Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sims3 Sims pack download ıvırı zıvırı ararken sims 3 gördüm birazcık baktım ve işte sayfası. Geliştirilmiş grafik falan diyor ya buyrun inceleyin. Önceki sims lerden nekadar farklı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bundan gelecek parayla EA en aşağı 2 developer kapatır. :P Bu arada fake olsa kilitlenir, ceza bile verilir sticky yapıp parmakla gösterilir falan. Başlığa yazmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 hiç sevemedim şu oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ketifli oluyo ya, çıktıgında oynarım 1 hafta silerim sonra muhtemelen her ea oyununa yaptıgım gibi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 okuduklarımdan yola çıkarak, diğer simslerden daha iyi olacağını düşünüyorum. zaten evnayi çeşit ek paket çıkacak yine. ama sims 2 de çıkan ek paketlerin sims 3 te standart haline gelmesi, daha başka ve daha yaratıcı ek paketler çıkması taraftarıyım. yani bir yere seyehat etmek için, apartman dairesi kiralamak için, evcil hayvan almak için expansionla uğraşmayalım artık. hatta isteğe bağlı olarak karakterler iş yerindeyken de kontrol verseler enterasan olabilir. sims serileri olmasa EA de çoktan kapanırdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çıkış tarihi 2 haziran diyor, bekleyelere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 heh siteyi açtım direkt ulkrhsn nick'li bir türkün yarattığı simler çıktı karşıma, bir milyon küsur download'lı featured artist olmuş, ilginç. :) valla sims oyunları 1-2 hafta geçirmek için güzel her defasında, dıkşın dıkşınsız oyunlar arasında bence gayet başarılı. ayrıca insanın "hmm şunu yapmaya daha çok zaman ayırayım" demesine yolaçıyor oynarken eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kardesime alcaz gene kiz oynu enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sam said: valla sims oyunları 1-2 hafta geçirmek için güzel her defasında aynen, ne zaman sims kurduysam iki hafta filan çılgınca oynayıp sonra yüzüne bakmadım, bir hafta sonra da uninstall eauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu nasıl bi türk loo. isme bak das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalender Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ülker hasan ulkr hsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ülkü rahşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 55 gün 8 saat 70 dakika kalmış çıkmasına :) ne olursa olsun sims ea in amiral gemisi oldu resmen, maxistekiler kafayı vuruyorlardır biryerlere herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çıksın yine bi hafta oynanır elbet. sonra hileleri bulunur, hayallerindeki evi kurup birazcık daha oyalanırsın. 2. hafta bittiğinde silersin bilgisayardan. sanırım sims2 o döneme göre face design kısmında devrim gibiydi. çok çeşitli şeyler yapılabiliyodu ve ben oyunu ilk kurduğumda 3 saat arkadaşımla garip suratlar yapıp kahkahalarla gülmüştük jdkfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Vücut ölçüleri de değiştirilebilir oldu mu bu oyun değil bi hafta, düzenli aralıklarla oynanır (oha ayı sdfkjhf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 expansion çıkarırlar gene bir sürü, belki en sonunda meslekler kısmını da oynanabilir yaparlar. adamlar parayı götürecek yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 cılkı çıktı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 cılk eklentisinde neler var? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Oy pis bi şey koktu bura :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 espri sicti biri. ehehe tutamadim kendumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahaha komik ama öyle demeyin... (biraz daha düşününce ama harbi kötü espri...= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 "ekspenşın çıkar gene" yorumu 1751761 kere yapılınca kendimi feda ettim düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 expansion cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sims 2 harika ya, 15-20 tane expansion/stuff pack var ve registry olmadan çalışmıyor. Export'tan falan haberi olmayan insanlar her formatta büyük bir özveriyle 20 tane şey kuruyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sam said: cılk eklentisinde neler var? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar