uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oha son kalkan vapura ben bindim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ya haberlerde gördüm son vapura binmek için gelenlerle polisler arasında atışma olmuş. hıyarın biri "45 dakika sonra trenim var,binmem gerek o vapura" diye polisin üstüne yürüyordu asdfsd bir ton adam böyleydi. Sanki vapura yüzerek gidecekler,iskele batıyor lan,aslında oradaki polislerden biri olacam tamam geç kardeşim sen bilirsin diyip iskeleyle batışını izleyecen hıyarın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 abi yüzer iskele zaten sonunun boyle olacagı dunden belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 iyi olmuş dandik bişiydi zaten adam gibi bişi yapsınlar karada sallanmayan fln hoş oda depremde yıkılır asdasld en iyisi iskele fln olmasın yüzerek geçsin millet karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ilk videoda konuşan herif süper. biz arkadaşa şaka yoluyla takıldık......iskele batmaya başladı yavaş yavaş hızlıca battı falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 AMO said: PhysX said: hala algılamaya çalışıyorum.. bir iskele nasıl ters dönerek batar yahu ? Haberde duyduguma gore bu iskelenin yuzmesini sagliyan 14 tane buyuk duba varmıs iskelenin altında.Onlardan bir tanesi patlamıs.Bu yuzden mesela atıyorum sol deniz tarafındaki bi duba battıysa ,iskelenin ağırlık merkezi ona gore oynamıs olabilir.Bu yuzden yan batmıstır die dusunuyorum o zaman üç tanesi patlasa salto falan atar artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 @viktor: lol^2 kadıköy, karaköy katapult seferleri başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yalnız yüzer iskele, sonunda batar tabii diye bir yorum modeli olmamalı. caponlar yüzen havaalanı yapmış abicim.. biz 20m2'lik şeyi yüzdüremiyorsak.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bişeyi batırmak aslında o kadar kolay değil ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 onlar pahalı işler. pnömatik stabilizatörleri var üzerlerinde. mesela bi tarafta sorun çıkarsa ona göre diğer kısımlarda dengeleme amaçlı tahliye veya doldurma işlemi otomatik olarak yapılıyor ve yüzdürücülük sağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bir taraftan su almış ondan batmışmış, vay babayun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bunun üzerine bi film çeksek 11 tane oscar alırız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 feci esiyor hâlâ.. http://www.enka.com/weather/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 BabacumMostors said: MrLevie said: ya oha denizcilik işletmelerinden ne tarz bi açıklama gelecek merak etmiyo değilim açıkçası. denizcilik işletmeleri bugün varlığını devam ettşrşyor olsaydı o iskele öyle batnmazdı denizcilik işletmelerini İDO ya bağladılar da ne oldu.. paralar suya gömüldü.. tamam ido ne açıklama yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 her olaya geyik yapmayın be koskoca iskele gitti içinde büfesinden bilmemnesine kadar. bakalim ido falan ne demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 forgiver said: lcdleri alsaydık keşke batan iskelnin malları şaka maka "batan iskelede" bankamatikler falan dahil toplam 1 trilyona yakın para varmış. (çalışanların ifadesine göre eski para birimiyledir :P) O para şu an iskeleyle beraber sular altında dalgıçlar çıkarmaya çalışıyomuş. ido başkanı da açıklama yapmış utanmadan "bakım yapılıyodu fırtına yüzünden oldu" falan demeye getirmiş yanlış hatırlamıyosam. bariz bakımsızlıktan. hamdolsun battı iskele, durmak yok yola devam akp iyi belediyecidir ne de olsa. bugün de başka bi haberde yollar taşmış kanalizasyon patlamış ortalığı foseptik götürürken bi adam çıplak ayakla yağmurda arabasını itiyor, muhabir de konuşurken adam diyor ki "yetkililer napsın kimseye bişey diyemeyiz Allah'ın bileceği iş yetkililer görevini yapmış" kocası arabayı iterken arabadaki türbanlı karısı da daha zekice bir laf ediyor: "belediye geçmişte boruları iyi döşeseydi böyle olmazdı" yetkililerin yapacağı bişey yok durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Başlığı ilk gördüğümde "genelev kapatıldı ve bu yüzden hiç iş yapmayacak, battı" anlamını çıkardım. Sonra konuyu okudum ve dumur oldum. Yurtta tek kalınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 veznedar terketmemiş iskeleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nasıl yani? onu da mı çıkarmaya çalışıyor şimdi dalgıçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tekrar çevirseler iskeleyi çalışır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Aiko said: tekrar çevirseler iskeleyi çalışır mı acaba? mohahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Abi risk seven insan İstanbul'da yaşar, Vegas'a falan gitmez. Tesadüfen yaşıyoruz lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Aiko said: tekrar çevirseler iskeleyi çalışır mı acaba? hohohohoho baya sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 lan ben yüzen ek kısmı battı sandıydım. hepsi batmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yüzen ek kısmı ne abi, tamamen yüzer iskeleydi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar