Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 a bildiğim ramen işte öyle bi okudum ki sanki çin eriştesinin dışında ramen diye bişi var. o gösterdiğin ramen gerçekten baya güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ramen nedir yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 irin said: GERGE said: Şişlideki carrefour ve migrosa baktım zaten, ondan sonra yazdım buraya. Cevahirdekine bakarım evden çıktığımda. Kutuda olanı arıyorum. ee ben gecen cumartesi carrefour da gordum.su ortaklarda olanda Sordum ben yok dediler dün, bir daha kendim ararım uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 süpermarketlerde var çeşit çeşit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bizim etiler şüttede bile var ya heryerde olması lazım alala şişliyi de hiç bilmem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kungfu ramen leader ramenden daha iyi bariz. ramenin yanında ekmeğe abanan tek toplumda bizizdir heralde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dasaaa said: Lopeth said: başka bişey olmalı o zaman adı ham köfte felan gay köfte? aslında köfte farsça yoğrulmuş, sıkıştırılmış anlamından geliyor. kufte mi ne..(?) çiğ olması etin durumunu nitelendirdiğine göre bulgur köfte ya da (uyduruyorum , sıkıyorum) bulguriye denmesi lazım!!!!!!! tabii pratik olarak etsiz çiğ köfte diyorlar.. Etsiz çiğ köfte mecburiyetten tercih ediliyor. Çiğ Köfte heryerde yenmez ki, böcüsü var, bakterisi var, mikrobu var, çiğ et hileyi hiç kaldırmıyor, direk sindirim sistemini indiriyor. Şimdi, çiğ köfte için bir gün önceden kasaba bilgi vereceksin, kıyma makinesini akşamdan temizleyecek, ilk senin çiğ köftelik, sinirsiz etin çekilecek, aksi halde o çiğ köfteden performans beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 yezid said: sg-1 said: Lopeth said: etsiz çiğ köfte mi olur arkadaş! bütün ucuz çiğköfteler etsizdir ve umarım sadece bulgurdan yapılıyordur. bulgur + et yerine patatesten oluşuyor etsiz çiğ köfteler. patatesse iyi, ama onu da çiğköfte diye yemem. demek ki neymiş, dışarıda çiğköfte yenmeyecekmiş bugün ben bunu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 türkiyede etli çiğ köfte satmak yasak bi süredir bildiğim kadarıyla, ama etsiz olanlarda etlinin lezzetine gayet ulaşabiliyolar yerine göre. hatta etlinin yaptığı mide rahatsızlığı tarzı şeyleri yapmadan. ben bi yere sormuştu patates değil ceviz koyuyoruz demişti adam et yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 adını değiştirsinler o zaman, yalancı çiköfte olsun. çiğköfte dediğin etli olur, saatlerce yoğrulur böyle, yedin mi tadına doyamazsın, biz büyüklerimizden böyle gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 etsizlerin arasında yediğim çoğu etliye 5 basabilitesi olanlar var, ama isim yanlış evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kasapın adı şalvarlı mı şalvarlıoğlu mu ne olması lazım dur yenı yenı aklıma gelio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Evet, evet, o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 tmm 3-4 katlı kendılerıne ait binaları var, meşhur yerdir, oraya cok yakındı benım eski çalıştığım yer dr. sadık ahmetteydi arkasında hemen. tmm oraya gıdınce alacam tşkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 şalvarlı et dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ŞÜTTE ismine ne kadar hasta olduğumu belirtmek istiyorum. Hatta kızım olursa adını ŞÜTTE koyabilirim. Allahtan nüfus kağıdına da caps açık yazıyorlar. Çok vurucu olabilir. Kore usulü ramen çok güzel bir şey ama kesinlikle fazla tüketime uygun değil. Evde yemek yoksa, yapmaya üşeniyorsam, eve gidiyorsam o sırada ve denk gelirsem alıyorum sadece (yılda 2 kere falan denk geliyor bütün bunlar tabi). Zaten buralarda 5 tanesi 1 dolar karşılığı Türk Lirası hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ankarada yeni bi adıyaman çiğ köftecisi die bi adam türedi, heryerde şubeleri sırf ankarada 50-60 tane mi ne yere gönderiyomuş, bestekara filan gidiyosanız corvus, city lounge ın altında da var bundan. gayet memnunum ben acıkcası lezzet ve sonrası olarak tavsiye ederim. ironik bi şekilde adıyamanlı bi arkadaşım o adamın adıyamanlı olmadığını söyledi :) olsun güzel genede çakma çiğ köfteler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 wagamama nooodle bar eger yemek istersen dışarıda :) (kanyon ve istiklal de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ramen ne be? ramen i bilmeyipte direk son sayfaya gidenlerin sesiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ramen lahmacun arası ekmek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Dasaa nın resmini koyduğunda lisede yatakhanede heveslneip yemiştik bi kere... Ben 5 oda arkadaşım ise 9 kere tuvalete gitmek için uyanmıştı gece boyunca. Mideniz alışık değilse kötü olabiliyor. Of Sakız Gıda, Of Kadıköy Anadolu tuvaleti, of Ramen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dasaa'nın fotosunu koyduğu kungfu ramen'e göre daha iyi. kungfu dün yedim ben (levent doğa şarküteriden aldım), çok memnun kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 levent doğa şarküteri nerede ema? levent çarşı'nın oradaki şarküterilerden birisi mi? ben de alıp tadayım bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 zincirlikuyu tarafından gelirken akmerkeze varmadan önce sağ tarafta.. petrol sitesini falan da geçmiyoz.. kazıkçı bi yerdir ama hafiften. leader ramenleri migroslarda (makarnalar arasında değil, çorbalar veya soslar arasında) bulabiliyoruz paso. gerçi ben kadıköy'deyim ama oralardaki migroslarda da vardır. http://www.dogashop.com/iletisim.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 dasaaa said: kadınlar yerine erkekleri tercih eden şeyler gib işte etsiz çiğ köfte.. lol :) Pismemis et yemek istemiyosam neden gay olayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar