Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

325. Dönem (Allahınızdan Bulun)

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Ekşiden:

325 inci donem yedek subay sinav sonuclari

75. beni de ağrı doğubeyazıta 1. mekanize piyade tugay komutanlığına göndermiş sonuçlardır. mümkün olsa sınırın ötesine gönderecekmiş helal olsun valla...

(okurolmakistiyorum, 10.12.2008 01:23)

83. beni de 1'inci mknz. p. tug. k.liği doğubayazit ağri 'ya düşürmüş sonuçlardır.

(iker, 10.12.2008 01:32)

104. beni 1'inci mknz. p. tug. k.lıgı doğubayazıt ağrı'ya göndermiş sınav sonuçları.ilginçtir askerliğe başvurduğum ağustos ayından beri "içimden bir ses ağrı çıkacak diyor" diyordum etrafımdaki insanlara,bana yok olmaz diyorlardı.buradan onlara selam ederim*

(academykartal, 10.12.2008 02:41 ~ 02:48)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
arkadaşlar biz bitirirken siz geliyorsunuz
hepinize şimdiden kolay gelsin
askerlik cidden zor nerede yaparsanız yapın epey bir zorluğu var
doğuda şartlar zor olduğundan komutanlar daha az sıkıntı verirler
batıda şartlar daha rahat olduğundan astsubaylarla uğraşırsınız

hepsi kendine göre zordur
ne olursa olsun gülüp geçin kafaya çok takmamaya çalışın
inatlaşmaya pek gitmeyin
genel olarak komutanlar herkesin önünde onlara ters cevap verene acımazlar ama sonra gidip bire bir konuşursanız işinizi görürsünüz

tek kalmamaya çalışın illa ki bir arkadaş grubu lazım yoksa cidden en büyük sıkıntıları siz yaşarsınız.

şimdiden hayırlı tezkereler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
12 gün geçti acemilikten 140küsür kaldı.
büyük kartaltepe kışlasındayım şimdilik.rahat sayılırız soğuk haricinde. ztn kısa dönemlerin %80 grip öksürüo deli gibi.paso yürüp duuroz rap rap ve tören adımı şeklinde.

biran önce ustalığa geçelim die beklioz valla.
hayirli tezkereler hepimize valla
Sosyal ağlarda paylaş

vay bea 319.KDydım en son 1 sene olmus. yokmu istanbul küçükyalı / levent harp akademileri komutanlıgı bakem?

nasıl bır piskopatsam bır mayıs sabahında gecikmelide olsa aldıgım (izin nedenıyle) teskeremden sonra önce Kanyona gidip D&R'ı farmlayıp Age of Conan aldım. Piskopatım yemin billah.

Ama düşündükçe özlüyorum şimdi. Zor zamanlarımız geçti ama bir o kadar da eğlenceliyidi. Deseler 1 ay bidaha giderim şimdi:D
Sosyal ağlarda paylaş

raistlinthewiz said:
vay bea 319.KDydım en son 1 sene olmus. yokmu istanbul küçükyalı / levent harp akademileri komutanlıgı bakem?

nasıl bır piskopatsam bır mayıs sabahında gecikmelide olsa aldıgım (izin nedenıyle) teskeremden sonra önce Kanyona gidip D&R'ı farmlayıp Age of Conan aldım. Piskopatım yemin billah.

Ama düşündükçe özlüyorum şimdi. Zor zamanlarımız geçti ama bir o kadar da eğlenceliyidi. Deseler 1 ay bidaha giderim şimdi:D

Harp Ak. güzeldi ama tabi 1 ay daha yaparsın =) Ben de oradaydım ama biraz daha eski, 291. dönem =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...