Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Senin imza iddiası noldu 2pac yav? İşine gelmedi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yaa işime geldi adamınbiri ne zaman isterse o zman şu anda bana o yönde bi talep gelmedi umarım unutmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Affet bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 affetme cinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dynun said: abi banlı falan da değilsin neden fatihin acc? fantazi mi dsf utku fikren yok burda,bedenen olması da fatihle ilişkilerini pekiştirse de,sonuç olarak ben utku değilim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aghahahaha hala affetmedi galiba he anlamışlar ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kimse yazmamis AFFETMEM ASLA SENI.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fede said: lan deme lan babam kızıyo lan abi sırıttım lan şu postu görünce ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuya nolmuş ya :/ Sevin birbirinizi tabi iyidir. Son alıntı dışında çok korkunç bişe olmamış neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 of ABOV ne güldüm lan ahahhahha affetmezsen affetme be =O elimi sallasam kaç tane cinali bulurum ben =O 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ohh :D koydu postayı sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 pogodi said: of ABOV ne güldüm lan ahahhahha affetmezsen affetme be =O elimi sallasam kaç tane cinali bulurum ben =O 0 ahah. canım ayol^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 delikanlı cinalinin bu mesaj üstüne " affetmiyorum hüleyn kimi bulursan bul" diyip, kapıyı çarpıp gitmesi lazımdı. adam hühe hühe diye güldü ama. olmadı cinali olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 mesajda dikkat edilmesi gereken yere bi tek ginalym dikkat etmiş. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ben onu "o" olarak anladım anlamsız geldi ginaly nin mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bi taraf tutmam gerekıyosa ginalynin yanındayım. gerekır banlarız karsı tarafı. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oha =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bütün resimlere baktım ve postları okudum. sen haksızsın pogodi ve sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hazırlarsın tabi herkes içten içe utkuya aşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben olay ne bilmiyorum ama banlayın. kardeşimize, "elimi sallasam ellisi, sana mı kaldım" falan demiş. mesajımda gizli öğeler var, bir tek cinali anlamış falan demiş ama ben inanmıyorum. banlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya olay şimdi şöyle oluyor bizim utkuyla bi fotomuz var işte 1. sayfada da bulunuyor kendileri ben o fotoğrafta utkuyu kestim feysbukta profil fotom yaptım utku da tripten tribe koşuyor şimdi ÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tirp atmış sadece gene iyi ben olsam dayak atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fede said: ben olsam dayak atardım oha lan fede! hep o yan açı resimlerine inandık ama sen de delikanlı değilmişsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tan açı resmim yok abi hiç ayrıca kesmiş kız resmi abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 pogodi said: ya olay şimdi şöyle oluyor bizim utkuyla bi fotomuz var işte 1. sayfada da bulunuyor kendileri ben o fotoğrafta utkuyu kestim feysbukta profil fotom yaptım utku da tripten tribe koşuyor şimdi ÜHÜ kavgada yapılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar