Chemical Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Lol, lol, lol lol lol lol lol lol lol, Lol.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 "iskele battı" ne abi oha ya. yalnız şaka maka o iskele normalde sallanıyodu zaten sanırım, bilen bilir. (yüzüyodu sanırım)
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 İlk defa kullandığımda sallanan iskeleme olur demiştim.Çok gülmüştüm.Cidden gülüncek gibiymiş ..
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 hala algılamaya çalışıyorum.. bir iskele nasıl ters dönerek batar yahu ?
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bi garip oldum resmen böle ara sıra kullanıoduk iskeleyi. batti falan. alla alla.
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ya bu nedir!? bu ne biçim bi yapılanmadır!? Seneyede perende atarak yıkılan ewler görücez!!!
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 iskele battı nedir ya? iskele batarsa gemiler napsın
ses Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 epey bi derin orası sanırım.Böyle Kuru yük gemisi imajı verip yan falan battığına göre :S
Rock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ZaugnaKhaldun said: ABİ İSKELE BATMIŞ YAAAA
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ya oha denizcilik işletmelerinden ne tarz bi açıklama gelecek merak etmiyo değilim açıkçası.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 razzRaziel said: iskele batarsa gemiler napsın
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 lcdleri alsaydık keşke batan iskelnin malları
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 gecen sene 2.5 milyon ytl'lik bakim yapilmis oraya, neresine baktilarsa artik.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 zati çok sallanıyordu orası vapurdan daha çok
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 belliydi abi zaten, ben gördüm fareler kaçıodu, var bi pislik dedim
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bugunki gazetelerden: Zaman:(3.sayfa)karakoyde agir esen lodostan hasar goren iskele batti,can kaybi olmadi yetkili ihmali yok Vakit:Bolgede bulunan ickili restoranalr yuzunden anadolu yakasina sarhos tasimak icin en cok kullanilan iskele batti, alkolikler batisini kadeh kaldirarak izledi Sabah:karakoyde iskele batti, ido nun so nsenelerde halka hizmet icin yaptigi buyuk yatirimlardan biri olan bu iskelenin aniden batmasi suphe uyandirdi, ergenekon baglantisi arastiriliyor bilimum dogan gurubu gazetesi: Batan iskelede bakim yapildigi halde paralarin nereye gittigi mechul, belediye hesap vermeli taraf:batan iskelede TSK nin 8 ay once askeri bir gemiye yukleme yaptigini tespit ettik, iskelenin bu sevkiyat sirasinda hasar aldigindan supheleniyoruz. 1. ordu ve sahil guvenlik komutanligi hesap versin!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 MrLevie said: ya oha denizcilik işletmelerinden ne tarz bi açıklama gelecek merak etmiyo değilim açıkçası. denizcilik işletmeleri bugün varlığını devam ettşrşyor olsaydı o iskele öyle batnmazdı iskele ilk yapıldığından beri yüzer durumda yani sabit değil, e insanlar ona göre bakım tadilat yapıyordu, kaldı ki bu o iskelenin gördüğ ilk fırtına değildi fakat İDO nasıl bir tadilat yaptıysa ilk kasırgada batı lol! denizcilik işletmelerini İDO ya bağladılar da ne oldu.. paralar suya gömüldü..
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Yazık lan iskeleye, hiç bakmasalar batmazdı. Kendi halinde yüzüp gidiyordu.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 teknik servis iskeleden parca calmis!
AMO Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 PhysX said: hala algılamaya çalışıyorum.. bir iskele nasıl ters dönerek batar yahu ? Haberde duyduguma gore bu iskelenin yuzmesini sagliyan 14 tane buyuk duba varmıs iskelenin altında.Onlardan bir tanesi patlamıs.Bu yuzden mesela atıyorum sol deniz tarafındaki bi duba battıysa ,iskelenin ağırlık merkezi ona gore oynamıs olabilir.Bu yuzden yan batmıstır die dusunuyorum
Öne çıkan mesajlar