bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tailoring'in yeni mountlarini gormussunuzdur hepiniz, gayet cool ve bence guzel olmus. Yalniz merak ettigim birkac durum var flying carpetlarla ilgili. Ilk olarak neden bunlar pet olarak gorunuyor ve playerdan bagimsiz targetlanabiliyolar? Neden pet bar'da attack cikiyor? Carpet kime saldirabiliyor ki? Bir de son olarak wowhead database'inde her tailoring spec'e husus flying carpetlar var, bunlarin istedigi materyaller daha pahaliyken, riding skill istemedigi gosteriliyor, nedir, nerden, nasil alinir bilen var mi? Son olarak tailoring i yetersiz bulan var mi? Rep ile sadece 2 tane leg enchant alabiliyoruz? Onun disinda 2 tane epic item ki onlarda 20 gun istiyor yapmak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mechano-choppa'lar da öyle, pet gibi. Riding skill istemesi açısından da, büyük ihtimal Epic Flight almayan şahıslar öğrenemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokosh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hayranı oldum resmen flying carpet ların. Gel gör ki sadece tailor kullanabiliyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kaç skill gerektirio? kasiim bari tailoru hala 375 de duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Normalinde expert riding skill required yaziyor ama. Non-spec olandada yaziyor riding skill gerekir diye. Ama ebonweave, spellfire ve digerinde yazmiyor ve materyalleri daha pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Çok büyük hevesle hemen skill kastım epic carpet için. Çok sürmedi heyecanımın geçmesi. Time event bronze drake alınca bıraktım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 time event bronze drake hangisi ya? merak ettim boyle anlatınca sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 http://www.wowhead.com/?item=43951 Stratholme'da zamanında önce Infinite Corruptor'a ulaşınca düşüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 pekaziz said: http://www.wowhead.com/?item=43951 Stratholme'da zamanında önce Infinite Corruptor'a ulaşınca düşüyor :) şu anki gearlerle pug olarak yapması biraz dert ama yapılmaz değil. stratholme'in thrashları çılgın çakıyor bossları çok ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 O drake iyiymiş. Ama fully grown Dragon'lara binmek ister deli gönül. Bronze yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Buyse said: pekaziz said: http://www.wowhead.com/?item=43951 Stratholme'da zamanında önce Infinite Corruptor'a ulaşınca düşüyor :) şu anki gearlerle pug olarak yapması biraz dert ama yapılmaz değil. stratholme'in thrashları çılgın çakıyor bossları çok ekmek. Bilen adamlarla gelince, orta halli grupla bile rahat yapılıyor. Ama adam yanlış tarafa koşuyor, bossun taktiklerini bilmiyor, süper gearı olsa da zamanında yapılmıyor öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bu Glory of the bilmenlerdeki rewardlar bu bildiğimiz devasa proto drake lerdenmi ? ama incelediğimde istenilen şeyleri baya sağlam bi raid ve kordinasyonla olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 abi bu oyun iyice ''alice harikalar diyarında'' gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 agent skully, bilmem ne bauer vs bi sürü adam vardı kasarken. Onlar biraz atmosferin içine edebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Onlar oyun ilk çıktığı günden beri olan ufak eggler zaten. Bence eğlenceli isim benzerlikleri olan npc'ler moblar görmek. DK questlineda da vardı grand theft bilmemne diye bir egg. hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 flying carpet super oldu, monarch topaz çılgın satıyo ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Masticore said: abi bu oyun iyice ''alice harikalar diyarında'' gibi olmuş Tam yorumu bu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Aladdin? Hicbiriniz amiga oynayip, flying carpet yapcam diye kasmadi mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 pekaziz said: http://www.wowhead.com/?item=43951 Stratholme'da zamanında önce Infinite Corruptor'a ulaşınca düşüyor :) aldım ben de bugün boss öldüğünde 4 5 dk vardı hatta zul aman timed evente göre çok daha kolay. herkeste olur yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bende var carpet,baya güzel bu kadar beklemiyodum açıkçası,sürmesi filan inanılmaz zevkli dalgalanarak gidiyor :D silahları da çekiorm üstünde çok şekil oluyo :D o stratholme drake'ini almak inanılmaz kolay bu arada,bana da düştü ilk girişimde,carpet yapınca yüzüne bakmaz oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Carpet ile geziyordum ne güzel; fakat Gnome görünce üzerinde soğudum aletten... Gnomelarda daha güzel duruyor. Gittim Bronze Drake aldım CoT dan daha şekilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yerde havada farketmiyor, inmek için ekstradan 2sn harcıyor. İlla efekt olucak (halıdan aşağıya zıplama). Yoksa oldukça başarılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Argue said: Yerde havada farketmiyor, inmek için ekstradan 2sn harcıyor. İlla efekt olucak (halıdan aşağıya zıplama). Yoksa oldukça başarılı... ewet o tarz ufak tefek eksileri var,inerken binerken normal mountlardan fazla zaman harcaması,üstünde log out oldugunuzda oyuna tekrar girdiginiz zaman altınızdan kaybolup yere çakılmanıza sebep olması,yine üzerindeyken düşmanları friendlymiş gibi yeşil tittle'la göstermesi falan filan..ayrı bi araç olarak deil de normal mountlar gibi yapsalar şunu daha güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar