Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazır Ramen

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
irin said:
GERGE said:
Şişlideki carrefour ve migrosa baktım zaten, ondan sonra yazdım buraya. Cevahirdekine bakarım evden çıktığımda. Kutuda olanı arıyorum.
ee ben gecen cumartesi carrefour da gordum.su ortaklarda olanda

Sordum ben yok dediler dün, bir daha kendim ararım uzun uzun.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
Lopeth said:
başka bişey olmalı o zaman adı

ham köfte felan

gay köfte? aslında köfte farsça yoğrulmuş, sıkıştırılmış anlamından geliyor. kufte mi ne..(?) çiğ olması etin durumunu nitelendirdiğine göre bulgur köfte ya da (uyduruyorum , sıkıyorum) bulguriye denmesi lazım!!!!!!!

tabii pratik olarak etsiz çiğ köfte diyorlar..

Etsiz çiğ köfte mecburiyetten tercih ediliyor.

Çiğ Köfte heryerde yenmez ki, böcüsü var, bakterisi var, mikrobu var, çiğ et hileyi hiç kaldırmıyor, direk sindirim sistemini indiriyor.

Şimdi, çiğ köfte için bir gün önceden kasaba bilgi vereceksin, kıyma makinesini akşamdan temizleyecek, ilk senin çiğ köftelik, sinirsiz etin çekilecek, aksi halde o çiğ köfteden performans beklememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yezid said:
sg-1 said:
Lopeth said:
etsiz çiğ köfte mi olur arkadaş!

bütün ucuz çiğköfteler etsizdir ve umarım sadece bulgurdan yapılıyordur.

bulgur + et yerine patatesten oluşuyor etsiz çiğ köfteler.

patatesse iyi, ama onu da çiğköfte diye yemem.

demek ki neymiş, dışarıda çiğköfte yenmeyecekmiş

bugün ben bunu öğrendim
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede etli çiğ köfte satmak yasak bi süredir bildiğim kadarıyla, ama etsiz olanlarda etlinin lezzetine gayet ulaşabiliyolar yerine göre. hatta etlinin yaptığı mide rahatsızlığı tarzı şeyleri yapmadan.

ben bi yere sormuştu patates değil ceviz koyuyoruz demişti adam et yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

ŞÜTTE ismine ne kadar hasta olduğumu belirtmek istiyorum. Hatta kızım olursa adını ŞÜTTE koyabilirim. Allahtan nüfus kağıdına da caps açık yazıyorlar. Çok vurucu olabilir.

Kore usulü ramen çok güzel bir şey ama kesinlikle fazla tüketime uygun değil. Evde yemek yoksa, yapmaya üşeniyorsam, eve gidiyorsam o sırada ve denk gelirsem alıyorum sadece (yılda 2 kere falan denk geliyor bütün bunlar tabi). Zaten buralarda 5 tanesi 1 dolar karşılığı Türk Lirası hiç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada yeni bi adıyaman çiğ köftecisi die bi adam türedi, heryerde şubeleri sırf ankarada 50-60 tane mi ne yere gönderiyomuş, bestekara filan gidiyosanız corvus, city lounge ın altında da var bundan. gayet memnunum ben acıkcası lezzet ve sonrası olarak tavsiye ederim. ironik bi şekilde adıyamanlı bi arkadaşım o adamın adıyamanlı olmadığını söyledi :) olsun güzel genede çakma çiğ köfteler :)
Sosyal ağlarda paylaş

zincirlikuyu tarafından gelirken akmerkeze varmadan önce sağ tarafta.. petrol sitesini falan da geçmiyoz.. kazıkçı bi yerdir ama hafiften.

leader ramenleri migroslarda (makarnalar arasında değil, çorbalar veya soslar arasında) bulabiliyoruz paso. gerçi ben kadıköy'deyim ama oralardaki migroslarda da vardır.
http://www.dogashop.com/iletisim.asp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...