Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaköy İskelesi battı

mep

Öne çıkan mesajlar

ya haberlerde gördüm son vapura binmek için gelenlerle polisler arasında atışma olmuş.

hıyarın biri "45 dakika sonra trenim var,binmem gerek o vapura" diye polisin üstüne yürüyordu asdfsd bir ton adam böyleydi.

Sanki vapura yüzerek gidecekler,iskele batıyor lan,aslında oradaki polislerden biri olacam tamam geç kardeşim sen bilirsin diyip iskeleyle batışını izleyecen hıyarın ...
Sosyal ağlarda paylaş

AMO said:
PhysX said:
hala algılamaya çalışıyorum.. bir iskele nasıl ters dönerek batar yahu ?

Haberde duyduguma gore bu iskelenin yuzmesini sagliyan 14 tane buyuk duba varmıs iskelenin altında.Onlardan bir tanesi patlamıs.Bu yuzden mesela atıyorum sol deniz tarafındaki bi duba battıysa ,iskelenin ağırlık merkezi ona gore oynamıs olabilir.Bu yuzden yan batmıstır die dusunuyorum

o zaman üç tanesi patlasa salto falan atar artık :p
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:
MrLevie said:
ya oha

denizcilik işletmelerinden ne tarz bi açıklama gelecek merak etmiyo değilim açıkçası.

denizcilik işletmeleri bugün varlığını devam ettşrşyor olsaydı o iskele öyle batnmazdı

denizcilik işletmelerini İDO ya bağladılar da ne oldu.. paralar suya gömüldü..

tamam ido ne açıklama yaptı?
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
lcdleri alsaydık keşke batan iskelnin malları

şaka maka "batan iskelede" bankamatikler falan dahil toplam 1 trilyona yakın para varmış. (çalışanların ifadesine göre eski para birimiyledir :P) O para şu an iskeleyle beraber sular altında dalgıçlar çıkarmaya çalışıyomuş.

ido başkanı da açıklama yapmış utanmadan "bakım yapılıyodu fırtına yüzünden oldu" falan demeye getirmiş yanlış hatırlamıyosam. bariz bakımsızlıktan.

hamdolsun battı iskele, durmak yok yola devam akp iyi belediyecidir ne de olsa.

bugün de başka bi haberde yollar taşmış kanalizasyon patlamış ortalığı foseptik götürürken bi adam çıplak ayakla yağmurda arabasını itiyor, muhabir de konuşurken adam diyor ki "yetkililer napsın kimseye bişey diyemeyiz Allah'ın bileceği iş yetkililer görevini yapmış"

kocası arabayı iterken arabadaki türbanlı karısı da daha zekice bir laf ediyor: "belediye geçmişte boruları iyi döşeseydi böyle olmazdı"

yetkililerin yapacağı bişey yok durmak yok yola devam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...