Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Dalaran,güzel hoş.High pop server da işkence olabiliyor ama düşük sistem ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Aket-Atum said: "anasını satayım blizz araziye para m ıveriyo yapsalardı ya şu şehri geniş geniş" koptum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Trinsic güzel şehirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gnomeragan > ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dalaran gibis yok, on numara olmus. TBC ile sıkıntılar vardı ama helal olsun WoTLK ile blizzard kıvırmıs ısı yıne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Abi büyük olsa oradan oraya koşmak zor geliyor deniyor, küçük olsa daralan espirisi yapılıyor. Anlamadım ki nasıl olmasını istiyor insanlar? Belli değil mi kuş kullanılmadığı için şehrin küçük tasarlandığı? Bir yerden ötekine giderken oflayıp puflamayın demişler işte. Kaldı ki zanaatkar bölgesi ve bankaların önü gayet de açık ve geniş. Şu ana kadar oha ne kadar insan var dediğim bir yer görmedim ki gayet kalabalık bir sunucuda oynuyorum. Eminönü hiç gitmediğim bir yer, karşılaştırma yapmam zor. Ama Dalaran'a girdiğimden beri "vay ulan sırf tüccar burası" diye geçirmedim içimden hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 thunderbluffın o dış kısmındakı yaylalar super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dusuk levelda girilememesi ve flying mount kullanilamamasi bence cok yerinde olmus, onun disinda dizayn gayet 10 numara benim gozumde. aklimdaki dalaran boyle bir seydi sahsen, dalaranin niye buyuk olmasi gerektigini dusundugunuzu anlayamadim sonucta benim warcraftta gordugum kadariyla sadece caster classlarina hitap eden bir mekan gibiydi, shattrath veya diger baskentler kadar buyuk olmasini beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Suark said: thunderbluffın o dış kısmındakı yaylalar super hazır değeri düşükken arazi kapatmalı oralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Şehrin tek bir eksiği var oda büyük bir eksik. Meydan yok. Dalaran sadece dar sokaklardan oluşuyor. Çok iyi tasarlanmış, çok güzel sokaklardan ama insan herkesin herkesi gördüğü bir meydan arıyor. Çok rahat ekleyebilirlerdi bence, gözden kaçırmışlar o ihtiyacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bütün binalar içiçe. acayip karışık geliyor ilk başta. pek sevmedim ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Dalaran Kirin Tor isimli yüksel büyücüler meclisinin sehriydi yani öle elini kolunu sallaya sallaya herkesin girip cıkabılecegı bır yer degıldı. Zaten bakarsanız Old Kingdom Lordaeron (undercity)nin arkasında alterac kingdom komsusu guneyınde southshore batısında tarren mill dogusunda sepultcher olan kendı halınde bır yer dii. Archimonde tehdit olarak görüp canına okuyana kadar *Ne sahnedir nasıl guctur* Özetle ufaktır bu onun özüdür zaten mage adam dediğinin geniş alana ihtiyacı da yoktur keza cart diye istediği yere gidip gelebilmektedir X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Delikanlinin harman oldugu yer kesinlikle Ogrimmardir... Bu daralan nasil bir yer bilemiyorum gormedim ama ufak ve her yer vendorsa, hele bankasi ve AH si varsa ne guzel iste. DAHA NE ISTIYORSUNUZ?. UO da en guzel sehir cove'du mesela bana gore... hersey dip dibe, kolaydi. ne alaka diyeceksiniz... uo yu ozledigimi farkettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ;) bende cove'da takılırdım Nebula Quann'da Cove Lord olarak rp yapardım falan ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sewerlarin bi cikisi direk dışarı açılıyomuş.. amele sümüğü gibi Crystal Forest ın tabanına yapışınca farkettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 İnstant Swift Flying Form FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Swift Flight Form'u hiçbir mounta değişmem ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Alexstrasza'yadamı? Alexstrasza gibi mount, Alexstrasza gibi yar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 DeathWing B) *Bascam parayı bincem DeathWing'e vurcam kamçıyı vurcam kamçıyı* Bu arada dalaran yukarıdan su Alaaddin cizgi filmlerindeki Arabistan mimarisine mi benziyor bana mı öyle geldi. Ucan halı falan tam o mod olmuş :) -1001 Gece Masalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Azmodai said: Delikanlinin harman oldugu yer kesinlikle Ogrimmardir... /thread Balik pazari acmayi dusunuyorum ben ilerki zamanlarda, orc halkinin hamsi ihtiyacini giderecegim seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Warchief said: İnstant Swift Flying Form FTW! Gangren said: Swift Flight Form'u hiçbir mounta değişmem ben de :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 şehir biraz ufak evt, hele mamutla koşuyorsanız caddelerde, ama dizayn felan çok güzel ama şu tam ortadaki alan az daha büyük olabilirmiş. onun dışında yeni evim kendisi. ah için zaten darnassustan başka yere gitmem kimse yok sakin felan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 mamutla kosmak yasaklanmali, sehir cokucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Azmodai said: Bu daralan nasil bir yer bilemiyorum bende merak ettim şöyle güzelinden 3-5 ss atabilcek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar