raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://www.wowinsider.com/2008/11/26/level-80-death-knight-solos-zulgurub/ acacam abi bende bi dk yakında hosuma gıder boyle vanilla instancelarda takılmak benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bende stratholme yapiyorum mage ile.. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sololasın enayiler çok güzel nerf yiyecekler.Şimdi ezilenler iktidar olacak.. En azından öyle umuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yimesinler nerf yaw.Küserim bak! bi 80 olabılsem ben neler deneyecem ama olamadık gıttı.Bakalım yavas yavas kısmet nasip işi bunlar varsa kaderimizde lvl 80 olmak oluruz birgun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 paladinler 70 de sololuyodu, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sparkcaster said: paladinler 70 de sololuyodu, np nerf pala nerf palaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Strathome/Scholomance/Ubrs/Brd Solo yapıyordum Level 70 Feral Druidimle Hatta DireMaul Tüm kanatları da ekleyelim. Zgde yapmaya niyetlenmiştim ama nasip olmadı. Hakkarı ve Mandokir'i kesebilirmiydim bilmiyorum Panter boss'ta kasabilirdi. Ama güzel bisey yani biraz taktik biraz beceri kısık ateş güzel keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 raistlinthewiz said: acacam abi bende bi dk yakında hosuma gıder boyle vanilla instancelarda takılmak benım Mage adamsın sen gelme boyle dusuk int lerin gazına muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sparkcaster said: paladinler 70 de sololuyodu, np onx sololuolardı full ZG degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ben 30 lvl hunterımla DM sololuyodum (deadmines olanı :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 lvl 25 paladinimle sololamıştım ben dm yi :D ez mode.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Gıcık oluyorum sole adamlara ya, tamam gittin, kastın, ugrastın, didindin sololadın. Ne gidip yayıyorsun internete, nerfe davetiye cıkarıyorsun. Acayip gıcık oldum bu herife serverına migrate edicem, zg onunde bekleyip kamplıcam, al sana sololama ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 daha talentlarım yokken dm sololuyordum bn magele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bi 80 olim(önce senditten oyun gelcek tabi:( ) panter i sololim alacam zulian tiger ı almalıyım kıymetlimss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Feral druidlede gayet sololalabilir tahminimce 80 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 DK'ya çok yabancıyım, heal edebilme özelligi olmayan bir class nasıl Hakkar kesebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Warlock sololayamaz herhalde kaplan mount düşürebilen bossu degil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Absolut said: Warlock sololayamaz herhalde kaplan mount düşürebilen bossu degil mi :( sanmıyorum clothier bi clasın sololayabileceğini ki tiger baya iyi vuruyodu 70 de gitmiştim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Defensive blood spec dklar healer kadar efektif healliyorlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 73 lvl dk yla 3.5k crit çaktı bugün heal kendi kendine bi gaza geldim abi elite melite bırakmadım verdim gazı verdim debriyajı:Dahahaha edebiyata bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 DK'lar op oğlu op, ya roguela dalıyorum adama, evasion açık clos açık 6k crit yiyorum aradan, ne vurduğunu çözemiyorum. AR açıyorum AR'la giriyorum daha %70 hp altı göremedim (76 lvl civarı için konuşuyorum) Kendi lvlim moba 2.4k falan vuran sinister DK'ya 800 vuruyor ki warriorlara bile 1.5k+ gördüm. Mace spec'im. Ayıptır özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 millet hevesini alsın az nerflerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Nerflemesinler ya, roguela ağlamak güzel birşey xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 msn'e gel sen hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar