Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay tutulması

Daesu

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 04 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
20:30 diye biliyorum ben, bizim Astronomi topluluğu o saatte toplanacakmış ama..?

bizim astronmi tolulugu onde yer kapmak icin raki sofrasi ortam icin o saatte toplanir kesin : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Sosyal ağlarda paylaş

işte demişim ya yukarda :-p daha başlamasına hmm 1.5 saat flan var. tam tutulma zate 23:00 gibi görülecek 1 saat 10 dk da o sürecek. tam benim balkonun karşısında olacak bide bunlar o saatte :)

kırmızı bi ay görmemiz lazım, oh oh havada açık bugün burda, dün zaten dolunay vardı süperdi :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Yanımda sevgilim filan olsa ona sarılırdım ve romantik ve çok hoş gelirdi ama bu şekilde tek başına bir erkek için arada sırada balkona çıkıp "hımm daha tam kapanmamış" demek yeterlidir. Onun dışında kıçımı devirip sırtüstü yatmak bile daha çekici geliyor bana. Şayet bir erkek tek başına çıkıp tutulan aya bakıp dalıp gidiyorda ya çok dertlidir, aklında ellibin fikir dönüyordur yada ibnedir :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ya bulut girdi kahretsin ya kafayı yicem bi görünüyo bi kayboluyo diyorum ben de ne oluyoz meğersem bulut varmış haybeeee[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bahtım toh bulut gördüm ay tutuldu.[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...