Astral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Artık beş kuruş para kazandırmıyor külliyen zarar.. Ne kadar rare design alsamda kimse gem craft ettirmiyor + gem hariç craft edebileceği bir şey yok. 2 yüzük 2 neck koymuşlar bir poka yaramaz. Sanki gereksiz olmuş JC. Silip miner olmayı düşünüyorum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zaten neden mining - jc yi beraber kasmadın ki, tüm matleri ahden alıyorsan karından baya yersin sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 eh JC para yapalım diye kastım, BC de öyle değildi mevzu. prospect + mavi necklace yapıp disenchant edince götürüyordun parayı. şu an berbat görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 O zamanki karlarınıza sayın. Dün 4 saat saronite ve titanium ore topladım. Bir stack 30g'a satılıyor, kar/zaman oranını hesapla bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 normalmi azmı bilmiyorumda, dk'ya ins/herb almıştım glyph ve herb satışlarından 7k gold yaptım 1 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 walla tbc'nın ılk cıktıgı andan ıtıbaren su ana kadar jcyim. gram zarar etmedım. gecen (ki miner degilim, eng. + jc var) 5kya yakın para harcadım 450ye kasarken jcyi ama yaptıklarımla o parayı 1 haftada gerı kazandım.. JC'den para kazanamıorsan ya sende yada serverında cok ciddi bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 JC en fazla para kazandıran mesleklerden bir tanesi şu anda Magtheridon'da. Ciddi ciddi bulunmayan ama mutlak işe yarayan bir recipe bulup/alıp, birkaç tane Gem'i ÇOK yüksek fiyattan koyuyorsunuz. Adınız orda görülüyor, sonra millet damlamaya başlıyor whisper'dan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 işlemde eleman eksik :P 4 saatte kaç stack topladın ^^ titanium bar ve titansteel bar feci para kazandırıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gangren said: JC en fazla para kazandıran mesleklerden bir tanesi şu anda Magtheridon'da. Ciddi ciddi bulunmayan ama mutlak işe yarayan bir recipe bulup/alıp, birkaç tane Gem'i ÇOK yüksek fiyattan koyuyorsunuz. Adınız orda görülüyor, sonra millet damlamaya başlıyor whisper'dan :p misal http://www.wowhead.com/?item=40049 175gden ıtelıorum bunu cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 belkide bu yeni geldiğim realmdan, populasyon çok düşük herkes her şeyi kendi farmlıyor. her türlü heroicden drop aldım, dailylerden rareleri alıyorum genede kazanamıyorm almıyor kimse. 90 a koyuyorum mavi gemi 48 saat sonra geri dönüyor. saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gem'den gem'e fark var ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 e keko gem koymuyorum ki, hit rating spell dmg, str/agi + crit gibi çok kullanılan şeyleri satmaya çalışıyorum zaten. ama olay şu ki JC artık eskisi gibi para kazandırmıyor.. minerlar parayı götürüyor gibime geliyor. götürüyor musunuz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Titansteel'i ilk hafta 800 altına satarken şimdi 350'ye zor gidiyor. Sen iyi kazanıp kazanmadığımızı hesap et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 daha yeni 450 ledim mining. bugün de 444 olan jc 450 yaparım. burda mantık gangrenin dediği gibi ah da fln az görülen ama işe yarayan recipe bulup fiyatı çakmaktan geçio. saçma bi sistem olmuş ama emin olun herkes 80 ledikten ve patır patır naxx vs yapmaya başladıktan (evet çogu yapıo şu an biliorum) sora gem ihtiyaçları artıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Online olarak istedigimiz gemi gosteren yani bana hit lazım diyince butun hit gemleri doken bi site falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Wowhead'deki filtreler inanılmaz güzel iş çıkarıyo, her türlü şeyi yapmak mümkün nerdeyse. Mesela verdikleri hit rating'e göre tüm gemler: http://www.wowhead.com/?items=3&filter=cr=119;crs=1;crv=0#0-10+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Nasıl kazandırmıyor Jc para günde 30 dakkamı harcayarak 1k gold kazanabiliyorum çok rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 sizin realm iyimiş :) 30 dk harcayarak ne yapabilirsin? icy prism + jc token tokenle dragon's eye al sat yapıyorsan 200 gold bizim realmde. en pahalı gem olan ruby bile 100 goldun altına düştü, prism'den önce 150g+ üzerinde seyrediyordu. ve inanılmaz fazla jc insan var hala kasanıda var. elderları yaparken topladıgım thorium oreların stackını 100 golddan sattım, kıyıda köşede kalmış blue sapphire, azerothian diamon vs gibi şeyleri 15 golddan çıkardım elimden ve anında alıyor insanlar. ne olacak bilmiyorum jcnin hali :D overpop oldu bariz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Olsun valla. Ben hala güzel para kazansamda para umrumda değil. İlla başka yöntemler bulunuyor para kazanmak için. Ama jc'nin bonusu çok fazla, tanıdıklarımdan herkezede tavsiye ediyorum jc olun diye. İsterse serverda nüfusun %99'u jc olsun genede fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Maini JC/LW, altı Mine/Herb yaptım. Bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Deathknight ım JC/Ench, çok mutluyum. Paladinim BS/Mining paraya kıyıp miningi silip JC mi alsam diyorum. aslammı? JC kasmak nerden baksan 2-3k ya malolucak. Ama değer gibi de geliyo. Ama bu kadar overpop olmuşken kesin nerf yer gibi geliyo. ya da diğerleri güzelleşir jc sabit kalır, elimde patlar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bi chrda bence mining tutmak mantikli hic bisiyapmasan jcne bsne malzeme cikiyor sonucta 1 saatte 10 15 stack arasi sarnoitetir toplaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 abi niye olayı "prism" e baglıosunuz? gem fiyatları düşüşü = tek click mine toplama + prism + badge ile gem alma. bunların toplamının sonucudur. ve bc de de böyle olmuştu. epic gemler geldiğinde yine bi döneriz köşeyi merak etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yok bizim serverda ztn zirar zayan AH oyunları milletin 200g ye sattığı gemi (X Y serverda) bizim serverda 15g ye ah ye koyuyor bazıları anasını ağlatıo piyasanın sonra bidaa da hayatta cıkaramıosun (evet şaka değil ortalama rare gem fiyatları zaman zaman 10-30g arasına kadar düsüyor Earthen Ring EU da =( ) ki son patchle birlikte bakmadım bile daha şuan hepten evlere şenlik olmuştur ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bizde runed scarlet ruby 120/130dan indi 90a veiled m topaz 75 den 25/30a rigigd autumn's glow 70/75 - 19/20 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar