deja cyrano Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Hasittir şimdi 6 GB boşuna mı ind..ya RLD.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 excellent group meal nası hazırlıcaz ya var mı bilen? bi opportunity çıktı karşıma,kasabanın en zengin ailesi onların evine group meal götürmemi istiyo parti gibi bişey için ama bi türlü bulamadım group meal hazırlamayı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 group meal'ları "serve lunch/dinner/vs" diyerek hazırlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 öf be group meal dediği o mu,ben de daa büyük bişeyler arıyorum :D bi de google'da arattıgımda abuk subuk bilgiler çıktı yok 10 serve dinner birleşince group meal oluo filan,onlar kafamı karıştırdı.. zaten hep serve olarak yapıyorum ben yemeği cooking skilli tek bi karakterde oldugu için,diğerleri de ordan yiyo :P şimdi o zaman bi tanesi excellent çıkana kadar aynı yemekten pişireyim üstüste.sağol bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 rica ederim ama ben başka türlü nasıl oluyor bilmiyorum doğrusu, save edip onu denersin önce. olması lazım mantıken eğer yeni bir olay koymamışlarsa dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 epey bi güzel olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sam said: rica ederim ama ben başka türlü nasıl oluyor bilmiyorum doğrusu, save edip onu denersin önce. olması lazım mantıken eğer yeni bir olay koymamışlarsa dediğin gibi. yok yok doğruymuş senin dediğin group meal olayı da excellent ve perfect kalite yemekleri yapma olayını anca şimdi çözebildim.yemeği pişirdiğim zaman en fazla very nice yada great quality oluyodu.meğer yemek tabağına tekrar tıklayıp "kick it up a notch" seçeneğini seçmek gerekiomş,o zaman kalitesi excellent ya da perfect'e artıyo yemeğin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oyunda vakit aşırı çabuk geçiyo ve yapıcak şey çok fazla,bişeye odaklansan diğer şeylere vakit ayıramıyosun.biraz kötü olmuş ya,zaman azcık daha yavaş geçseymiş,1 saniye=1 dakika olcağına en azından 5 saniye=1 dakika filan olsaymış bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 belli trait'leri alınca zaten neredeyse bütün barlar yeşilde kalıyor, (bu kadar güçlü olacaklarını sanmıyordum, yemeden/içmeden/işemeden/yıkanmadan robot gibi geziyorsunuz) yapacak şey kalmıyor gibi neredeyse. yaşam süresini uzatırsanız yetiyor zaman herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hmm o traitleri almadım bn ya pek işe yaramaz diye,çok absürd şeylere dağıttım ben.loser filan yaptım,sosyal ilişkiler sıfır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ya ben bi türlü evlilik yapamadim. Kiz beni seviyo ben onu seviyorum, Woo-Hoo filan yapiyoruz evlilik dışı çocugumuz oldu hala evlenemedik. Nikah Dairesine filan mi başvurcaz nasil evlenicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 propose gibi birşey olması lazım romance etkileşimleri arasında iki taraf bekarsa diye hatırlıyorum. en azından ikinci oyunda öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 DeBuffAndHeal said: Ya ben bi türlü evlilik yapamadim. Kiz beni seviyo ben onu seviyorum, Woo-Hoo filan yapiyoruz evlilik dışı çocugumuz oldu hala evlenemedik. Nikah Dairesine filan mi başvurcaz nasil evlenicez? ilk önce propose going steady yapıp çıkma teklif ediceksin sevgili olucaksın,sonra biraz daa romance kasınca evlilik teklifi çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 görücü usulu yok diyosun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 boşanma olayını yapmışlar mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nası oluyorda bu oyun bende kasıyor yahu. ati radeon 4670 var. üstüne ağaçlar leş gibi gorunuyor kare direk. zevk alamaıd hıc oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Luxor said: boşanma olayını yapmışlar mı peki? direk break up diyosun oluyo bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 "Boş ol" (ya da öle miydi) direk yani:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ya kasabanın tüm hatunlarının commitment issue'ları var ya da ilişki bozma olayını gereğinden çok kolaylaştırmışlar. İş değil kasabanın yarısından çocuğum var! Kendimi Passat reklamındaki adam gibi hissediyorum. Bir de Goth ailesi vakası var. Sims 1'de Mortimer Goth'un eşi Bella'yı ayartıp evlenmiştim. Sims 2'de Mortimer'in kızı Cassandra ile takılmıştım bir süre. Sürekli depresif takılan çekilmez birşeydi vazcaydım. Sims 3'de ise Mortimer'in kardeşi benden! Oyun içinde silah olsa kesin Mortimer üzerimde denerdi. :P Mezarlık eğlenceli bir yer. Catacomb gezmek zevkli. Özel bitki tohumları falan çıkıyor. Ha bir de yerden elmas bulma olayı da ilginç olmuş. Simlerin grafiklerini pek beğenmedim aslında. Genetik düzenlemeler de çok detaylı görünse bile 2'deki kadar esnek değil. En basitinden kaş kalınlığı ayarlanamıyor. Ama body fat ve muscle belirleme olayı iyi. Tüm Simlerde, bilhassa yüzde yuvarlak hatlar domine. Tipler de şu yerli üretim PlayMobil karakterlere benziyor. Pek ısınamadım. Öte yandan oyundaki objelere uygulanan texture değiştirme mantığı güzel olmuş. Çok gelecek vaad ediyor. Deri kaplama gitar ve ahşap bir spor otomobil ilginç oldu. :) Sanıyorum Sam söylemişti, skill ve traitlerle oyun biraz daha RPG'ye dönmüş. İyi de olmuş. Kişiliksiz değiller artık. Genel olarak başarılı olmuş bence. Bol kepçe expansion gelirse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok az eşya var ya sims1 den sonralarına ısınamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Biraz oynamak isteyip kurdum, ev dizayn edeyim dedim, eşya çeşitliliği olarak Sims 2'den çok bir fark göremeyince soğudum yani. Normalde silmeden önce 3-5 saat oynadığım oyuna bu sefer o zamanı bile veremedim. Sims 2'nin üstüne 50 tane expansion çıktı ama hala azıcık eşya var, buna da en az 15 tane çıkacağını gösteriyor sanırım bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi dünya dlc var. çekin yükleyin. arabalar, eşyalar, saç stilleri ve riverview haritası..vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ben baktım sims shop a öyle çok ahım şahım birşey pek yok. ilerde birşeyler eklerler tabi orası ayrı. expansion olayına karşı değilim çıksın tabi ama biraz daha zengin tutabilirlermiş içeriği. belki yine ikea gibi bir şirketle anlaşıp o şirketlerin tasarımlarını koyacaklar. mesela yanlış hatırlamıyorsam download edilebilir toyota koymuşlar, ilerde başka markalardan da reklam alıp o firmaların ürünlerini de koyarlar, ferrari falan mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Luxor said: expansion olayına karşı değilim çıksın tabi ama biraz daha zengin tutabilirlermiş içeriği. Yani expansion çıksın tamam da, Sims 2 ve 15-20 expansionu gibi bir örnek dururken, Sims 3'ün oradan devam etmesini bekliyor insan. Direk Sims 2'nin biraz gelişmiş motorlusu 3 tane item ile önüme konunca hoşuma gitmiyor haliyle. Ticari kaygılar ile müşteriyi gerizekalı yerine koymak arasında fark var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oyun tam olarak çıktığında tekrar yüklememiz gerecek mi yani release den önce indirdiğimiz versiyonda eksikler var mı? Ayrıca orjinali ile cd-key i girdikten sonra yeni bir şehir açıldığı yazıyodu onun cracki çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar