İstediğim genre'yi seçemiyorum (game, turkish felan yok), search kısmında yazdığım zaman ise "top stations" altında arıyor. mesela genre olarak "turkish" seçip search kısmına da "türkü" yazıp bulamıyorum.

tab sistemini açıp www.shoutcast.com yazıp kullanıyorum. ama bu sefer de aac+ formatı radyoları açmıyor.

bir de wma 2 mp3 yapabileceğim plug-in felan var mı?
elimdeki wma'ları convert etmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamiyorum ben bu Songbird, Amarok, Itunes sevdasini. Guzelim XMMS, winamp, foobar falan varken, niye gozunuzun icine girecek bi mp3 player istersiniz ki :)

Sevemedim songbird u, muzik programi dedigin iki saniye de acilmali, calmali, shuffle i kolayca degismeli, bi de jump ozelligi olmali hala tum listeyi tutarken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben MPD de kullanıyorum. Bilgisayarı çalışmak için açmadığımda Amarok daha iyi oluyor ama. Hatta MPD'yi terminal'dan mpc ile kullanıyorum hep. Söyle e-book falan okurken Amarok daha rahat oluyor Media Library ile, playlist ile.
Sosyal ağlarda paylaş

winampı sevemedim.
2.0 versiyonunda mutluydum aslında.
ama 3.0 ve 5.0 ile yeni alanlara yelken açınca yavaş yavaş soğudum kendisinden.

wmp kullanmaya başlamıştım müzik için. sağda song list olması güzel bir özellik, albüm kapağı görme felan da var, sevimli şeyler.

songbird'de sağda benzeri bir liste yok sanırım, ama shoutcast felan destekliyor, kendi içinde site browserı da var. bu şekilde radyo/şarkı olan sitelere girip kolaycana dinleyebiliyoruz. o özelliğini sevdim.

gerçi baktım da, winamp geliştirmiş kendisini, 5.5 ile herhalde.
ama hala parça parça görünümü var ve esas kontrol menüsü sol yukarda sıkışmış gibi görünüyor.
wmp ve sb gibi programlar daha rahat menüye sahip geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Ben de Winamp'tan şaşamıyorum. Eski kafalıyım belki, Winamp'ı tercih etmemin özel bir nedeni yok çünkü. Diğerleri ikna edemedi beni sadece. Winamp bana yeterince sade ve şık geliyor, isteklerimi karşılıyor. Kullandığı ram de beni ilgilendirmiyor açıkcası.

AIMP dene, sadece dene. sade bi player ve winamptan daha iyi olduğunu anlayacaksın :P

o ufak menü istenirse büyüyo, bi normal skin var bi de big bento var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...