dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: abi sorun bi de şey hiç bir şekilde yakalıyamıyorum ben rogue gorsem bile aynı anda o da beni gormus oluyo ve her zaman ilk sapı o atıyo ben makromla spam yapmama ragmen openerı verdigim anda genelde gg oluyorum healerım olmadıgı için ki tüm talentlarım var görmek/görünmemek için + cloak ench öff naapmam lazım ki görmek için rogueları onlar beni görmeden önce? stealth sprint xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bişey değişmiycek, sonucta nerdeyse tümüyle şansa bağlı, kim kimin onune denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: abi sorun bi de şey hiç bir şekilde yakalıyamıyorum ben rogue gorsem bile aynı anda o da beni gormus oluyo ve her zaman ilk sapı o atıyo ben makromla spam yapmama ragmen openerı verdigim anda genelde gg oluyorum healerım olmadıgı için ki tüm talentlarım var görmek/görünmemek için + cloak ench öff naapmam lazım ki görmek için rogueları onlar beni görmeden önce? cloak enchantı var. onu yaptırdıgını tahmin ediyorum. engineer ve humanlara karşı biraz daha az gorulmeni saglıyor. onun dışında şans cidden. kör bir şekilde dolanıyosun. sen arkan donukken adamın onune dusebiliyosun yani. bi rogue ile aynı anda birbirimizi saplamıstık. ama diger partneri de roguedu adamın. ondan gg olmustum. benim salak partner durdu öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cloak ench var yazmıstım onu da sanırsam demin ya abi tamam şans diyelim 10 maçın 5-6 sınra gorunursun 1-2 tanesinden en azından görürsün di mi? yok arkadas 10 kere rogue geliyosa (ki her 10 maçta 9 kere en az rogue geliyo) 8-9 unda yakalanıyorum 1 tanesinde filan mageim şansa buluyo nedir bu ya öff kafayı yiyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vargath doğru diyo valla,rogue vs rogue da açılış yapmak tamamen latency ye bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 5-10ms abartı. Rogue'la oynarken 60ms altıyla 100ms arasında bir fark yok. 120'den sonra çok farkediyor. Opener, karşı taraf human değilse şans tamamen. Prevanish+sprint yardım eder. Onun dışında karşı tarafın ve senin birbirinize yaklaşma açınız önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Wispy said: Rogue vs Rogue'da Openerı alırsan, cheapshot at 1 saniye birşeye basma bekle bakalım trinket atacak mı. Trinketlarsa blindı bas=GG Trinketlamazsa 1 mutilate atıp kidney'at bekle gcd'a yakalanmamak için mutilate atma, trinket atacaktır. Blind=GG Openerı verirsen, kidneyi bekle - kidney attıktan sonra energy barını takip et, azaldığı anda bas blinda. Trinket attığı anda vanish CS Başka kazanma yolun yokçok güzel anlatmışsın repi bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 öf dk gibi classın nedir bu 2v2 de eziyet caster olarak yetemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 nesinki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 healerlı dklar hakkaten işkence hocam ya sana katılıyorum. gerçi şimdi biraz biraz dk kitelamayı ögrendim de,hala şu petin stunı tam zamanında atması delirtiyo beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 NEİLOTH BEN ÇOK GELİŞTİM BURAYI OKUYUNCA ROGUE VS ROGUEDA HADİ OYNIYALIM !!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yaa herif gidio duvarın arkasındaki druide açılıyo sora skypedan MOAR DPS diye bagırıyo ya offf bunu da bırakcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yaa abiii.. 2v2 atalım hadi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 /w zelorath imba mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya bir şey sormak istiyorum, 80 level olmuş birinin world pvp de gelip STV de önüne gelen lowbieyi kesmesi etik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Etik?? Abi biraz ağır bir kelime olmuş o. Yani evet hoş değil hatta eziklik olarak bile yorumlayanlar çıkacaktır. Ama etik olup olmamakla alakası olacak kadar abartı birşeyde değil. Yani oyun ilk çıktığından beri sık sık rastlanan bir davranış şekli sonuçta. Hatta daha 3 gün önce alch kasmak için stv herb toplarken, düşük levelları kesip duran bir level 70 eleman gördüm. Direk corps camp yaptım adama yarım saat kadar. Şimdi ordaki düşük levellara göre o adamın yaptığı eziklik. o adama görede belki benim yaptığım ezikliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Etik, PvP realm sonuçta, PvP realm seçerken kocaman yazıyor bu realm böyle böyle, barrenste farmlarlar sizi diye, PvE realmler var quest yaparken rahatsız edilmek istemeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 vallahi ne bileyim hani 70 le 80 de belki pek düzeyli değildirdir de, 70 adamın hiç yoktan kaçma şansı var. oraya gelip 30 40 level arası adamlara tek atarak ne zevk alınıyor yada 100k kişi kestim horray diye sevinmenin ne anlamı kalıyor. valla birde gördüğüm kadarıyla adamlar grup kurmuş kesiyorlar. Öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 STV nin olayı o zaten.. sen quest yaparken biri gelip keser seni.. senin levelindeyse sen kesersen eleman maini ile gelir yada adam toplar keser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yılanın başını küçükken ezeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ben warrioru kasarken arkadaşın rogue ile multi box yapıodum stealth olarak follow u veriodum warriora bulaşan olursa "alt+tab" yapıp bulaştığına pişman ediyodum..hehe tbc zamandında çok olay olduydu orda bu gibi, birbirini kesmeye başlayıp sonra arkadaşları topla mainlere geç adam çağır raid kur ordan yardır elemanlara, gazı çok al ordan stormwinde git.. zevkliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 STV kesinlikle World PvP'nin en zevkli olduğu yerlerden biridir, quest kasarken arkanı sürekli kollamak zorunda olmak muhteşem bir duygudur yahu. Paranoyak olursun hatta, koştururken tak diye damage alırsın, hemen ' elleh saldırıyorlar ! ' diye paniklersin, sonra bir bakarsın moblardan biri kovalıyordur falan. Ayrıca daha skillerin körpedir, daha çok çevre olanaklarını kullanmaya da dayanır PvP, rakibini moblara çekmeye çalışırsın vs vs. Hoştur STV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 öf = faceroll moar locku bıraktım disc priest rolladım dual dps setuplar canımdan can alıyor karnıma agrılar giriyor bitmek bilmiyor burst :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bende ne biçim bi realmdeysem eskiden tek tük ally vardı şimdi stv'de gank bile yapmıyolar spinebreaker'a free migrate açsınlar ally yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar