Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yapmamak lazım ama hayat hesaplandığı gibi olmuyor. java güzel dil aslında bir sürü "exception handler" falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 dunno said: 3 kalp 1 kuskun kalp. 1uzaktaki adam. uzak kalan. 2yakındaki her seyi paylasabildigim, gulebildigim, ozendigim. 3bi zmanlar sevdigim var b de. 3 kişi var. ben varım. yakındaki adam asık oldu bana. uzaktakini bıraktım. bi zamanlar sevdigim gecenlerde tutamadı icinde soyledi. hic bi zaman olmiycak seninle dedim. yakındaki beni "benm onu sevdigimden daha cok" sevdigini iddia ediyo. bence ben daha cok seviyorum Yazdıklarına bakılırsa ya eşcinselsin yada normal bir aşk hayatı yaşıyorsun. İlk olasılık sorun yaratabilecek bir durum ama ikincisi sadece bir durum. 1 ve 3 numaralı adamların konuyla bağlantısını anlamadım, hayatında 3 erkek var ama 2'si hayatında değil, ergo hayatında bir erkek var, madem öyle neden bahsi geçiyor? Kim kimi daha çok seviyor tartışmasına girmeyin, girseniz bile kim daha uzağa işiyor tartışmasına çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ben bu konuda acaip bi gangbang potansiyeli görüyorum. Önce uzaktaki adam yakındaki adama, sonra yakındaki adam 3. adama, sonra hepsi dunno'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ahaha lez dedi adam yuh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Sevgili marketing dostları, Görüldüğü üzere 4P'den biri de place'tir. Lokasyon seçiminiz pazar payınızda büyük etki yaratır. Müşteriye yakın olmak size kazandırır, Markaya bakışınızı değiştirir. Bugünlük marketing dersimizin de sonuna geldik. İyi geceler, Birand? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 naughty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 oradaki durum sanıyorum gergin biraz. ıııı.. bizler de gelişmelerin takipçisi olacağız. yalnız, grafinkler için kullanılan proğram nedir cinali? az sonra: ginaly çöp adam teknolojisi ile stüdüyoya hologram ile ışınlanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 birand burası gerçekten karışık, flash ile gelen bilgiler doğrultusunda size haberleri iletiyoruz, elimize son bir grafik daha geçti: gerçekten yürek burkan görüntüler bunlar Birand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 grafik yapıyonuz bari paintlemi yapıyonuz nedir anlamadım türkçe yazın lan şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 grafikler çok bilglendirici ve güzel geliyor ginaly. özellikle dunno'nun pacman donkeykong ve kermit üçgeninde yaşadığı tedirginliği şair çok güzel ifade etmiş. sanıyorum şair burada ergenekon davasına sesleniyor, şaire göre dolarda yarın taban kaç olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 said: Sevgili marketing dostları Hadi len ben marketing dostu falan olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ardeth said: said: Sevgili marketing dostları Hadi len ben marketing dostu falan olmam ama biz temel bilimleri seviyoz, aşkolsun ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Asteroth said: Ben bu konuda acaip bi gangbang potansiyeli görüyorum. Önce uzaktaki adam yakındaki adama, sonra yakındaki adam 3. adama, sonra hepsi dunno'ya. Kinky. Ayrıca hikaye anlatım yeteneği bildiği sıfır. Olay, düşünce akışı falan yok anlatımda. 'Bir adam var! Bir adam daha var hoş adam. Diğer adam da var. Bunlar kırık kalpler bende kalbim of ya bilmiyorum yaptıgım yanlış birşey mi ilk çocukta çok uzakta be sevişemiyoruz bende diğeri bana dokundu tahrik oldum yaşasın türk gençliği.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Xunn bu ilişki çıkmazları topiclerine amma ilgilisin sen son zamanlarda. Hayırdır? Ardeth ulvi amaçlarla burda, asteroth desen bildim bileli yeşil uzun saçları olan bi adam, ama sen? Yoksa beni biriyle mi aldatıyorsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben ahlak felsefesi tartıştım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 TDK said: (ulvi:) esk. 1. Yüce. 2. Eşsiz, benzersiz özellikler taşıyan: “Doktor Hikmet, o vakit tabiatın bu ulvi manzarası karşısında sarsılarak biraz hakikate gelir gibi oldu.” -Y. K. Karaosmanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 işte senin sunduğun argümanı destekledim zaten bir nevi arkadan bağıran eleman tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 axedice said: Xunn bu ilişki çıkmazları topiclerine amma ilgilisin sen son zamanlarda. Hayırdır? Ardeth ulvi amaçlarla burda, asteroth desen bildim bileli yeşil uzun saçları olan bi adam, ama sen? Yoksa beni biriyle mi aldatıyorsun =( Evet. Çok uzaktaydın elledi beni bir acayip oldum seni terkediyorum Burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yakındaki ve tek tek tek olan adama asıgım. gozum baskasini gormuyo. baska kimse gelmiyo aklıma. uzaktaki kisiyi uzdugum icin uzulmustum ama bunu yapmak aldıgım en en duzgun kararmıs. yakındaki, sevdigim biricik insan her seye deger, tum fedakarlıklara deger her seye deger biri. cok seviyorum. her seyini. soylediklerini, anlattıklarını, bakıslarını, ellerini. duygusal, fiziksel olarak, kültürel olarak, okudugumuz kitaplar, dunyaya bakıs, sanat her seyde mukemmel. sizi de seviyorum. degisen her seye ragmen constant olarak paticigimin olmasını seviyorum. tum nefeslerimde mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ohaa dunno dişiymiş! bi de dunno yaş kac bebeyims? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Gay de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Önemli olan terlemeden sevişebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aşk enson böyle birşey değildi:S bence ben daha çok şunu severim fln 1 kişiye aşık olur seversin onla olursun soru olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Gençler! Herkes 1 lira versin, dunno'ya bi rakı sofrası kuralım, açılsın, döksün içindekini, o da kurtulsun biz de kurtulalım. Ne diyosunuz? Başka türlü olmicak bu. Mesajdan sonra: Şimdi uzaktakiyle bi alaka yok zaten onu koy kenara salla. 3. yü de salla madem. Kes ilişkini. Diğerine git işte. Ne var bunda yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Herkes bi lira verince açılıcak rakıdan zehirleniriz. Geçende ata diye bi rakı içtim kolpa bi meyhanede aman tanrım. Rakının da kötüsü varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar