Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bu gece 23:00 da ii seyirler[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 20:30 diye biliyorum ben, bizim Astronomi topluluğu o saatte toplanacakmış ama..?[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Rewendor, 04 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki: 20:30 diye biliyorum ben, bizim Astronomi topluluğu o saatte toplanacakmış ama..? bizim astronmi tolulugu onde yer kapmak icin raki sofrasi ortam icin o saatte toplanir kesin : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hava bulutlu olur görünmez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: ucandaire, 04 Mayıs 2004 16:39 tarihinde demiş ki: bizim astronmi tolulugu onde yer kapmak icin raki sofrasi ortam icin o saatte toplanir kesin : ) O da pek bir muhtemel tabe ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 -Ay 21.48’de Dünya’nın gölgesinin içine girmeye başlayacak -Tam tutulma saat 22.52’de (76 dk sürecek) -Ay, tam gölgenin içinden 00.08’de çıkmaya başlayacak[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hatırlattığım için sağol valla unutmuşum :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Kesin bulutlu olacak daha 1 tane bulutsuz ay tutulmasi gormedim.(gercekten)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 umarım görebiliriz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 şimdi 30dk sonramı yoksa 23:30'damı kaçırmamak gerek :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 işte demişim ya yukarda :-p daha başlamasına hmm 1.5 saat flan var. tam tutulma zate 23:00 gibi görülecek 1 saat 10 dk da o sürecek. tam benim balkonun karşısında olacak bide bunlar o saatte :) kırmızı bi ay görmemiz lazım, oh oh havada açık bugün burda, dün zaten dolunay vardı süperdi :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 iyi, bakalım burada hava berrak inşallah bulutlanmaz..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yaa burası tamamen bulut :( hiç bişi gözükmüyor[signature][hline]Raptor Skeleg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bakıyorum bakalım bulut var mı ? ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 var euhe off ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 30 dk dır devam ediyo gayet güzel, yarısı felam kapandı şu ana kadar :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yarısını geçti,bayadır devam ediyo...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 göremiorum ay ı ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tam böle saatlerde bulut çıkar ya..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 pembemsi bişi oldu :)[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yanımda sevgilim filan olsa ona sarılırdım ve romantik ve çok hoş gelirdi ama bu şekilde tek başına bir erkek için arada sırada balkona çıkıp "hımm daha tam kapanmamış" demek yeterlidir. Onun dışında kıçımı devirip sırtüstü yatmak bile daha çekici geliyor bana. Şayet bir erkek tek başına çıkıp tutulan aya bakıp dalıp gidiyorda ya çok dertlidir, aklında ellibin fikir dönüyordur yada ibnedir :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya haklısın da ben o kadarını bile göremiorum dışarı mı çıksam acaba?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 şu anda ay kapanıyo mu açılıyo mu onu anlamadım devam mı ediyo bitiyomu?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya bulut girdi kahretsin ya kafayı yicem bi görünüyo bi kayboluyo diyorum ben de ne oluyoz meğersem bulut varmış haybeeee[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben bahtım toh bulut gördüm ay tutuldu.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar