Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 3

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

okuduklarımdan yola çıkarak, diğer simslerden daha iyi olacağını düşünüyorum.

zaten evnayi çeşit ek paket çıkacak yine. ama sims 2 de çıkan ek paketlerin sims 3 te standart haline gelmesi, daha başka ve daha yaratıcı ek paketler çıkması taraftarıyım. yani bir yere seyehat etmek için, apartman dairesi kiralamak için, evcil hayvan almak için expansionla uğraşmayalım artık.

hatta isteğe bağlı olarak karakterler iş yerindeyken de kontrol verseler enterasan olabilir.

sims serileri olmasa EA de çoktan kapanırdı herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
heh siteyi açtım direkt ulkrhsn nick'li bir türkün yarattığı simler çıktı karşıma, bir milyon küsur download'lı featured artist olmuş, ilginç. :)

valla sims oyunları 1-2 hafta geçirmek için güzel her defasında, dıkşın dıkşınsız oyunlar arasında bence gayet başarılı. ayrıca insanın "hmm şunu yapmaya daha çok zaman ayırayım" demesine yolaçıyor oynarken eheh
Sosyal ağlarda paylaş

çıksın yine bi hafta oynanır elbet.

sonra hileleri bulunur, hayallerindeki evi kurup birazcık daha oyalanırsın. 2. hafta bittiğinde silersin bilgisayardan.

sanırım sims2 o döneme göre face design kısmında devrim gibiydi. çok çeşitli şeyler yapılabiliyodu ve ben oyunu ilk kurduğumda 3 saat arkadaşımla garip suratlar yapıp kahkahalarla gülmüştük jdkfjsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...