BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 27 kasım 2008 20:00 ali sami yen stadında maç hiç bi gsli açmamış ben açayım bare hem bizim intikamımızı hemde gs ile geçen td nin ağzına sokun şu lafları agalar diyorum. bu arada Ertuğrul Sağlam'ın Skibbe'nin evine gidip metalisti anlatmasıda Türkiye'de alışılmadık güzellikte bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 normalde skor yazmam ama bu maç için tahminim cimbom fark atar. Hele de erken gol bulursa çok rahat 3 olur 5 olur 9 olur. (bkz: 9-0) (bkz: kazım > gs > metalist) Zannetmiyorum metalistin uzaydan gol atabileceğini bu defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gs erken gol bulucak. metalist kendi sahasında çok güçlü bir takım iyi oldu ali samiyende olması maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gs kaliteli hücumcularıyla metalisti silkeler güzelcene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 arkadaş bilet almış yeni açıktan.umarım hava çok soğuk ya da çok yağışlı olmaz adam gibi futbol izleriz tribünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 hangi kanal veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 3-1 4-1 gibi net bi skorla biter. yada 0-3 falan yeniliriz. ama kesin fark olur ve üst biter bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yenelim de kapak olsun şu metalist yöneticilerine. Galatasarayla aynı gruba düşünce elini yumruk yapıp sıkan ve pis pis sırıtan tipe ayar verme gecesi. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ceksından bize salladığı gibi bi gol bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Masquerade said: Yenelim de kapak olsun şu metalist yöneticilerine. Galatasarayla aynı gruba düşünce elini yumruk yapıp sıkan ve pis pis sırıtan tipe ayar verme gecesi. xP 4. torbayı dinlerken okulda radyodan metallist gelsin biz çakalım bjk çakamadı kaçmasınlar diyodum herkes diodu olm onlar güçlü parçalamasınlar falan diye metalist dedim metallist geldi çk sevindim fln:D yarında maçtayız yeni açık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kimse kolay mac olcagını zannetmesin o adamlarda kazanmak zorundalar ve bizden daha direncli olacaklar :) erken gol bulabilirsek fark acılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 lan yine d-smart.ben izleyemem.o yuzden 5 tane atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gs düzgün oynasa da ezse şunları ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fark olmaz ama etkili bir futbol oynayıp sonunda kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 0-0 / 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Geçen seferki link veren arkadaşı göreve çağırıyorum bu maç için. Televizyonumdan daha net görüntü ve adam gibi spikerin tadı damağımda kaldı. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 inşallah yener başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Baroş formda dönerse yeneriz; Ayhan'ın cezalı,Topal'ın sakat olması düşündürücü bakalım orta sahayı nasıl kurucak Skibbe. Ertuğrul Sağlam'a da bir lafım olacak; Nasreddin Hoca damdan düşmüş, bana doktor değil damdan düşmüş birini bulun demiş ya bu da o hesap. E be Ertuğrul buradaki maçı zar zor şansla aldın ama akıllanmadın orada gidip 4 yedin sonra gelip akıl vermeye kalkıyorsun. En fazla Skibbe'ye, kaybedersen maçtan sonra sakın bu maç önemli değildi deme demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Masquerade said: Yenelim de kapak olsun şu metalist yöneticilerine. Galatasarayla aynı gruba düşünce elini yumruk yapıp sıkan ve pis pis sırıtan tipe ayar verme gecesi. xP Aslında attığımız her golden sora bizim oyuncular da gol sevinci olarak aynı şekilde yumruk sıkıp aynı pozu verseler ayarın kralı olur da, düşünemezler heralde bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gs'nin uefa maçları için link verme yasağı kalksın pls,izleyemiyoruz çunku başka türlü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 forgiver said: hangi kanal veriyor Evet, maç hangi kanalda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 D-Smart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Masquerade said: D-Smart. Tamamda d-smartta bi sürü kanal var işte hangisinde :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Futbol D sanırım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar