DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 biz kazanırız her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 siz kimsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 maçın hakkı 8-8. ama bakalım n'olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fenerbahce portadan az yemenin vermiş olduğu moralle cıkcak maçaa. o bir avantaj olabilir fener için . onun dışında favori gene beşiktaş bi düzüne gol atarız gibime geliyo . başarılar kartalımaa . GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 maç sonu da beşiktaşlılardan "gelen" olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 heryerinize geliriz diyip seviyede bambaşka boyutlar yaratmak istiyorum! korkarım maça kadar ban alırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bLackcha0s said: heryerinize geliriz diyip seviyede bambaşka boyutlar yaratmak istiyorum! korkarım maça kadar ban alırım =( hacı o kadar dayandık, cumartesine kadar sık dişini :D Allahım sana geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sdasdasfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Zegna said: az kaldı maz kaldı bizim icin sorun yok, en azından takımımızın arkasında duruyoruz. bumudur yoksa beşiktaşlılık duruşu? Takımın arkasında durmak konusunda Beşiktaş taraftarına nasıl laf edebiliyorsun hayret ediyorum.. Senelerdir sadece 02-03 sezonunda şampiyonluk alan bir takımın hala bu şekilde güçlü ve yıkılmaz bir taraftarı var. İmzamda da söylediği gibi "sevinmek için sevmedik" hatırlıyomusun acaba şampiyon olamadığınız ligi 4.5.6. bitirdiğiniz sezonlarda tribünlerinizin halini? Sorarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fazla kurtlar vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 "Kanaryam güzel kuşum." :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Üç senedir derbilerde 4 mağlubiyet, 2 beraberlik gibi şahane bir tablo çizen BJK'nin taraftarının bu kadar havalanmasını anlamıyorum ben de. "Bu sıralar daha iyiyiz, yeneriz heralde" gibi mantıklı konuşmak başka, her sene istisnasız yeniyormuş gibi göstermek başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kalecisiz yendiğimiz takımın neyinden çekinicez baggio allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 cumartesi günü fener yenince hepiniz burda olun o zaman da koyun bu fotoları şimdiden 2 takıma da başarılar umarım güzel bi derbi izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sonuç ne olursa olsun maçtan sonra forum çok renkli olacak. qfdsq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben o kadar hareket beklemiyorum ya işin aslı gerçi 3-4 istanbul faciası gibi bi maç olursa olur yoksa vasat bi derbi olur gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 her takımdan 3-5 tane kullanıcımız var , onlar olmasa ne olurdu bu forum merak ediyorum. :) ha bi beşiktaşlı olarak , uzun süre sonra bu kadar çok "yenmek" istiyorum. kırmazlar beni umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yenilsekte inönüde yeneriz. yenince yine şampiyonluk yarışından koparlar. kapalının en ön sırasındaki koca herifler ağlar yine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Marizlemek nedir yahu öyle bi fiil mi vardı Türkçe'de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar