Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Hahaha bir nevi evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Arkadaşlar... Birliğim açıklandı: Kuvvet: Kara Kuvvetleri Sınıfı: Piyade Statüsü: Er Kabul Toplama: Erzincan Gideceği merkez: Doğu Beyazıt - Ağrı HAKKINIZI HELAL EDİN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hadi hayırlısı. Bizim arkadaşa da ankara eğitim tugayı mı öyle bi yer çıkmış. Ankarada baya tanıdık var, bu evci çıkabilmek için ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 vuhu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ekşiden: 325 inci donem yedek subay sinav sonuclari 75. beni de ağrı doğubeyazıta 1. mekanize piyade tugay komutanlığına göndermiş sonuçlardır. mümkün olsa sınırın ötesine gönderecekmiş helal olsun valla... (okurolmakistiyorum, 10.12.2008 01:23) 83. beni de 1'inci mknz. p. tug. k.liği doğubayazit ağri 'ya düşürmüş sonuçlardır. (iker, 10.12.2008 01:32) 104. beni 1'inci mknz. p. tug. k.lıgı doğubayazıt ağrı'ya göndermiş sınav sonuçları.ilginçtir askerliğe başvurduğum ağustos ayından beri "içimden bir ses ağrı çıkacak diyor" diyordum etrafımdaki insanlara,bana yok olmaz diyorlardı.buradan onlara selam ederim* (academykartal, 10.12.2008 02:41 ~ 02:48) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ULŞ.,PER.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI GAZİEMİR İZMİR girerkene izmir marşını söyleyerekten gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ana abimle aynı yerdesin,gaziemir.. o er olarak geliyor,ezmeyin plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 66.mknz. p. tugay komutanlığı metris/istanbul var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 arkadaşlar biz bitirirken siz geliyorsunuz hepinize şimdiden kolay gelsin askerlik cidden zor nerede yaparsanız yapın epey bir zorluğu var doğuda şartlar zor olduğundan komutanlar daha az sıkıntı verirler batıda şartlar daha rahat olduğundan astsubaylarla uğraşırsınız hepsi kendine göre zordur ne olursa olsun gülüp geçin kafaya çok takmamaya çalışın inatlaşmaya pek gitmeyin genel olarak komutanlar herkesin önünde onlara ters cevap verene acımazlar ama sonra gidip bire bir konuşursanız işinizi görürsünüz tek kalmamaya çalışın illa ki bir arkadaş grubu lazım yoksa cidden en büyük sıkıntıları siz yaşarsınız. şimdiden hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 mosquito bızım torunlar sızın oraya atısa gelır metrise askeri müzeden lol olmadı hasdal var hasdal duzen umarım olmaz sankı korku tuneli askeri müzeden sevgiler dusen varmı acep buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 İzmir narlıdere ye gelen varsa bulsun beni Lojman bakım onarımdayım kime sorsanız gösterir etrafı çitle çevrili malikane gibi biyer heh flamamız bile yok yani :) Urla - Menteş e gelen var ise onu ben bulurum zaten rahatına baksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abim HAKKARİ İL J. K.LIĞI'na gidicek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 1'İNCİ OR.MU.A.K.LIĞI YARIMBURGAZ İSTANBUL , Piyade Er Dynamick verdiğin bilgiler için tekrar sagol :) Herkese hayırlı tezkereler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 abime izmir gaziemir çıktı acemilik. işin güzel yanı bizim de izmirde oturuyor olmamız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 merak etme blackice arastırma yapılıyor ortaya cıkınca direk doguya şut bızım burdan o kadar asker gittiki agrı dogubeyazıta yada sarıkamısa saysam bıtmez ısın ılgınc yanı adamların hatasını yıne asker cekıyor adam istanbuldan taaa karsa sürülüyor yazık cok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Black-ice said: abime izmir gaziemir çıktı acemilik. işin güzel yanı bizim de izmirde oturuyor olmamız:Dabim de orada.. devlet abime 15 ay el koydu bariz,yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 319. Dönem Gözden çürük Smoke emirlerinizi yiyim komutanım. Hadi herkese hayırlı teskereler... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 12 gün geçti acemilikten 140küsür kaldı. büyük kartaltepe kışlasındayım şimdilik.rahat sayılırız soğuk haricinde. ztn kısa dönemlerin %80 grip öksürüo deli gibi.paso yürüp duuroz rap rap ve tören adımı şeklinde. biran önce ustalığa geçelim die beklioz valla. hayirli tezkereler hepimize valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 vay bea 319.KDydım en son 1 sene olmus. yokmu istanbul küçükyalı / levent harp akademileri komutanlıgı bakem? nasıl bır piskopatsam bır mayıs sabahında gecikmelide olsa aldıgım (izin nedenıyle) teskeremden sonra önce Kanyona gidip D&R'ı farmlayıp Age of Conan aldım. Piskopatım yemin billah. Ama düşündükçe özlüyorum şimdi. Zor zamanlarımız geçti ama bir o kadar da eğlenceliyidi. Deseler 1 ay bidaha giderim şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 biletlerim iiki geldiniz he bitti be askerlik 2 haftam kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bilet nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kendisinin terhisinden önce gelen son dönem heralde. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 raistlinthewiz said: vay bea 319.KDydım en son 1 sene olmus. yokmu istanbul küçükyalı / levent harp akademileri komutanlıgı bakem? nasıl bır piskopatsam bır mayıs sabahında gecikmelide olsa aldıgım (izin nedenıyle) teskeremden sonra önce Kanyona gidip D&R'ı farmlayıp Age of Conan aldım. Piskopatım yemin billah. Ama düşündükçe özlüyorum şimdi. Zor zamanlarımız geçti ama bir o kadar da eğlenceliyidi. Deseler 1 ay bidaha giderim şimdi:D Harp Ak. güzeldi ama tabi 1 ay daha yaparsın =) Ben de oradaydım ama biraz daha eski, 291. dönem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 torun tombalaklar size hayırlı tezkereler şimdiden cuma yemin törenleri oldu bunların pazartesi ya da salı günü dağıtımları olacak bizim şafak 7 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 poşeeettttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar