Jaan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 manual block olayı güzelmiş. Tabi bu bize bir şeyi hatırlatıyor tekrar! LATENCY!!11 Serverlar almanya da olacakmış. speedtest ile pingledim almanya bölgelerini ortalama =~ 100 ping verdi. En azından amerikalılar kadar ping alırız :P Tabi gene wow daki gibin avrupa nın diğer bölgeleri bizden çok daha iyi pingle oynayacaklar. Crafting olayındaki gold masrafı da (craft ederken istenen gold = vendor a satış fiyatı) oyuncuları craft ettikleri şeyleri vendor a değil de diğer oyunculara satmaya teşvik edecek. Bu da guild içinde crafterların gerektiğinde az biraz gold yardımı alması anlamına geliyor :P ( Bu konuyu daha çok konuşacakmışız gibime geliyuor )
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Frankfurt serverından test edin eeğr başka yerden ettiyseniz Frankfurt ta olucak serverlar. Amerikalılar ortalama 200-250 ping görüyorlar testlerde bu arada
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 fiyatlari tam olarak ogrenince elbette guild icin craft edilecek itemlari guild satin alir gibi bisi. dusundugum format, guildin armourysinin her daim dolu olmasi ve stocklarin tam olmasi uzerine kurulu olur, karsiliginda da crafterlar guildden de para kazanabilir, istedigi oyunculara item satarak ta.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 loot olayı feciymiş. faytonlar da nostaljik ama işe, okula giderken kullanmıyoruz artık. bazı antikaları geçmişte bırakmak lazım.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 neler diyorsun sam. ilgili misin degil misin :P
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 herif yillardir wow oynuyor tabi. :/
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ozune don sam, pklar brit kopruyu basmis, masumlari kesiyolar, item sevdani unut artik.
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 o pklarda ne loot vardır şimdi .. :D
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yok bap sori, uo'nun çakmasını geçtim hakikisi olsa oynayacağımı sanmam artık. mmo'da fps ok sallayacaklara bol sabır dilerim. :)
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 isteee oyunu oynamadan mutlak kararini veren sam.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 valla dude, dediğin gibi beleş denetirlerse görmek için deneyebilirim de okudum ettim, hiçbir kısmı cazip gelmedi demem lazım. arkadaş takip etme sevdasına da hoşuma gitmeyen oyunlara yeterince vakit gömdüm, o yüzden kafadan dalmaya niyetim yok doğrusu bu sefer. kusuruma bakmayın ama size iyi eğlenceler, gönlünüze göre çıkar umarım. :)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 warhammer var zaten sana boşver darkfallu
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 gonlumuze gore cikarsa, oynamadigin icin cok sey kaybedersin sam, warhammer senaryolari nereye kadar.
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 open beta kesin olacak mı? bir de tarihini bilen var mı?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ya siz 3d uo bekliyorsunuz gördüğüm, benim için de uo sistemi sıkıntılı çok. 10 yıl önce dergilerde okuduğum o büyülü 'yaşayan dünya' konseptini oyunun gerçeğinde pek bulamadığımdan hevesim de kalmadı zaten. nedenine, niçinine girip başlığı da saptırmayayım ama gönlünüze göre olursa birşey kaçırmam o bakımdan.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sam tukenmis. Sam'i tuketmisler... yormus artik mmo diyarlari. Hadi ordan sam, oyun kral cikarsa deli gibi oynayacagiz ve cok sahane isler yapacagiz sen de gelmek zorunda kalacaksin, simdiden naz yapma sddfsfg. Ayrica o listeye bakip ne cazip gelmedi de warhammer cazip geldi anlamiyorum :)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 güzel abicim, uo tarzı pvp döngüsü bana hitap etmiyor. hitap edene ne mutlu ama lootlama amacı üzerinden dönen düşük yoğunluklu gerilla savaşları, vur-kaç olayları cazip gelmiyor bana. logout etmeden wc molası veremediğim oyun da istemiyorum, client çökünce, telekom bağlantımı koparınca veya elektrik kesilince saatlerce/günlerce topladığım eşyalarım gitsin de istemiyorum. benim açımdan demode bir sistem tümüyle, Allah sevenine bağışlasın. warhammer'daki senaryo da open rvr de bana çok daha uygun. kaldı ki fps ok atma vs olayları filan aoc'ta gördük bunlar yanlış işler. aoc çıkmadan dediğim gibi bunun için de önceden söyleyebilirim: ranged sınıflar gg olur büyük ihtimalle. böyle önemli bir tasarım kararı pvp dengesi denen olayın hiçbir zaman oturmamasıyla sonuçlanacaktır ki dmg rakamı ayarıyla düzelmeyecek iş. ve ne yalan söyleyeyim ama oyun görsel olarak gözümü gönlümü kapattı. poligon sayısı, doku kalitesi vs olarak değil ama karakterler feci.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 senin icin charlari susleriz kanka, pembe, yesil ve sari tonlari giyeriz, gozun gonlun acilir sdsafsfgg Ayrica abartiosun, wcye bile gitmeden falan diyorsun :d UO da sanki tuvalete gitmiyordun... sinsi seni. Neyse daha fazla bisi demiyorum, nasolsa geleceksin ahi ahi.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sarı yeşil iyidir ya, antik beş filan var ss'lerde lol. renginden öte şekil şemal filan aman diyim. ayrıca uo'da wc molası meşakkatli bir işti ki stealth neyim yoksa. :P hadi ben limon sıkmayayım daha fazla, bölüme ilk hayırlı olsunu ben söylemiştim ne de olsa ehe, bilmiyordum gerçi ne olduğunu oyunun.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sen yine de free trial cikinca oyna bap. Bakarsin sandigin kadar stresse sokmaz seni, biz de guzel bir duzen kurariz katilmaya karar verirsin ;) hadi mucx.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 wc olayında haklı ama:) invis olmadan wc'ye gidenin vay haline
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Azmodai said: sam tukenmis. Sam'i tuketmisler... yormus artik mmo diyarlari. Hadi ordan sam, oyun kral cikarsa deli gibi oynayacagiz ve cok sahane isler yapacagiz sen de gelmek zorunda kalacaksin, simdiden naz yapma sddfsfg. Ayrica o listeye bakip ne cazip gelmedi de warhammer cazip geldi anlamiyorum :) samde digru seyin en son cikan sey oldugu kabulu var abi bosver.
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Sam said: ranged sınıflar gg olur büyük ihtimalle Sınıf diye bir kavram olmadığı için öyle bir problem olmaz.Sonuçta kimse full archery diye gitmez yani,adam hızlı hareket ediyorsa kılıç çeker,büyü yapar filan.Uo gibi olur büyük ihtimalle herkes melee/ranged hybrid karakterler üzerine yoğunlaşır ki her türlü durumda işe yarayabilsin. Skill based oyunların güzelliği de burda,taş makas kağıt şeklindeki kısa döngü yok kimse "gg" duruma düşmüyor pek.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ya sınıf dediğim şu druid, paladin filan birşeyler koymuşlar, ranged olanı da olur büyük ihtimalle. taş-kağıt-makasa da çok bayılmıyorum ama herkesin full plate'le koşup ex por sallaması da şahsen hoşuma gitmiyordu. her alana belli sınırlama gelmeyince, herkes birbirinin aynısı olunca bayıyor beni. free trial çıkarsa bakarım bap, nasılsa client indirmek dert değil eskisi gibi. valla cüce, her yeni trend'i savunan insan değilim ki görmüşsündür muhtemelen yeni oyunların geneline yönelik eleştirilerimi forumda. ne var ki bütün kerametin eskilerde olduğu yönünde bir genellemeye de giremem otomatikman. uo'yu vaktinde çok sevdim, oynadım. lakin uo sistemi bana uymuyor dediysem başlığı saptıracak tartışma çıkmasın diyeydi, yoksa gayet objektif düşüncelerim var neden demode olduğuna ve ancak nadiren, düşük profilli (darkfall'a sataşmak değil maksadım ama öyle görünüyor dürüst olmam gerekirse, no ofans) mmo'larda görülür hale gelmesinin nedenleri üzerinde. ama dediğim gibi başlığı bulandırmak istemiyorum, belki başka bir başlıkta, başka bir zaman, izah etme fırsatım olur.
Öne çıkan mesajlar