Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 torrente de yukleyecekler tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 rs herkesi kaldırmasada büyük bir kısmı kaldırır ama server değiştirmen gerekebilir ayarlardan o ayrı :) Torrent e konucaktır kendi serverları üzerinden ki o zaten baya sağlam bir hız sağlar gerisi swarm a kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Jaan said: client büyüklüğünü 12-15gb arası düşünürsek.. bu grafiklerle ancak 3gb olur bence =P $aka bi yana 15gb lik bir texture var midir hakikaten? tamam dunya buyuk falan ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yaw bide server acilir acilmez cok feci millet hucum etcek eve online oynamislar bilir o sorunu 1-2 gunde ordan kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Esh said: bu grafiklerle ancak 3gb olur bence =P $aka bi yana 15gb lik bir texture var midir hakikaten? tamam dunya buyuk falan ama.. rezillik, 18.4gb client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o decompressed hali arkadaslar. eminim onu compress edip 7-8 gb 'a indirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aman aman grafikleri kotu olsun zaten. Ben is laptopumda oynayabileyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben 12gb a felan sıkıştırırlar diyordum. 7-8 olsa çok daha güzel olur :p en azından wow gibi oyunun kurulduğu klasörü başka bilgisayara kopyalasak bile çalışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Bölüm bölüm yayınlasınlar torrentleri, istanbulda görev dağılımı yapıp öyle çekelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Integrated grafik kartlari ile calissin da, isterse 20 GB olsun. ( gerci 18 de yakin zaten.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hm evet parçalı dosyalar şeklinde olursa bi ayarlama çekmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 oyun videoları şaka maka baya kötü gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 buna ramen azmo hala kriz bizi teğet geçicek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4zfgGcopBSY&feature=related şu videoda oyun gerçekten iğrenç gözüküyor. ama yorumlarda yüksek detayda çok çok daha iyi görünüyor gibi laflar var. umarım daha iyidir:S bide edit: biçok kişide oyunun darkfall değil tribes olduğunu söylüyor. banada öyle gibi geliyor aslında ama bir okadar kişide darkfall olduğunu söylüyor. gerçi arabirim değişik zannedersem. ne olur bu dark fall değil diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Abi allaskina ne bekliyosunuz ki? 90 basinda degiliz oyle garajda grafik motoru yazilip freelance oyun yapilmiyor :) Blizzard'la tabi ki kapisamicak, hatta bariz bi sekilde Kinayt Onlayni 2 geliyor yani. edit: Bu arada bu video Darkfall olamaz, adamlar bunu cikaricak, preorder falan yapicak betaya sunacak kadar yuzsuz olamazlar lan sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abooov, o video ne lan oyle, beyler bence runescape oynayalim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 olsa olsa hl2 modu flndır o video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Tribes 'mış tamam paniğe gerek yok. ufak bi araştırma sonucu şu ss'ye ulaştım; planettribes site planettribes'tan ss Tribes 1'den, arabirim dikkat ederseniz aynı. grafiklerde aynı. videodaki sanırsam tribes'ın bir çeşit orta çağ modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Xenocide said: http://www.youtube.com/watch?v=4zfgGcopBSY&feature=related şu videoda oyun gerçekten iğrenç gözüküyor. ama yorumlarda yüksek detayda çok çok daha iyi görünüyor gibi laflar var. umarım daha iyidir:S bide edit: biçok kişide oyunun darkfall değil tribes olduğunu söylüyor. banada öyle gibi geliyor aslında ama bir okadar kişide darkfall olduğunu söylüyor. gerçi arabirim değişik zannedersem. ne olur bu dark fall değil diyin. 100 civarı screenshot'a baktım, 3-4 tane in-game video izledim. darkfall ile bunun ne alakası var yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ha değilmiş ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 niye bilmiyorum ama video'ya çok güldüm ben ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 animasyonlarına gülmüşsündür :) darkfall değilde tribes diye izleseydim sanırsam bende gülerdim darkfall yazınca korku bastı bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 off bu daha feci kılıç savurma animasyonlarına dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yalan yanlış video koymayın la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 gotunuzden video uydurmayin arkadaslar, tribes ne felaket oyunmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar