Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta İlk İzlenimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rs herkesi kaldırmasada büyük bir kısmı kaldırır ama server değiştirmen gerekebilir ayarlardan o ayrı :) Torrent e konucaktır kendi serverları üzerinden ki o zaten baya sağlam bir hız sağlar gerisi swarm a kalmış :)
Mesaj tarihi:
Jaan said:
client büyüklüğünü 12-15gb arası düşünürsek..

bu grafiklerle ancak 3gb olur bence =P

$aka bi yana 15gb lik bir texture var midir hakikaten? tamam dunya buyuk falan ama..
Mesaj tarihi:
ben 12gb a felan sıkıştırırlar diyordum. 7-8 olsa çok daha güzel olur :p en azından wow gibi oyunun kurulduğu klasörü başka bilgisayara kopyalasak bile çalışsa.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=4zfgGcopBSY&feature=related

şu videoda oyun gerçekten iğrenç gözüküyor. ama yorumlarda yüksek detayda çok çok daha iyi görünüyor gibi laflar var. umarım daha iyidir:S

bide edit: biçok kişide oyunun darkfall değil tribes olduğunu söylüyor. banada öyle gibi geliyor aslında ama bir okadar kişide darkfall olduğunu söylüyor. gerçi arabirim değişik zannedersem. ne olur bu dark fall değil diyin.
Mesaj tarihi:
Abi allaskina ne bekliyosunuz ki? 90 basinda degiliz oyle garajda grafik motoru yazilip freelance oyun yapilmiyor :)
Blizzard'la tabi ki kapisamicak, hatta bariz bi sekilde Kinayt Onlayni 2 geliyor yani.

edit: Bu arada bu video Darkfall olamaz, adamlar bunu cikaricak, preorder falan yapicak betaya sunacak kadar yuzsuz olamazlar lan sfsd
Mesaj tarihi:
Tribes 'mış tamam paniğe gerek yok. ufak bi araştırma sonucu şu ss'ye ulaştım;

planettribes

site planettribes'tan ss Tribes 1'den, arabirim dikkat ederseniz aynı. grafiklerde aynı. videodaki sanırsam tribes'ın bir çeşit orta çağ modu.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
http://www.youtube.com/watch?v=4zfgGcopBSY&feature=related

şu videoda oyun gerçekten iğrenç gözüküyor. ama yorumlarda yüksek detayda çok çok daha iyi görünüyor gibi laflar var. umarım daha iyidir:S

bide edit: biçok kişide oyunun darkfall değil tribes olduğunu söylüyor. banada öyle gibi geliyor aslında ama bir okadar kişide darkfall olduğunu söylüyor. gerçi arabirim değişik zannedersem. ne olur bu dark fall değil diyin.

100 civarı screenshot'a baktım, 3-4 tane in-game video izledim. darkfall ile bunun ne alakası var yahu...
  • Yeni Oluştur...