alperozg Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 harika gözüküyor ama resim üstünde oynanmışta olabilir, kullanımdaki performasına bakmak lazım, gerçi türkiyede yokmuş nede olsa alamıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 artık buyuk enter tuslu klavye uretilmiyor herelde. ve virgül, nokta falan da farklı yerde oluyor cogu zaman. yavas yavas o sekle mi alıştırsak kendimizi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 sorma ya uyuz oluyorum böle url falan girerken virügl koyuyorum sonuna, gitmiyo tabi adrese. kıl ediyo ya da enter yerine sadece virgüle basıyorum falan. Bi de her üretici kendine göre yere koyuyo tuşu biri shift ufaltığ yanına koyar biri enter üstüne biri oraya biri buraya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Almanya'dan getirdin klavyeleri. Burda enter büyük her klavyede. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 "getirtin" olm o. Orda kala kala iice bozuldu ha türkçen. Kim bilir buraya geldiğinde nası konuşacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 benim de elime gecti dün. tu$lar sessiz, space suya dalma sesi cikartiyor "glok" diye =P. i$iklandirma guze ama yakilmadigi zaman harfleri gormek imkansiz. klavyenin di$ kaplamasi da boyle nasi desem, gune$te renk degi$tiren simli parlak araba boyalari gibi. cd yi yuklemedim tabii ki, tu$lar browser kontrolu yapiyor zaten. Yalniz oldum olasi anlamami$imdir bu play stop fw menusunu, sadece media palyerda mi cali$iyor ki bunlar? gece cok eglenceli duruyor, ve evet i$iklar kapaninca i$iklandirmanin ne kadar onemli oldugunu goruyoruz. shut down dan sonra i$iklari acik birakip gece lambasi niyetine kullaniyorum. Isteyen kapatabilir. herneyse, ho$ bir klavye bu paraya deger. Belki icini acip ledlerini degi$tiririm ileride, kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bendede fatal1ty var, buda iyi cikmamissa creative iyi klavye yapamiyor derim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Esh said: Turkiye'de satilmiyor =/ fareleri geliyor, ama klavye olarak bunu getirse birileri, best-seller olabilir. i$te buna parayi basarim. ameigadan aldım gezmek icin gittgimde, lycosa + deathadder 130dolara falan geldi, aşırı memnunum umarım yakında gelir trye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 WoW'da serverda queue varken hiç sıram geldi mi diye oyuna bakmıyorum. Çünkü klavyemdeki ekran kalan kişi sayısını gösteriyor. Sadece bunun için bile alınır G15. Herkes G15 alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Gaming Klavye Fiyatlari: Logitech G15 : 150 Ytl Logitech G11 : 100 Ytl Microsoft Reclusa: 110 Ytl Ideazon Merc Stealth : 150 Ytl A4 X7 : 45 Ytl Creative Spectre : 27 Ytl Everest KB 838 : 25 Ytl Genius Luxe Mate : 90 Ytl A4 KB-28 : 20 Ytl A4 G700 : 30 Ytl Revoltec Fightboard : 90 Ytl Blackorange KB200 : 67 Ytl keywords: gamer, klavye, mahmut abi, keyboard, gaming apparel, rig, gta4, kiz msnleri, memati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ideazon dan sonra favorim listede yok, Saitek Eclipse - 34$ Saitek Eclipse II - 60$ maalesef turkiye game controller lar disinda urunleri getirtilmiyor saitek in, fiyatlar newegg fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 benimkiler turkiyede olanlar.. yoksa razeri falan da eklerdik. yani faresi padi geliyor, turkce degil diye mi getirmiyolar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Bilmiyorum , heralde oyledir ama g15 fln da us layout. ithalatcinin pahali urun satilmaz mantigi da olamaz, simulasyon kontrolleri 300-400 e kadar cikiyor. getirmemekle buyuk hata yapiyorlar o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 toggie said: artık buyuk enter tuslu klavye uretilmiyor herelde. ve virgül, nokta falan da farklı yerde oluyor cogu zaman. yavas yavas o sekle mi alıştırsak kendimizi ne? haaaayıııır! direnişe devam! standart tuş takımlı klavye alın aldırın. abuk tuş takımlarını boykot edin, ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ayrıca ben de a4 x7 aldım 35-40 liraya gayet memnunum standarta çok yakın tuş takımı, bastığını hissettiren sert ve ses çıkaran tuşları var. enfes. space i ufaltıp sağına soluna home ve end koymuşlar neye yarıyor anlamadım da çok problem çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Rahan said: space i ufaltıp sağına soluna home ve end koymuşlar neye yarıyor anlamadım da çok problem çıkarmıyor. oo çok ii olmuş home ve end. yazı yazarken çok lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Esh said: oyuncu adamin buyuk enter la, home la end le i$i ne zaten? aa ben battlefield oynarken spawn noktasını 10 metreden düşürdüğüm elimle seçiyorum. GÖTRK sesi eşliğinde enter tuşuyla sevişiyor elim. çok güzel bi duygu ve hep yaşamak istiyorum küçük entera hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oyun oynarken ayrı, sorf yaparken ayrı klavye mi kullanalım? oyuncu klavyesi diye standartlardan vazgececek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Oyuncu klavyesi nedir arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyorda bu creative'in klavyesini oyuncu klavyesi yapan hiçbir özelliği yok. Bu klavye karanlıkta yazı yazması gereken yada karanlıkta yazı yazanlara hitab eden ek bir özellik taşıyor. Ha bu oyun olur, roman olur bilemem. Bunun dışında standart klavyelerden bir farkı yok. Mevzu üstteki tuşlar ise bu artık standart oldu nerdeyse. Eskiden ek tuşları olan klavyelere multimedia derdik ama artık olmayan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 xunn said: WoW'da serverda queue varken hiç sıram geldi mi diye oyuna bakmıyorum. Çünkü klavyemdeki ekran kalan kişi sayısını gösteriyor. Sadece bunun için bile alınır G15. Herkes G15 alsın. cok gerekli gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 g15 e ihtiyacım olmadğına dair 500 neden servera girebilmek için sıra beklediğim bir oyuna para vermemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Qui said: Oyuncu klavyesi nedir arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyorda bu creative'in klavyesini oyuncu klavyesi yapan hiçbir özelliği yok. Beş tane macro tuşu var, biraz az ama fiyatı da oldukça az işte, harikalar yaratmasını bekliyorsunuz :p Slimsel bir yapısı olmasına rağmen üç tuşa aynı anda basınca DRÜLÜLÜ diye takılmıyor, report rate fazla gibi geldi bana genel kullanımda, backlight zaten kullanışlı. Reclusa veya G15'ten eksikleri tabii ki var da, 70-120 YTL fark verecek kadar değil bence yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Arkada$im kullanilmami$ eski model g15 hediye etti bugun. 3 gunluk creative spectre'mi satiyorum 20 lira. Var mi alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Of eski model g15'lerin tipine hastayım. Ama soldaki 18 makro tuşu abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar