Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 cos var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 -Neiloth- said: deadwoll said: Mage de rogue da tavla gibi classlar. Yetenekli adam da oynar, maymunu koysan maymun da oynar. o rly? http://mashable.com/wp-content/uploads/2009/03/ya_rly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 deadwoll said: Mage de rogue da tavla gibi classlar. Yetenekli adam da oynar, maymunu koysan maymun da oynar. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yok ben maymun roguela oynadım sonu pek iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Abi diyorum ki "HERKES OYNAR ROGUE VE MAGE'İ BELLİ BİR DÜZEYDE AMA SKILLLİ ADAMIN OYNAMASIYLA BİR OLMAZ" Hani tavla da öğrenmesi kolay ustalaşması zor bir oyundur ya o bakımdan benzeştirdim. Hiç mi edebiyat dersinde "şair burada ne demek istemiş?" diye sormadı hocalarınız size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu dağıtmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Öyle diyorsan haklısın deadwoll. Uçurum var mage ve rogue'un bileniyle bilmeyeni arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 İyi geceler.Ben noob dis pri, kardeşim arms warrior. 3v3 için yanımıza ne almamız gerekir ? Birde noob priler için rehber olabılecek bır sıte var mıdır ? Statlarda ne gidilmeli vs gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Spirit itemleri al pvp için, spellpower'ını ve resi.ni olabildiğince yüksek tut. 3v3 de sizin yanınıza enhance shaman, bm hunter, (feral güzel diyorlar bir alt topicte) paladin falan hepsi gider. Ama warlock bulursanız tadından yenmez bence. Fear ooo banish ooo dc ooo OOoOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dun aksam girdik arena rogue-disiplin pri, karşıya warior-disiplin pri geldi aynı anda hem benim rogue hemde war yattı. Blades edge mi ne orda adam deli etti stunların etrafında dönüp duruyor en az 10 dk sürdü dönmesi sinir etti. Bi ara ben resleyemeden o kendi elemanını resledi aldılar oyunu ,ee kardeşim 10 dk stunun etrafında dönmek nedir ben bu adamın serverında acıp kufur etsem haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Abi ben o sütunların etrafında dönerek mage kesiyorum resto druidle. Pillar yapmak casterlığın doğasında var, küfredemezsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Vaay kavgalar başlamış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 deadwoll said: Abi ben o sütunların etrafında dönerek mage kesiyorum resto druidle. Pillar yapmak casterlığın doğasında var, küfredemezsin ki.nasıl mage kesiyosun resto druidle bana da öğret(frostsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Atıyorsun moonfire başlıyorsun dönmeye, dot bitince gene atıyorsun. Bu arada mage sürekli instant büyü atmaktan manasız kalıyor, adamın evosuna stun yada cyclone attınmı bitti zaten geçmiş olsun mage'e. Edit: tabi insect swarm atmayıda unutmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 deadwoll said: Abi ben o sütunların etrafında dönerek mage kesiyorum resto druidle. Pillar yapmak casterlığın doğasında var, küfredemezsin ki. eee tamamda bende disiplin priyim bu adamda cık ortaya ne dönüp duruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 FreEmoon said: Atıyorsun moonfire başlıyorsun dönmeye, dot bitince gene atıyorsun. Bu arada mage sürekli instant büyü atmaktan manasız kalıyor, adamın evosuna stun yada cyclone attınmı bitti zaten geçmiş olsun mage'e. Edit: tabi insect swarm atmayıda unutmuyorsun.sen o moonfire ile adamın ice barrierini kıramazsın canımcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Dene ve gör moonfire + insect swarm'ın shield'i kırması 10 saniye sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Yazmıyacaktım ama dayanamadım Mage Armor ? 6 saniye moonfire+swarm ? 5k absorb eden Ice Barrier ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 CD'mi var bu 2 spellde? Edit: Dahası resto druidler mage'leri kesiyorlar işte teke tek kalınca çatır çatır. Daha neyi tartışıyoruz. Tüm mage'ler ağlıyor bu konuda biz sizimi kesemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 frost mage nasıl kesebilir bir resto druidi? yani arena yapmıyorum ama druid mal değilse ölmez haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben frost mage resto druidi keser dedim mi? demedim ama resto druid frost mage i kesebilemez. yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yahu priest bile bilen mage i kesemezken druid nasıl kesebilir anlamıyorum. mage isterse ölmez bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 iyi mage kestirmez kendini. evo glyph çok op + imp cs & shatter combo ile üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Longshanks said: deadwoll said: Abi ben o sütunların etrafında dönerek mage kesiyorum resto druidle. Pillar yapmak casterlığın doğasında var, küfredemezsin ki.nasıl mage kesiyosun resto druidle bana da öğret(frostsa) 1v1 duelde değil, arenada adamı manasız, ya da evocationsız yakalama şansın varsa kesiyorsun; moonfire + insect swarm atıp arkasından füzeyi sallıyorsun; shield kırılıyor zaten; üstüne arcane'den falan cs yiyip wrath cast ediyorsun, tekrar shield açınca tekrar füze... manası bitiyor bir süre sonra. (bitmezse yalan zaten) Böyle kesmek için magein cd'lerini harcatmış olmak gerekiyor. Yoksa oynamayı bilen magei druid kesemez. Druidin mage'e ölmesi de spell steallenmiş bir innervate'e bakıyor zaten, frostbite vs. kır nereye kadar; dayanmıyor mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Füze nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar