Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 i love you LincoLn^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 izlemedim maçı ya tüh keşke izleseydim. aslında berline gidecektim ben bu maç için acayip üşendim keşke gitseymişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 viole said: boşuna dememişler avrupanın fatihi diye. Tromsoya kaybederken de diyorlardi onu ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 öyle ya da böyle yendik mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tebrikler gs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Rewendor said: Maçı izleyemedim, benim de hokey maçım vardı aynı saatte onda oynamam gerekti. Yeni gelebildim şimdi bakıcam özete maça falan. Önce bi foruma bakayım dedim şaştım kaldım. Hayır fener maçında tartışmalı pozisyon olur ağlarsınız, beşiktaş maçında olur, ağlarsınız. Anadolu takımına karşı olur, ağlarsınız sonuçta lig bu sizi de etkiler de, hiçbi alakanızın olmadığı hatta gs nin puan almasının size yaradığı avrupa maçında ağlamanın artık mantıksal bi yönü de yok ki... Bildiğin fanatikliğin başa vurması. Pozisyonlar penaltı mı değil mi noluyo hele bi izliyim sora bakar karar veririm.Fanatiklik? Burda chelsea maçı tartışılsa, manu maçı tartışılsa hakem hatalıysa söylenir ne var ki bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 söylenir de hakemin ittirmesiyle kazandınız falan demek ayıp. :) 80 dk hertha top görmedi yahu, biraz düşünerek yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aquila said: oyle buyuk, dunya capinda bi takim iste gs. sadece turkiyede degil, uefa macinda bile hakemi alabiliyo. işte fener bunu yapamıo, sadece türkiyede hakemi alabilio, avrupada hakkı yenio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi su fenerliler her macta hakem diye aglıyolar ya bayılıyorum NASI KOYDUK ZUAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hakem ilk yarı beni korkuttu çok. özellikle lincoln ve baros'a yapılan sert hareketlerde sadece uyarı ile geçti. dedim fıs hakem bu ama ikinci yarı direk kartları çıkarmaya başladı, hoşuma gitti. ayrıca lincoln'ün pozisyon penaltı değilse bile bariz fauldü. netice itibariyle herta çok kötüydü, biz iyi miydik değil miydik bilemiyorum bu sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nedense olympiakos da, benfica da, hertha da kötüymüş. bundesligada 3. ler ama çok kötü bir lig zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 adamların iyi top oynadığını söylüyorsan ben bırakıyorum artık futbol izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hafif yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nedense galatasray iyi top oynuo diyemiosunuz da hep karşı takım kötü oynar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: aquila said: oyle buyuk, dunya capinda bi takim iste gs. sadece turkiyede degil, uefa macinda bile hakemi alabiliyo. işte fener bunu yapamıo, sadece türkiyede hakemi alabilio, avrupada hakkı yenio :( beşiktaş ikisinide yapamıyor ahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Red said: nedense galatasray iyi top oynuo diyemiosunuz da hep karşı takım kötü oynar :) Aynı Fenerbahçe'nin her yendiği Avrupa takımının kötü günlerinde olduğu gibi. Psv'yi yener, e eski psv değilki, Inter'i yener, amaaan inter eski inter değil. Sevilla'yı yener, Sevilla en kötü döneminde. Fiks menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 şurda 4-5 kişinin söyledikleriyle genelleme yapıp ona göre yazmanıza bayılıyorum ya forumu okurken sadece size antipatik gelen yazılarımı görüyorsunuz nedir fb geçen sene interi yendiğinde, inter çok iyi oynuyordu, saraçoğlunda oynatmadı interi; inter oynamadı değil, fb oynatmadı yine sevilla maçında rakip çok iyi oynuyordu, fb de güzel top oynadı başabaş geçti maçlar, penaltılarda fb eledi psv'ye bakarsak benim düşüncem, adamlar eskiden iyi oynadıkları zamanlarda iyi bağlandılar liglerine ve cl'ye, arkası da alışkanlık misali geldi, uzun zamandır iyi top oynadıklarını düşünmüyorum onların dün oynanan galatasaray maçına gelirsek, çok güzel oynadık ama bunda tribün faktörü, herthanın kötü oynaması ve lincoln'un kaptan olarak çıkması çok büyük etkenlerdi son dk penaltı verilseydi -ki bana göre penaltıydı- neler olurdu kimse bilemez, belki 2.yi de atarlardı 3 puan alırlardı belki de biz atar 2-1 alırdık maçı burada çoğu arkadaşın dediği gibi haticeye değil neticeye bakmak lazım ki avrupada bir türk takımının maçında hakem penaltıyı görmeyip vermediğinde bu eğer bizim lehimize ise burda "lan penaltıyı vermediler, yoksa berabere kalcaktınız" demek yerine "ohh hakem vermedi penaltıyı, aldık 3 puanı" demek daha uygun olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Zegna said: nocom said: aquila said: oyle buyuk, dunya capinda bi takim iste gs. sadece turkiyede degil, uefa macinda bile hakemi alabiliyo. işte fener bunu yapamıo, sadece türkiyede hakemi alabilio, avrupada hakkı yenio :( beşiktaş ikisinide yapamıyor ahahah :) şerefli 2.lik meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Red said: nedense galatasray iyi top oynuo diyemiosunuz da hep karşı takım kötü oynar :) çünki gs iyi oynamadı lincoln iyi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 toggie said: abi su fenerliler her macta hakem diye aglıyolar ya bayılıyorum NASI KOYDUK ZUAAAAAAAAA evet.. toggie said: hemen unuttunuz bakıyorum hakem hatalarıyla kazandıgınız macları :) işinize gelince susar, işinize gelmeyince ötersiniz. toggie said: hakem şaka gibi. ümit'in elle oynadıgı pozisyon falan süper. takım gerçekten yorgun. nonda varken artık hakan'ın bu takımla bütün ilişkilerinin kesilmesi lazım. toggie said: hakem harikalar yaratıyo. golden önce lincoln ü resmen dövdüler. toggie said: ben hep derim bu gibi olaylar zamanı geldikçe birbirini nötrler diye. öyle de oluyor nitekim. ama bazı durumlar da nötrlenmesini beklememeliyiz yani bütün stad görüyor da hakem görmüyorsa bişeyler aranmalı. sizin bir pozisyonda hatalı bayrak kalkıyo belki ama bu nerdeyse her maçta oluyor. maclarda cok sık rastlanan bir hatadır yani bu. ama sen herkesin gözü önünde voleybol oynarsan ve bunu orta hakem görmez hadi onu geçtim yan hakem de görmüyosa zaten diyecek birşey yoktur. yani bir ofsayt ile iki kere elle oynama, defalarca bedavadan son dakika penaltılarını karsılastırıyosanız yazık. ben gerçi topicteki ilk yorumumda da galatasaray'i tebrik ettim bence maçı fazlasıyla haketti ama fenerli olarak buna cevap yazmam gerekiyordu. :) hakemlerden dolayı ağlamayan adam yok bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Red said: nedense galatasray iyi top oynuo diyemiosunuz da hep karşı takım kötü oynar :) Masquerade said: nedense olympiakos da, benfica da, hertha da kötüymüş. bundesligada 3. ler ama çok kötü bir lig zaten. :) burda yapılan yorumların, kimci, neci olduğuna göre değerlendirildiğini unutmuşum. ben galatasaraylıyım arkadaşlar. yendik diye mutluyum; ama dün herta kötüydü. biz de öyle çok iyi futbol oynamadık, sadece daha istekliydik. kötü futbola sahanın da etkisi vardı. skibbe saçma sapan bir taktikle oynatıyor bu takımı. ya baros'u kessin ya da çift forvete dönsün artık. ilerde kaç pozisyonda bizden bir kişi ayağında top ceza sahasına gelecek galatasaraylı aradı durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 dedi zaten skibbe önümüzdeki haftalarda çift forvete dönebiliriz sakatların tekrar kadroya dahil olmasıyla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 şu A.gücü'nüde yenersek iyi moral olur bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 2.yarıyı izleyebildim arda biraz tutuk gibi gözüktü bana 1-2 pozisyon hariç,genel olarak final paslarını ve vuruşlarını yapamadı gs.lincoln ve barış iyiydi. yav bi de arda'da herhangi bi sorun yok,tamamen iyileşti dimi ne zaman soluk soluğa görsem bu çocuğu fenalaşıyo sanıyorum.bi de göğsüne tekme attı bi hayvan üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Zegna said: nocom said: aquila said: oyle buyuk, dunya capinda bi takim iste gs. sadece turkiyede degil, uefa macinda bile hakemi alabiliyo. işte fener bunu yapamıo, sadece türkiyede hakemi alabilio, avrupada hakkı yenio :( beşiktaş ikisinide yapamıyor ahahah :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar