raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Deptlypo said: nasıl zor adama şifreni veriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mighty_THoR said: Deptlypo said: nasıl zor adama şifreni veriosun ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...................................../................... .............`~.*-,.....................................|,./.....,__........... ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,__......`,......................................................... ...................`=~-,,.,...................................................... ................................`:,,...........................`..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_..........._,-%.......`............... ...................................,<`.._|_,-&``................`.............. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 tamam lan öldü adam vurmayın. o değil de harbiden nası verdin şifreyi yahu yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Would you like to be hacked as a bonus? (check) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bingildak said: Would you like to be hacked as a bonus? (check) ahahahasuhda koptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Site ile ters düşersen sakat oluyor kesinlik ile banlanırsın çünkü adamların elinde detaylı gold alım raporu var direkt blizz yollanıyor ha bu dediğin charge back yaparlar kredi kartından yada başka birşey olur işte o zaman dediğim başına gelebilir onun dışında bir zararını duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 wow bank en ucuzlarından biri heralde Benimde sıfırdan 2 prof kasmam lazımda hiç gözüm yemiyo gold mu alsam yoksa powerlevel mi yaptırsam profları bir türlü karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 biraz bekle kasma, daha çoğu prof eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 power leveling için guvenilir ucuz bi yer varmı hiç kasasım yok 0 dan karakter yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 power leveling hic tavsiye etmem, account bilgilerinizi verdiginiz anda accountun gecici sure ile banlanma ihtimali var (sizin accountunuz ile gold gonderiyolar baskalarina, bunu goren blizzard gecici olarak accountu banliyor ve geri actirmak icin 1 suru maymunluk yaptiriyor -kimlik fotokopisi gibi, evet saka degil- bunun ustune itemlarini satarlar ve blizzard geri vermiyor haberiniz olsun) bunun disinda ben 1 kere mmoinn den gold almistim, gayet hizli delivery yaptilar ama kesinlikle account bilgilerini verme, gold alan 5-10 kisi biliyorum hicbiri blizzard tarafindan ellenmedi ama tabii bu isin garantisi olmaz. ayrica msnde bi tane cinli hatun bende, gold satimi yapiyolar istersen msnden onla konusup paypaldan direk odeyip goldunu alabiliyosun, bazi sitelerde stok olmamasina ragmen gold satisi yapiyolar web siteden, haliyle ellerinde gold olmadigi icin senin delivery 5-10 gun gecikebiliyor, cok pesinden kosmazsan yollamazlar bile. hatunun msn : [email protected] ben o hatundan 1 kere power leveling aldim ama hicbir turlu garanti vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Twisty said: power leveling için guvenilir ucuz bi yer varmı hiç kasasım yok 0 dan karakter yav :D Var. ben bir yerden 2-3 defa yaptırmıştım. .. Tek bir karakter için ama level 20 ye akdar kendim kasmıştım. sonra 20-45 e kadar kastırdım. sonra 60-70 yaptırmıştım. sorun çıkmadı. wow tarafından da banlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2. bi account alsam aynı ad soyadla char açsam pl yaptırsam sora main acc a aktarsam güvenli olur dimi? bi de 2. acc alıp pl yaptırıcaksam da bc ve wotlk almam mı gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o kadar ugrasıcagına git farm yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 abi wow bc wotlk total 130 ytl leveling 250 eur olsa 500 transfer 20 eur 50 ytl gibi yuh eueheuhe total 700 ytl char alırım daha iyi hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 oha oyun bu be 700 ytl vereceğine oyna en azından oyun oynamış olursun abartmayın kınaytcılar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya tmm kızmasanıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Şifre vermek nedir ya, yuh :p Telefonumu istediler onu bile vermedim ben, tıpış tıpış da gönderdilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 off cok useniyorum level kasmaya yenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 wow un loading ekranında kimseye şifenizi vermeyin yazısının son derece gereksiz ve insanları aptal yerine koyma olduğunu düşünürdüm ama haklılarmış bi nedenleri varmış cidden.. Allah akıl fikir versn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 game-sale.com nasildir? pl olsun gold alimi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 biçok türk gold satıor, banka havalesi ile not: grimbatolda/burning legion allyda satıom bende :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 kaça satıosun :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 gmae-sale e vermistim pl icin, bugun acc 24 saat suspend yemis :D allahtan acc bombos bi account ama insallah banlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 pl yaptırmanın anlamı nedir şimdi 70 charlar 100 ytl. kendi accunu al oraya aldığın charı transfer et toplamda 40+55+45+100 = 240 ytl ye güvenli 70 charın hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ya ben us serverda oynuyorum. burda ebay e falan baktim artik satilmiyor char. e burdan da bulamiyorum us char. garip sitelere yonlendiriyo guvenemiyorum. en guvenilir game-sale geldi. simdi konustum adamlarla eger banlanirsa ya yeni bir accta size kasariz yada paranizi geri veririz dediler. parayi geri alirim ben eger bulabilirsem o parayla char almaya calisirim. var mi bildiginiz us serverinda account satanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar