Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bLackcha0s said: Beraber düzenliyordunuz herhalde faturaları. Hakemle de kankayım, faruk sürenlede beraber düzenliyoduk. Hayırdır taraftar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 İyimiş insanların kazandığı paralara laf atabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Robertonun ünvanına göz dikmiş Drakkahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Kazandıklarına lafım yok, götürdüklerine var. Ne o black sende mi yancısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Beraber yapıyoruz. Bi an tırstım deşifre olduk diye. Aziz ama hakkıyla kazanıyordur. Demirören de zaten tüp yerine toz satıyor. Fanatiklik o kadar kör etmiş o kadar örümcek beyinli yapmış ki sizi insanların neyi nasıl kazandığını bile önemsemiyorsunuz artık. Yeter ki takımdaş olsun. Gslıysa kesin hile hurda yapıyorduk her kuruşu haram zıkkım olsun fenerliyse her kuruşu helal olsun. Zihniyete bak. Gördün mü naylon fatura yaparken beraber mi yaptınız? Aziz yıldırım a silah kaçakcısı diyorlar.Beraber mi kaçırdınız? İyice kayış koptu sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bLackcha0s said: Beraber yapıyoruz. Bi an tırstım deşifre olduk diye. Aziz ama hakkıyla kazanıyordur. Demirören de zaten tüp yerine toz satıyor. Fanatiklik o kadar kör etmiş o kadar örümcek beyinli yapmış ki sizi insanların neyi nasıl kazandığını bile önemsemiyorsunuz artık. Yeter ki takımdaş olsun. Gslıysa kesin hile hurda yapıyorduk her kuruşu haram zıkkım olsun fenerliyse her kuruşu helal olsun. Zihniyete bak. Gördün mü naylon fatura yaparken beraber mi yaptınız? Aziz yıldırım a silah kaçakcısı diyorlar.Beraber mi kaçırdınız? İyice kayış koptu sizin. Adamın naylon faturacı olduğu belgelendi, suç işlemiş adam yanında olmaya gerek yok bak geriye dönük haberlere bulursun mutlaka. Sadece bana saldırmak için laf atmalarına göz yummamı mı bekliyorsun? Futbol konusunda yaptığın terbiyesiz laflar bini aşmış, kalkmış bana örümcek beyinli fanatik diyorsun. Hertha berlin topicine bak ilk başarıyı ben dilemişim. Senin gibi her mesajı saptıracak zekaya sahip değilim ben. Hakeme top deyip ne o arkadaşın mı, aa sen fenerlisin arkadaşısındır diyosun sora da yok "Yeter ki takımdaş olsun. Gslıysa kesin hile hurda yapıyorduk her kuruşu haram zıkkım olsun fenerliyse her kuruşu helal olsun. Zihniyete bak." diyorsun. Hangisi gerçek sensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mevlüt erdinç 4.5 milyon euro karşılığında fenere gelcekmiş bi de lucas biglia ve frutosa teklif yapmışız biglia ve mevlüt gelse süper olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 saadettin saran geri dönmüş ehauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 GS'li Hakan Balta ve Lincoln'e rusyadan talip var diye söylentiler geziyo etrafta. Yine GS devre arasında defansa takviye yapmayı düşünüyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 BAROŞ GEYMİŞ ARDA KIZI YALAMIŞ LİNCOLN SEKTİRMİŞ ALEXİN ÇOCUĞU ÜŞÜTMÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mumu said: ekonomik kriz yüzünden 2 kişiye düşürdüler programı ve maç görüntülerini almıyorlar artık. melih le ahmet çakar yapıyor programı. maç görüntüleri zaten onların, program show tv'de showtv ligtv'nin de sahibi olan adamın niye böyle bir parasızlık olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sabri sarıoğlu selenayı götürmüş evekaleci volkan lise önlerdinde geziyomuş selçuk hala yonja kullanıyo cihan yasemin ergene ile 2 hafta çıktı ümit davalada ayşe hatun önal ile çıkıyodu bi ara gerçi bunlar çok eski ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 fede said: BAROŞ GEYMİŞ ARDA KIZI YALAMIŞ LİNCOLN SEKTİRMİŞ ALEXİN ÇOCUĞU ÜŞÜTMÜŞ ozmn alexe ufo alalım çocuğu üşümesin. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 funq said: Futbol dedikoduları... diye konu garbage konusu gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var? aslında düşüncede güzel bişeydi ama garbage a çevrilmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 garbage'a dönmüş. bir kez uyaralım, düzgün şeyler konuşulması için. ikinci kez uyarmak yerine kilitlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Dubai´den 3 yıl karşılığında 7,5 milyon Euro´luk teklif alan Ümit Karan, devre arasında yönetimden gitmek için izin isteyecek. Bu belki de son fırsat Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ümit Karan, başına konan talih kuşunu kaçırmamak niyetinde... Dubai ekibi El Cezire’nin kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu, 3 yıl için önerilen garanti 7,5 milyon Euro’luk teklif karşısında mutlu olurken, devre arasında Sarı-Kırmızılı yönetim ile masaya oturma kararı aldı. Böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacağını düşünen yakında 33 yaşına girecek olan futbolcu, bu nedenle yönetimden kendisine anlayış gösterilmesini isteyecek. Ankara’da izlemişlerdi El Cezire adına teklifi getiren Dubai merkezli menacerlik şirketi Mirsal Sports’un yetkilileri, 22 Kasım tarihinde Başkent’te oynanan ve golsüz sona eren Ankaraspor-Galatasaray karşılaşmasında Ümit Karan’ı seyretmeye gelmişti. 2001 yılında Gençlerbirliği’nden Sarı-Kırmızılı takıma transfer olan tecrübeli oyuncu, Hagi’nin teknik direktör olduğu 2004-2005 sezonunda Ankaraspor’a kiralanmış, kalan zaman diliminde Cim Bom’un pek çok başarısında önemli pay sahibi olmuştu. (fanatik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya alakasız konuşulanlarla ama pembe renk kramponla ilgili futbolculara sorulmuş ne düşündükleri, ismail güldüren adındaki kasap güldürdü baya beni :P İsmail Güldüren (Konyaspor): Pembe rengi bile hoş. Ayağına giydiğinde daha hoş olursun. Pembe renge karşıyım. Renklere karşı değilim. Komik bir renk. of ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Nike firması, Galatasaray’dan Milan Baros ile eski Galatasaraylı yeni Bayern Münihli Fransız yıldız Frank Ribery’nin de aralarında bulunduğu ünlü futbolculara, sponsorluk anlaşması uyarınca pembe krampon giydiriyor. Ancak, pembenin Türkiye’de algılanma biçimi, tartışmaları da beraberinde getirdi. ’Pembe ayakkabı bizi bozar’ diyen de var, ’Rengi değil işlevi önemli’ diyen de. Her renk giyerim Ümit KARAN (Galatasaray) Ben bir futbolcu olarak kırmızı da giyerim. Zaten takım arkadaşım Baros giyiyor. Sponsor firma ayağı rahatlatacak krampon yapar. Ben de kramponun rengine bakmam, önemli olan rahat ve kullanışlı olması. HERTHA Berlin maçına Nike’ın pembe kramponuyla çıkan, takımına galibiyeti ve turu getiren Çek futbolcu Milan Baros’un öncülüğünde tanıştığımız ’pembe’ kramponlara, aralarında Baros’un takım arkadaşlarıyla, maçlarda onu tutacak defans oyuncularının da olduğu futbol dünyasının ünlü isimlerinden gelen ilk tepkiler şöyle: Erman Toroğlu (Yorumcu): Böyle saçma sapan bir şey olabilir mi? Sporcu hangi malzemeden rahat ediyorsa, sahaya onunla çıkar. Renkler kişinin tercihidir. Kimi mor sever, kimi pembe, kimi siyah. Böyle tuhaf işlerle uğraştığımız için bir yerlere varamıyoruz. Türkiye yüzde 10 barajıyla idare ediliyor. Bunun çok düşmesi için yeşillerin, pembecilerin, morcuların mecliste olması lazım. Bunda herkes bir mesaj çıkarır. İbrahim Toraman (Beşiktaş): Pembe ayakkabı bizi bozar. Sponsor firma milyon dolar da verse pembe ayakkabı giyemem. Futbolcu bir bakıma sinema oyuncusu gibidir. Ama benim anlayışıma göre ters bir renk. Siyah beyaz varken neden renkli. Ahmet Dursun (Kocaelispor): Eğer futbol sahalarında ayaklarımı sağlıklı ve kontrollü tutuyorsa hangi renk olursa giyerim. Pembe biraz uçuk ama düşünürüm. Sergen Yalçın (Yorumcu): Rengi bana uymaz. Hele pembe olunca. Gökhan Güleç (Bursaspor): Rengimiz belli. Pembe ayakkabı şeffaflaştırıyor. Sempatik görünüyorsa ve giyen hoşlanıyorsa diyecek bir şey yok. Sinan Kaloğlu (Bochum): Futbol sahalarında o kadar çok renk var ki. Pembe eklense ne olur. Sponsor firma dan çok ayağımın sağlığı ve takımın başarısı önemli. Tanju Çolak (Yorumcu): Krampon çok önemli. Sponsor firma satışına baktığı için önemli. Ama futbolcunun formasına ve karakterine uyması gerekir. Kırmızı krampon giyerim ama pembe giymem. Koray Avcı (Gençlerbirliği): Pembe krampon çok enteresan. Ben şahsen giymem. Sponsor firmanın bana böyle bir ayakkabı giydirmesi çok zor. Kırmızı giyilir, beyaz giyilir, siyah giyilir ama pembe giyerken herkes üç kez düşünür. Batuhan Karadeniz (Beşiktaş): Siyah giyerim ama pembe asla. Rengi bile adamın oyun sistemini bozar. İsmail Güldüren (Konyaspor): Pembe rengi bile hoş. Ayağına giydiğinde daha hoş olursun. Pembe renge karşıyım. Renklere karşı değilim. Komik bir renk. Serdar Özkan (Beşiktaş): Sponsor firma ile anlaşman varsa giymek zorundasın. Kramponun rengi değil işlevi önemli. İsteyen istediğini düşünsün. Ben siyah beyaz krampondan başka giymem. Fenerliler kırmızı bile giydirmiyor Fenerbahçe’nin eski futbolcususu Mateja Kezman, 14 Eylül 2006’da oynanan Fenerbahçe-Randers FC UEFA Kupası maçına kırmızı renkli kramponla çıkınca taraftarından tepki almıştı. Fenerbahçe’nin ezeli rakibinin renklerinin sarı-kırmızı olduğunu dikkate almayan Kezman’a taraftarlar, "Kırmızı sana yakışmaz. Çıkar o ayakkabıları" diye bağırmış, uzun süre ne olduğunu anlayamayan yıldız futbolcu, takım arkadaşlarının devre arasında kendisine durumu açıklaması üzerine, kırmızı renkli kramponlarını çıkarıp, beyaz renktekileri giymiş, maçın 54. dakikasında sarı lacivertli formayla Fenerbahçe’ye 2-1’lik galibiyeti getiren golü atmıştı. Yine Colin Kazım da taraftarın tepkisi üzerine bazı maçlara çıktığı kırmızı kramponu giymekten vazgeçmişti. HÜRRİYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bir ara okocha giyerdi kirmizi krampon ve kimse de bi sey demezdi hatta sevilirdi diye hatirliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 said: İsmail Güldüren (Konyaspor): Pembe rengi bile hoş. Ayağına giydiğinde daha hoş olursun. Pembe renge karşıyım. Renklere karşı değilim. Komik bir renk. Haha adamin ne demek istediini anlayan varsa anlatsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 nası koydu ama cey cey okoça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Pembe benim en sevdiğim 2-3 renkten biridir,napcaz şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 barosun kramponu pembe ama öyle tam pembe değil.kırmızıya daha yakın.pembe krampon giyilir bence gayette.günlk hayatta pembe gomlek tişort giyiosun da pembe krampon nie gitmiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 said: İbrahim Toraman (Beşiktaş): Pembe ayakkabı bizi bozar. Sponsor firma milyon dolar da verse pembe ayakkabı giyemem. Futbolcu bir bakıma sinema oyuncusu gibidir. Ama benim anlayışıma göre ters bir renk. Siyah beyaz varken neden renkli. Buna pembe terlik versen giyer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 millet nası saçmalıcağını şaşırmış, forması ful pembe olan takımlarda var ful mor olanda, pembe krampon mu bozucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar