Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monkey Island 5 söylentileri belirginleşiyor

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

MI4'ün bittiğinden beri böyle söylentiler geziniyordu ama galiba gerçekten birşeyler var. Zaten Monkey Island 3 te guybrush da 5. bir oyunun çıkacağından bahsediyordu. Neyse aşağıdaki sitede oyundan olduğu varsayılan bazı şeyler var umarım balon bir haber falan değildir. Hele Full Throttle 2 ve Sam&Max 2'nin iptalinden sonra baya bi Adventure oyuncusu George Lucas'a diş bilemeye başlamıştı.

Scummbar MI5[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Sosyal ağlarda paylaş

özellikle ordaki "outtakes.mp3" üdinlemenizi tavsiye ederim. Dominic Armato (Guybrushı seslendirenadam)'nun denemeleri var. Bu konuşmalar yeni oyun içinmiş gibi geliyor bana. UFFFF gelsin lütfen ya.[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

monkey Island 3 muhtesemdi hatta olaganustuydu
4 de bi o kadar kotuydu acaba 5 nasıl olcak inşallah 3 gibi olur full 2d cizgi film olur İNŞALLAH...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bunu da iptal ederlerse dicem ama artık etmez heralde bu kadar iptalden sonra zaten adventure oyuncuları tarafından en az istanbul daki öğrencilerin kar geyikleri yüzünden valiye ettiği kadar beddua alıyo:)(cümle çok uzun oldu be:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu 1 nisan şakası olan şey değil. bu gerçek. yani yapılma olanağı var hala. baksana zaten habere 30 nisan diyo.[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 04 Mayıs 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
3d yapmasınlarda gerisi sorun degil :)

benim gibi dusunen biri daha bi de mail yollasakmı adamlara :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Sosyal ağlarda paylaş

monkey island fanıyım. delisiyim. hastasıyım. en sevdiğim oyun. en sevdiğim oyun müziği vs nerdeyse.

1-2-3-4 defalarca bitirdim. dörde herkes fazla önyargı ile bakıyor bence.

şunu söyleyeyim oyunun motorunu sevmedim. grim fandangonun hastası zilyon kişi varken benim hoşuma gitmemişti motor yüzünden. ama mi hastası olarak mi4 gayet güzel geldi. gönül isterdi icon adv. kalsın ama bu da gayet iyi.

zevk meselesi tabii, ama bence mi4'ü sevmeyenler "huaawyt 3d atın gitsin, yakın lucas'ı" gibi bir önyargı ile yaklaşıyorlar. zira arabirimin icon adventure'a göre biraz daha zor olduğunu aradan çıkarırsak mi4'ün hiç bir eksiği yok.

grafikler süper, seslendirmeler süper, senaryo her zamanki gibi süper, abuk espriler, süper bulmacalar hiçbir şey kaybetmemiş.

diyemem tabii ilk 3'ten daha güzel ama kesinlikle kötü değil. mi5 de ister 3d olsun ister 4d atlarım bekliyorum atarım keserim.

mirage the three-headed monkey[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun daha çıkıp çıkmayacağı belli değilken "2d mi olsun 3d mi" tartışması yanlış olur bence. Benim için sorun değil, sonuçta Lucas çatır çatır 3d adventure yapabiliyor (örn. Grim Fandango, gerçi vermeme gerek yok hepimiz biliyoruz:)) tabi 2d yaparsa süfer olur o ayrı.
Lucas çıkaracaz deyip sslerle ağız sulandırıp iptal ettik demesin de, ister 2d yapsın ister 3d.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
Sosyal ağlarda paylaş

Heycan kapladı her yanımı :) bunuda iptal ederlerse bombalicam artık yeter adventure sızlıktan eridim kilo verdim be[signature][hline]TaZmAnYaK:ya allahın gerizekalısı
benim takıldıgım bölümde benim aleyhime mesaj yazıosun ***** **** ***** senin tamam mı!
gerzek *** kıskanma falan demiş ya. *** sülalesini herif bab olcak yaa. ne kıskanması lamer. sokucam ya benim yazdıgım threade yazmanı yasaklıyom!

[b]Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

Monkey Island serisi en sevdiğim oyunlardır. (2. HL2 :D) Acaip zevkli saatler yaşatmışlardır. Özellikle CMI.

4. oyunu ise diğerleri kadar sevemedim. Grafikler güzel değildi. Çok boştu. CMI gibi ayrıntılı olamazdı. Her arka planın çizim olmasından dolayı çok ayrıntısı vardı. Ama 3D versiyonunda yoktu bu kadar ayrıntı. Yani Atmosferi 3. oyun gibi değildi.

5. oyun gelecektir mutlaka ve 3D olacaktır. Artık 2D advanture yapmazlar. Kontrolleri yine CMI'daki gibi yapsalar, yani tuşlarla yürütmesek Guybrush'ı çok daha iyi olur sanırım. Birde yüz ifadeleri için HL2'de kullanılan özel teknolojiyi kullansalar çok daha etkileyici olur ifadeler.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

full throttle çıkcaktı, iptal ettiler.
sam n max çıkçaktı, iptal ettiler.
monkey island çıkacak diycekler, iptal etçekler..

e3 fuarı geliyor ya, adamlar doğru dürüst oyun çıkartamıyr herhalde, eski oyunlar üzerinden geçinip gidiyor, sonra da oyunları iptal ediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

ne olacak adam bir starwars tutturdu gidiyor. niye sapsınki başa işlere? adamın tek istediği para ki neden uğraşsın para getirmeyecek bi işe?

MI5 konusuna gelinceee.oyunun 3d olacağı çoğu adventure gibi kaçınılmaz bi son. ama oyun gene 3d olup da icon based olabilir.(bkz.BRoken Sword3) her ne kadar BS3 bekleneni karşılayamamış olsa da (gerçi bu oyunu yapanların beceriksizliğii) Lucasarts dan dandik bir MI5 yapacağını ve serinin son oyununu böyle batıramacak olduğunu bilmemiz lazım. 3d olur ama güzel olur MI5.[signature][hline]I am a vision, I am justice
It was never good enough

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...