Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı Programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
o kadarcık smirnof yeter mi yahu.
o kadar yancı var bi de

arkadaş muhabeti yok, tek başına, yancılarla, azar azar, yavaş yavaş, sabaha karşı 4 5 gibi sızılır işte zaten 4 saate yeter o kadar. Hani bir kız olur, 3 4 arkadaş olur anlarımda, tekken ideal, fazlası istifra :(

P.S. "Tekken"
Mesaj tarihi:
Prawler said:
Okulda takilmayi dusunuyorum.
O seneye nasil girersen oyle gecer muhabbeti.

Aynen. İmkanım olsa kütüphanede ders çalışarak girerim. Belki bu yıl adam olur da düzgün ders çalışırım diye.
Mesaj tarihi:
aşk-ı memnu dizisinin çekildiği konakta ev partisi konseptinde bi partiyle ilgilenen varsa

120ytl sınırsız yerli yabancı içki. yemekli vs.

mesaj atın bana
Mesaj tarihi:
Grad student olmak o acidan guzel birsey.

Her ne kadar Christmas tatilinden dolayi her taraf kilitli olsa da okulda Computer Lab'e ve study room'a girisim oluyor kimlik kartimi swipe ederek :)
Mesaj tarihi:
Finkel said:
caddebostan şımarıkda olucam son dakikada ayarladım orayıda inş. güzel bi yerdir.

Şimdiden keyfini kaçırmiyim ama pişman olucaksın bi kere uffacık bodrum katı gibi irenç bi yer elinde tesbihle oturup seni izleyen amcalara el sallamayıda unutma sıcak bastı diye dışarı atma kendini hasta olursun dikkat et. :) Daha fazla moral bozmiyim barmen e dikkat et vodkayı az koyar :)
Mesaj tarihi:
logcupasa said:
logcupasa said:
DoruK said:
yılbaşı programım

fotondaki magnum ne yaw bizim buralarda yok ondan

makroymuş migrosmuş falan öyle yerlerde bol döküm var magnum çikolata. çok şukela bişeydir tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
Dolis said:
Finkel said:
caddebostan şımarıkda olucam son dakikada ayarladım orayıda inş. güzel bi yerdir.

Şimdiden keyfini kaçırmiyim ama pişman olucaksın bi kere uffacık bodrum katı gibi irenç bi yer elinde tesbihle oturup seni izleyen amcalara el sallamayıda unutma sıcak bastı diye dışarı atma kendini hasta olursun dikkat et. :) Daha fazla moral bozmiyim barmen e dikkat et vodkayı az koyar :)

hehe evet ama o kdar da değil :)
Mesaj tarihi:
yaw şu yılbaşı için yazılan mesajlar konusunda uzman birileri var mı? ne yazılmalıdır? ayrıca yazılması garip değil midir?
garip marip yazıcaz tabii
arhh.. klişe ve basit bi mesaj çekerekten, toplu mesajlar ile kutladım ki ıygh! bu yivrenç bişi lan!
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...