Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 şimdi kimse yanlış anlamasın, fanboylar aman sakin. Bir dark&light maceramız vardı, hatırlayanlar var elbette, ona hitaben oyunun vaporware olma ihtimalinin olduğu, insanların emin olmadan pre-order,open beta account u satışı adı altında tuzaklara yem olmaması için bir sticky koysak. deli gibi dark%light preorder etti herkes. yazık olmasın insanların paracıklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bu değil herhangi bir oyunun open betasını görmeden zaten preorder vermek saçma olur bunun için neden sticky yapılsın anlayamadım. Dark and light çok dolanıyo forumlarda ama ben şahsen adını bile burda duydum sadece demekki çıktığı sıralarda başka oyunlar beni tatmin ediyormuş :) DFO da zaten insanlara oyunu satın almadan önce 14 gün net üzerinden dl ederek beleş oynama imkanı vericek eğer Developerlar caymazlarsa sözlerinden o yüzden pre order yapmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Pre-Order extralar ve hediyeler için yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ayrıcana oyun kesinlikle pre-order la satılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Şimdi elma var armut var. ben diyorum ki, geçmişte olmuş bir olay, yaşanmış. Tekerrür etme riski fazla anlayan anlar ben modlara söylüyorum, open beta görmeden pre-order yapılmazmış, bişi derdimde neyse ya, önce eğitim. bu arada open betayla, trial account kavramlarını aynı kefeye koyan arakdaşa şapka çıkartıyorum. tekrarlıyorum, Fanboylar sakin olun ben dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yaw 10 unda zaten betasi cikmadimi giremedik iste :) daha ne betasi hani oyun cikacakti aralikta :) yoksa bunlar betayi oyunciktaktan sonrami yapip test ediyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Glath sakin, preorder yapmayacaklarini acikladilar. Ve Open betadan sonra ayrica herkese 15 gun bedava oynama suresi vereceklrini de soyldiler :) Uyarin icin tesekkur ederim ama kimse fanboiluk yapmiyor burda, hemen garip laflarla edilmeyen bir saldiriya karsi savunmussun kendini. Aman diyim oyun daha live olmadi, herkese potansyel tehlike olarak bakma, looter olarak gorme, oyunda yaparsin onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Azmo saolsun acıklamıs ben fanboi deilim sadece su ara tek ilgilendiğim oyun DFO okadar ondan sırf bu kısımda yazıyorum pati dede hem open beta hem 15 gün trial izin vericekler kimseye saldırmaya calısmıyorum. Diğer arkadaşada 10 unda close beta baslamadı 10 unda daha fazla kişiye invite gönderildi aslında bi 2 3 aydır yanlış bilmiyorsam closed betada zaten oyun(cok sınırlı sayıda kisiyle) oyun su tarihte cıkcak diye de söylenmedi hiçbirzaman sadece aralık ortası sonu gibi betayı bitirmeye çalışıcaz dediler daha open beta baslamadıgına göre biraz gecikme ihtimali mevcut gibi ama bilemiyorum belki yarın open beta baslatırlar olurmu olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yok yanlış anlamayın, yanlız okudum, cidden, garip laflar etmişim. sezen forumundaki mahmut geldi aklıma, neyse. yanlış anlamayın, bende böyle savunuyodum, ne vaporware i filan diye (d&l için), adamlar tirancılardan beter çıktı, gitti dolarcıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sakin sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 8-) icimden bi ses daha cok beklicez diyo forumdakilerin sabri kalmadi cildirdi cildaracaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ob clientiyle release oynanacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ob olacagi bille belli degil. bilemiyoruz ama client kesinlikle dl edilir olacak ve oyun try before buy olacak. defalarca soylendi sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu topikteki bir seriyi ben şu anda bozmuş bulunmaktayım neyi bozdum? bulana en iisinden bir yay :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 herkes birbirine cevap vermiş, sen alakasız bişeyler diyerek patterni bozmuşun eferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hayır alamadın yay filan : p nese kastırtmadan söyliyim başta 28 kasımda yazılmış mesajlar, sonra 28 aralıkta necro yapılmış, ben 29unda yazdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 böyle beklemeler bana Sylveria - UO sunucusunu hatırlatıyor. Hatta DynamicK çok iyi bilir hehe o zamanlar yöneticiydi orda. Geceler, gündüzler birbirine karışmış server açıldı açılacak (ara verilmişti). mirc'te toplanmış yüzlerce kişi. Saat 21:00 de açılacak dediler biz geri sayım yapıyoruz ses yok. Dediler 23:00' de açılacak gene geri sayımlar ses yok. Erteis gün dediler vs bu bir süre devam etti. En son büyük gün kesin geliyor vs. Dediler açıldı server, gidin yeni clientı çekin. Gittik çektik, bi baktık giremiyoruz oyuna, sonrasında web sitesine bi girdik serverı paralı yapmıştı hırtolar :( DO' yu bekleyen kimsenin içinde böyle bir patlama olmaz inşallah (illa bu örnek değil, herhangi bir patlama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 dynanin oldugu serverdan ne hayir bekliyodunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kapak olsun hepinize A pre-order will be made available mid-February. The pre-orders will get priority for early access to the game. The pre-orders will also get priority for the game launch if we have to go to a staged release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ayrıca azmodayı stickymi isterim bu topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Öncelikle LULZ Sonralıkla bu wessex falan forumlarında ne diyolar abso? Gerçi onlar baya bi fanatikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abso sensin. ve ne diyecekler, bekleyip bi bakalim diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Glatheros said: kapak olsun hepinize A pre-order will be made available mid-February. The pre-orders will get priority for early access to the game. The pre-orders will also get priority for the game launch if we have to go to a staged release kapak mapak cok anlamsiz seyler bunlar. bekleyip gorecegiz. para bayilmadikca izlemekte bir sakinca yok, oyun yalan cikarsa zaten kapatiriz bolumu molumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Valla ben veririm pre order oyun çıkınca sizde alın derim pek şüphen yok oyunun çıkıcağından ne zaman olur onu bilmem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 mourning ve dark and lightta da duyduk / gorduk ayni seyleri ve bir cok insan seninle ayni laflari etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar