Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Hindistan vatandaşı Hint, Hinduizme inanan Hindu, Dalai Lama da Tibetli. Dağılın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Hah okudun Wikipedia'dan gel zırvala buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bence sözde tibetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel kültür deniyor buna dürrük. Git araştır şimdi dürrük ne demekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 İlk trollün kimden geleceği konusunda tahminlerim vardı, emre beni yanıltmadı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ne kadar ayıp. Ha bir de, bende fotoğrafların mevcut, tanımını çıkarabiliyorum söylediğin şeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://www.rudyh.org/images/HH_Dalai_Lama-laughing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 maraşın koyunden bu kültür nerden gelıyor acaba.. dsfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 türk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 asyalılar zaten komple türk uçan kaçan kurtulamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ardeth said: asyalılar zaten komple türk uçan kaçan kurtulamamış sadasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Zegna said: GERGE said: http://www.tercumex.com.tr/tibetce-tercume.aspx saol gerge burdan parasını verip yaptırayım en iyisi. tabi 3 kelimelik cumleyi cevirirlermi orasıda var, kufur etmeseler bari. sen bir paragraf ver araya o 3 kelimeyi sıkıştır(başa veya sona ama arada kaynamasın) tamamdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kartal tibet e sorun.saasfasdafsdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Zegna said: geyik mesajlar atmazsanız sevinirim, tamam pek bilinen bi dil deil ama turkiyede okuluda yok galba. nerden bulcaz? 3 kelimelik bi cumleyi cevirmesi lazim tibetceye Bi gün bana da taylandça çevirisi lazım olmuştu bi paragraf, internetten taylandlıların takıldığı forumları bulup orada birine rica etmiştim. eleman ingilizceye çevirdi, ben de türkçe'ye. böyle işte, bu da bi anımdır yıllar öncesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yahoo answers a koy bilen biri kesin cevirir. ingilizce koyucaksin tabi. ingilizcem yeterli degil dersen bana gonder ben ceviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 seni çok seviyorum mu dicen tibetli kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 İtina ile kuşdilinden tercüme yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 tibetçe bilme olasılığı yüksek http://www.fotoajans.com/turk_unlu/k/kartal_tibet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bence unutmuştur http://www.haberegitim.net/images/news/2949.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ankara köyünde kültür bahçede yetişio sanki maraşa laf etmiş dürrük asdfdfs Tiiibetin dağğğlarında troller yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ankarada yok yapan yer duzgun. istanbuldakı yerlerde belgeyi tibete yolluyoruz diyo. bi tanesi 4 kelimelik cumleye 150 mılyon ıstedı, oldu dedım. nette bi adam buldum 10 kelimeye kadar 8 euroya ceviriyomus onu denicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bak, hemen cevap gelmiş. Sen de aynısını yapsana. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080917175720AA0RdJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 denedim bi bakalım. gerge bana direk alfabesiyle lazım ama bakalım jpg istedim. saol valla yardımcı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sly-One said: Ankara köyünde kültür bahçede yetişio sanki maraşa laf etmiş dürrük asdfdfs Tiiibetin dağğğlarında troller yaşar HAHAHA benim taylandca gibi olmuş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar