Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaköy İskelesi battı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugunki gazetelerden:

Zaman:(3.sayfa)karakoyde agir esen lodostan hasar goren iskele batti,can kaybi olmadi yetkili ihmali yok

Vakit:Bolgede bulunan ickili restoranalr yuzunden anadolu yakasina sarhos tasimak icin en cok kullanilan iskele batti, alkolikler batisini kadeh kaldirarak izledi

Sabah:karakoyde iskele batti, ido nun so nsenelerde halka hizmet icin yaptigi buyuk yatirimlardan biri olan bu iskelenin aniden batmasi suphe uyandirdi, ergenekon baglantisi arastiriliyor

bilimum dogan gurubu gazetesi: Batan iskelede bakim yapildigi halde paralarin nereye gittigi mechul, belediye hesap vermeli

taraf:batan iskelede TSK nin 8 ay once askeri bir gemiye yukleme yaptigini tespit ettik, iskelenin bu sevkiyat sirasinda hasar aldigindan supheleniyoruz. 1. ordu ve sahil guvenlik komutanligi hesap versin!
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
ya oha

denizcilik işletmelerinden ne tarz bi açıklama gelecek merak etmiyo değilim açıkçası.

denizcilik işletmeleri bugün varlığını devam ettşrşyor olsaydı o iskele öyle batnmazdı

iskele ilk yapıldığından beri yüzer durumda yani sabit değil, e insanlar ona göre bakım tadilat yapıyordu, kaldı ki bu o iskelenin gördüğ ilk fırtına değildi fakat İDO nasıl bir tadilat yaptıysa ilk kasırgada batı lol!

denizcilik işletmelerini İDO ya bağladılar da ne oldu.. paralar suya gömüldü..
Mesaj tarihi:
PhysX said:
hala algılamaya çalışıyorum.. bir iskele nasıl ters dönerek batar yahu ?

Haberde duyduguma gore bu iskelenin yuzmesini sagliyan 14 tane buyuk duba varmıs iskelenin altında.Onlardan bir tanesi patlamıs.Bu yuzden mesela atıyorum sol deniz tarafındaki bi duba battıysa ,iskelenin ağırlık merkezi ona gore oynamıs olabilir.Bu yuzden yan batmıstır die dusunuyorum
  • Yeni Oluştur...