Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Metalist

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
Yenelim de kapak olsun şu metalist yöneticilerine. Galatasarayla aynı gruba düşünce elini yumruk yapıp sıkan ve pis pis sırıtan tipe ayar verme gecesi. xP

4. torbayı dinlerken okulda radyodan metallist gelsin biz çakalım bjk çakamadı kaçmasınlar diyodum herkes diodu olm onlar güçlü parçalamasınlar falan diye metalist dedim metallist geldi çk sevindim fln:D yarında maçtayız yeni açık ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Baroş formda dönerse yeneriz; Ayhan'ın cezalı,Topal'ın sakat olması düşündürücü bakalım orta sahayı nasıl kurucak Skibbe.

Ertuğrul Sağlam'a da bir lafım olacak; Nasreddin Hoca damdan düşmüş, bana doktor değil damdan düşmüş birini bulun demiş ya bu da o hesap. E be Ertuğrul buradaki maçı zar zor şansla aldın ama akıllanmadın orada gidip 4 yedin sonra gelip akıl vermeye kalkıyorsun. En fazla Skibbe'ye, kaybedersen maçtan sonra sakın bu maç önemli değildi deme demiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Yenelim de kapak olsun şu metalist yöneticilerine. Galatasarayla aynı gruba düşünce elini yumruk yapıp sıkan ve pis pis sırıtan tipe ayar verme gecesi. xP

Aslında attığımız her golden sora bizim oyuncular da gol sevinci olarak aynı şekilde yumruk sıkıp aynı pozu verseler ayarın kralı olur da, düşünemezler heralde bunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...