Narsil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çomuşluk said: serdar aydınlıkevler kafe bebesi taklidin hakkaten oskarlıktı seni alkışlıyorum buradan. Spontan dalmasam daha inandırıcı olucaktı ama zaten mesaj geçmişime on saniye bakan herkes anlardı fake olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 lf: abi bu adam gerçek mi feyk mi anlamadım elf: sdf elf: çomuşluk elf: arkadaşın mı gerçekten azmodai: abi azmodai: su an cok sinirliyim azmodai: arkadasimin sevgilisine laf edilmis azmodai: dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dunno said: comusluk bi fotosunu gonderse de ona ytazan kızların tipini anlasak ona gore oneride bulunsak!!! !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bence 15 yaşında günde 5 defa mastürbasyon yapıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Azmo attention whore olmuş haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Asteroth said: Azmo attention whore olmuş haberimiz yok. sen de A class whore olarak kalmissin, hic sasirmadik. (oh snap!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oh shiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 anam nolmuş lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Üf nefis olmuş, can-ı gönülden tebrik ediyorum. Gülmekten karnıma ağrılar girdi. Ancak 3. sayfada uyandım (tunca'ya ''okuyor musun garbage'ı, çok komikmiş olm'' dediğimde söyledi ''oku devamını, gerçek değil'' diye...hahahaaaa), yoksa Azmo açıklayana kadar sazanlanabilirdim, bilemiyorum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kimin feykisin ? doğru söyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ahah ben inandım (türkiyede yaşıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 And the oscar goes to... :P hahah süper olmuş yalnız, alkışlanası bi performans. gerçi ben ikisi de azmonun feykidir diye düşünmüştüm ama tutmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 benim de bir sorunum var fizik dersleri çok kolay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ilk mesajda awesomeness yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Çomuşluk said: SoulCube said: samuray panda çizdin mi hiç ? ne alakasi var ki konuyla su an? insanlara illa soğuk ve mesafeli mi davranmam lazım? yok mu başka yolu bu işin. peki hiç yeni casio saat aldığında ışığının çalışıp çalışmadığını ya da kaç s yanık kaldığını test etmek için yorgan altına girip bütün tuşlara birden basmaya zorladın mı ? umutun olayı süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aquila said: ilk mesajda awesomeness yok http://imagechan.com/images/awesomeness.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 VAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 pogodi said: benimle çıkar mısın? fotoğraflarım albümde mevcut boyum 164 kilom 50 51 talebimin değerlendirilmesini talep ediyorum tşk bari bi cevap verseydiniz,yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 0ne said: pogodi said: benimle çıkar mısın? fotoğraflarım albümde mevcut boyum 164 kilom 50 51 talebimin değerlendirilmesini talep ediyorum tşk bari bi cevap verseydiniz,yazık lol bende bunu alıntı yapmıştım rep verme hazırlığındaydım :D pogodi +REP YOU ARE UBERZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sexdrugs yargılamış daha ilk mesajdan yalnız. brüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 0ne said: pogodi said: benimle çıkar mısın? fotoğraflarım albümde mevcut boyum 164 kilom 50 51 talebimin değerlendirilmesini talep ediyorum tşk bari bi cevap verseydiniz,yazık sen de olmasan ben napıcaktım 0ne yaa. allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ne demek efenim,görevimiz. bu arada Vay anasını neler dönmüş serhat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 -Deno- said: sexdrugs yargılamış daha ilk mesajdan yalnız. brüst. sexdrugsa az kalsin yazik oluyordu da yoldan cikmayalim diye oraya fazla odaklanmadik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar