Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökyüzüne bakın!!!

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Daemir said:
kocatepe camiinin bahçesinde köpeğimi gezdiriyodum ki aksamları zaten ışıklandırıldığı için ayrı bi güzel gözüken kocatepe camiinin sağ tarafında ay yıldızı gördüm. güzeldi :)

eceli gelen köpek camii duvarına işermiş. bence köpeğini başka yerde gezdir :P
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Ben de eve gelirken görmüştüm, görüntü olarak iyi hoş ta...

Bu "amaniiin gökyüzünde ay yıldız çıkmış" diye sevindirik olmak bana biraz ilkel geliyo ya ne biliyim. İlkel tam anlam olarak olmadı da nasıl söylesem tuhaf işte. Hele star onuncu yıl marşıyla kapatınca öeh dedim.

Daha önceden de olmuştu aynısı. Hatta milli takımın bi zaferinin gecesinde olmuştu olay daha da abartılmıştı.

yeni yılı kutlamak da tam bir salaklık mesela.. zaman akıp giden bir şey, yenisi eskisi yok ki.

hele doğum günleri! kendi uydurduğumuz sayaca bir sayı daha koyup ölüme ne kadar yaklaştığımızı belgeliyor ve bunu kutluyoruz! harika!!

ya da aileden birisi bir başarıya imza atınca yenilen yemekler; adamın başarısı be! sana ne oluyor ki.. di mi..

dalga geçiyorum tabii... onu bunu bırakın da hayatın güzelliklerinin tadını çıkartın. başka bir ülkede yaşayan adama bir şey ifade etmese bile benim için anlam ifade eden bir gök olayı. baktım, mutlu oldum

gerçi ben hale bopp kuyruklu yıldızını da ilgi ve zevk ile izlemiştim. alakasız şekilde kırmızı gökyüzü de mutlu eder. ilkellik işte... aşamadım böle ne bileyim hayatta karşılaştığımız, bilinen-öngörülen doğa olaylarından, küçük şeylerden zevk almayı.

kar yağınca da düşen ilk kar tanelerini yakalamaya çalışıyorum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Warchief said:
Çekerken oynatmışsın yav :) yıldız nokta gibi çıkmamış ilginç olmuş :)

çekimler bana ait deil değil zaten bi arkadaş çekti

hatta diğerleride şimdi elime ulaştı onları atıveriyim hemen

çeken arkadaş tripodla çekmiş ama genede çok ahım şahım görüntüler yok

http://rapidshare.com/files/169281517/ay_fotolar__305___305_.rar.html

ahada

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Ben de eve gelirken görmüştüm, görüntü olarak iyi hoş ta...

Bu "amaniiin gökyüzünde ay yıldız çıkmış" diye sevindirik olmak bana biraz ilkel geliyo ya ne biliyim. İlkel tam anlam olarak olmadı da nasıl söylesem tuhaf işte. Hele star onuncu yıl marşıyla kapatınca öeh dedim.

Daha önceden de olmuştu aynısı. Hatta milli takımın bi zaferinin gecesinde olmuştu olay daha da abartılmıştı.

daha öncede olmuşki bayrağa girmiş zaten hani eğer "gökyüzünde ay yıldız oluştu ALLAH'IN HİKMETİ!" diyen varsa bayrağın hikayesini bilmiyor demektir :)

avcılarda metrobüsten indikten sonra baktım herkes telefonla bişeyi çekiyor gökyüzünde "nolür la?" dedim bunu gördüm hehe güzeldi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
eryan said:
İzmit'te göremiyorum Ayı. :(
Gece görürüm diye tahmin ediyorum.Muhteşem birşey

akşam 17-18 sularında gördüm ikinci öğretimin bi avantajı mı ne dersen artık:D

+1
Hatta otobüste önümde bi teyzeyle amca vardı, teyze heyecanlı heyecanlı "a aaaaaaa baksana ay yıldız" "aaaaay ne kadar güzel oooooo" falan diyodu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
Daemir said:
kocatepe camiinin bahçesinde köpeğimi gezdiriyodum ki aksamları zaten ışıklandırıldığı için ayrı bi güzel gözüken kocatepe camiinin sağ tarafında ay yıldızı gördüm. güzeldi :)

eceli gelen köpek camii duvarına işermiş. bence köpeğini başka yerde gezdir :P

cami duvarına işemiyo camiinin önünde bi bahçe var oraya işiyo. daha 6 yaşıdna bi bok olmaz aslan köpeğime be.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
[daha öncede olmuşki bayrağa girmiş zaten hani eğer "gökyüzünde ay yıldız oluştu ALLAH'IN HİKMETİ!" diyen varsa bayrağın hikayesini bilmiyor demektir :)

bayragin hikayesinin ay ve yildizin kanda yansimasi oldugunu saniyorsan yaniliyorsun. o bir ilkokul masalidir.

bayraktaki ay islami temsil eder, osmanli imparatorlugunun mirasidir. yildiz da (yanilmiyorsam) bizans prensesinin semboludur, osmanli 1453'ten sonra govde gosterisi olsun diye yildizi da sikca kullanmis, kendiyle ozlestirmistir. kaldi ki ay, yildiz ve kirmizi renkli bayraklar osmanli doneminde de zaten sikca kullaniliyordu. yani o hikaye bir efsane, daha ziyade masal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...