Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative Spectre Gamer Keyboard - Ön İnceleme

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

benim de elime gecti dün.

tu$lar sessiz, space suya dalma sesi cikartiyor "glok" diye =P. i$iklandirma guze ama yakilmadigi zaman harfleri gormek imkansiz. klavyenin di$ kaplamasi da boyle nasi desem, gune$te renk degi$tiren simli parlak araba boyalari gibi.

cd yi yuklemedim tabii ki, tu$lar browser kontrolu yapiyor zaten. Yalniz oldum olasi anlamami$imdir bu play stop fw menusunu, sadece media palyerda mi cali$iyor ki bunlar?

gece cok eglenceli duruyor, ve evet i$iklar kapaninca i$iklandirmanin ne kadar onemli oldugunu goruyoruz. shut down dan sonra i$iklari acik birakip gece lambasi niyetine kullaniyorum. Isteyen kapatabilir.

herneyse, ho$ bir klavye bu paraya deger.

Belki icini acip ledlerini degi$tiririm ileride, kim bilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Gaming Klavye Fiyatlari:

Logitech G15 : 150 Ytl

Logitech G11 : 100 Ytl

Microsoft Reclusa: 110 Ytl

Ideazon Merc Stealth : 150 Ytl

A4 X7 : 45 Ytl

Creative Spectre : 27 Ytl

Everest KB 838 : 25 Ytl

Genius Luxe Mate : 90 Ytl

A4 KB-28 : 20 Ytl

A4 G700 : 30 Ytl

Revoltec Fightboard : 90 Ytl

Blackorange KB200 : 67 Ytl

keywords: gamer, klavye, mahmut abi, keyboard, gaming apparel, rig, gta4, kiz msnleri, memati.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
artık buyuk enter tuslu klavye uretilmiyor herelde. ve virgül, nokta falan da farklı yerde oluyor cogu zaman. yavas yavas o sekle mi alıştırsak kendimizi ne?

haaaayıııır! direnişe devam! standart tuş takımlı klavye alın aldırın. abuk tuş takımlarını boykot edin, ettirin.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu klavyesi nedir arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyorda bu creative'in klavyesini oyuncu klavyesi yapan hiçbir özelliği yok.

Bu klavye karanlıkta yazı yazması gereken yada karanlıkta yazı yazanlara hitab eden ek bir özellik taşıyor. Ha bu oyun olur, roman olur bilemem. Bunun dışında standart klavyelerden bir farkı yok.

Mevzu üstteki tuşlar ise bu artık standart oldu nerdeyse. Eskiden ek tuşları olan klavyelere multimedia derdik ama artık olmayan kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Qui said:
Oyuncu klavyesi nedir arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyorda bu creative'in klavyesini oyuncu klavyesi yapan hiçbir özelliği yok.

Beş tane macro tuşu var, biraz az ama fiyatı da oldukça az işte, harikalar yaratmasını bekliyorsunuz :p Slimsel bir yapısı olmasına rağmen üç tuşa aynı anda basınca DRÜLÜLÜ diye takılmıyor, report rate fazla gibi geldi bana genel kullanımda, backlight zaten kullanışlı. Reclusa veya G15'ten eksikleri tabii ki var da, 70-120 YTL fark verecek kadar değil bence yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...