Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Warlock Tier 7'si "Plagueheart Garb" çok da kötü değil. http://thottbot.com/?set=802 En azından Tier 4 ve Tier 6 kadar ucubik değil. Warlockların en iyi armor seti Tier 5 bence. sonra Tier 3 geliyor. Tier 1 ve Tier 2'yi de sevmezdim. Druid'lerin Tier 1,5,6, Hunter'ların Tier 4,6, Mage'lerin Tier 3, Priest'lerin Tier 3,5, Rogue'ların Tier 6, Shaman'ların Tier 2,3, Warrior'ların Tier 3,4 diğer sevdiğim setler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Masquerade said: 7 farkı bulunuz bu arada gundam kyrios/gundam 00 t3 lerden cok sonra cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ee wow maceram closed beta ile basladı, ara sıra kesintiye ugrasa da oynamaya devam ettim , su izlenimi edindim bu shoulderleri kim tasarliyorsa direk işten atılmalı.Nerdeyse her classın (bir iki başarılı ornek haric) shoulder cizimleri berbat otesi.Bari bir options koysalar hide shoulder diye helm ve cloak misali , cok guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 dk setini gördüm ve geldim, burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Nedendir bilinmez ama ben paladin çizimlerini çok seviyorum :). Hatta şu an paladin lvllıyorum :). Priestte ayrıyeten çok müthiş olmuş. Warlock setleri benim içimi karartıyor bütün setleri öyleydi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Priest bütün setleri güzeldi en azından giyilebilir türde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Khriska said: Warlock setleri benim içimi karartıyor bütün setleri öyleydi benim için. Warlock zaten iç karartıcı olcak, adamlar demon summoner sonuçta, ay ne cici beele rengarenk olcak değil ya. şahsen bence yeterince iç karartıcı değiller hatta. daha demonvari şeyler görmek isterdim, fazla cafcaflı warlock setleri. Bi Tier 3 güzel bir de Tier 5. Tier 8 de fena gözükmüyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bone said: Khriska said: Warlock setleri benim içimi karartıyor bütün setleri öyleydi benim için. Warlock zaten iç karartıcı olcak, adamlar demon summoner sonuçta, ay ne cici beele rengarenk olcak değil ya. şahsen bence yeterince iç karartıcı değiller hatta. daha demonvari şeyler görmek isterdim, fazla cafcaflı warlock setleri. Bi Tier 3 güzel bir de Tier 5. Tier 8 de fena gözükmüyor gibi... Bende o yüzden beğenmiyorum işte ya sevmiyorum öyle karanlık büyüler falan bana göre değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Dikkat ettim 8 sayfa olmuş konu. Sürekli grafik görünümden bahsedilmiş. Bir gnoem olarak t328476287 bile giysem yinede bir mok gözükmediği için üzerimde, hiçbir zaman giyim kuşam şekline şemaline bakmadım. konuya cevap; t7 ile t7.5 ortak bonus paylaşması çok hoş olmuş. mage 4.bonus (%5 crit) direk aşağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Gnome olarak kafana ne giyersen sadece o belli oluyo bide elindeki silahın :D gnome warrior tam komedi zaten böle yürüyen koşan bir helm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 islemi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 druid 4 pc bonusu her zamanki gibi crap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Warrior t3 hayranıydım, Benim için super oldu valla. Gerci t3 kadar hoş gozukmuo genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Nourish az biraz düzelirse fena olmayacak 4-set bonus. Ayrıca görünüşü gayet iyi bana kalırsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 dk tanking tier 7 tam olarak crap, bonuslar statlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 pekaziz said: Nourish az biraz düzelirse fena olmayacak 4-set bonus. Ayrıca görünüşü gayet iyi bana kalırsa :) görüntü oolarak en iyi set druid için bence ayrıca ben feral setin 4 pc bonusu demeyi istemiştim heh pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Tier 8 preview : mmo-champ Rogue setleri saçma sapan kafa üstüne kafa salak blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Darkthrone said: konuya cevap; t7 ile t7.5 ortak bonus paylaşması çok hoş olmuş. mage 4.bonus (%5 crit) direk aşağılıyor. 2 parça bonusuda süper,%40 fazla mana veriyo kullandıgın gemden,ayrıca 20sn 225 spell power.Glyph of mana gem tak %10 da ordan 5.2k mana geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 T7 ve 7.5 lar gnome karakterlerin üzerinde biraz komik duruyor :)) Örneğin T7 Death Knight itemi bir gnome DK'da emanet gibi duruyo :D Her an düşecek gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://img231.imageshack.us/img231/2766/priestt8ev8.png Berbat.. Sadece t7den daha iyi görünüyor hepsi bu. Peçeye benzer o eklenti ne öyle rogue gibi.. Eldivenler sete kumaş bir görünümden çok deri görünümü kazandırmış. Ne tür designerlar çalıştırıyorlar çok merak ediyorum. Ayrıca rogue kafalık güzelmiş vermek istedikleri mesaj ''biz display menüsüne hide helm seçeneğini bunun için koyduk'' olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mage t8 i harika, artık dalaranda sokak ya da masa lambası olarak bizi kullanabilirsiniz , evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 warlock t4 gayet güzeldi ya bence , tbcdeki warlock setleri başarıl gayet evet. ama mavi rengi çok sevdiim için t4 ün tipini severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dworgian said: üşendiler bencede. tıpkı brutallerde üşendikleri ve her 2 class a 1 set dizaynı yaptıkları gibi. katılıyorum utanmasalar her class için standart setleri verip toptan kapatacaklar. bide sanki çok yoğun bir texture bombardımanı varmış gibi makinaya abanıyoda abanıyo ayar oluyorum bi süre sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Sizin beğenmemeniz demek, adamların üşengeç olduğu anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mmo-championda video var t8ler ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar