mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 su an mage lock takımları da gayet iyi kime dalıcagını şaşırıyosun resmen locka dalsan mage oynatmıyo mage e dalsan lock arkada agzına ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Longshanks said: kesinlikle akarsınız. demiştim sana, adam resmen yok ediyor. cd'siz beni yakaladı 1 spell lock 1 fear 1 deathcoil süresinde YOK ETTI. Aynen ben de teke tek kalmıştım şu ortada su olan mapte. Eleman kite'lıyodu beni moonfire + insect swarm atıyodum. Moonfire'ı petiyle dispell ediyodu. Bi ara kutunun dışında bi yakaladı. Deathcoil + fear + immolate + confligrate + chaosbolt + silence + fln filan geberdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bi kere de 3v3 oynarken 2v2 kaldık, biz dk druid karşısı affli druid. adamın manası benden önce bitti innervatei benden önce attı. 2. innervatei attığında benim manam bittiği için oyunu kaybettik. mana fight kazanıyorum derken çok acı kodu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Zaten Wizard Cleave olarak geçiyormuş. Shamanı bıraksan, Lock ağzınızı doldurur tabiri caizse. Tersi de geçerli. Lockun üzerine gitsen tek yapacağı immolate koyup backlash proc beklemek, 2 instantla yine 10k non crit vuruyorsun. İki class'ın da minor CD'ları 10 saniyede doluyor, her chaos bolt potansiyel kill. Tek bir spellock+wind shocka bakıyor herşey. Komik bir hale geldi bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o yüzden blizz 2v2 leri öldürmek istiyo 3v3de de SWITCH NOW NVM WE CLEAVE olayı oluyo ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mulgear6 said: off çok rezildi ya salak saçma bi biçimde bleedden yattım GC'de masal mı anlatılıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 abi vay ak işte ne biliyim bakmıyodum bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mulgear6 said: o yüzden blizz 2v2 leri öldürmek istiyo 3v3de de SWITCH NOW NVM WE CLEAVE olayı oluyo ffs ahah exxbonun arena takımıydı galiba bu. furious pantolonumu ninjaladılar ya gene hatırladım:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 gült adı o :D http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Frostmane&gn=SWITCH+NOW+NVM+WE+CLEAVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu aralar Holy Paladin - Rogue takılıyoruz 2v2'de. İyi de gidiyor aslında. Yalnız bu aralar türüyen ölümcül bir kombinasyon var 2v2'lerde, Frost Mange - Retri Paladin. Bu heriflere karşı nasıl başarılı olunur, önerilerinizi bekliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok zor o setup sizin için ne yapabilirsiniz bilemiyorum. ama rogue un paladinden uzak durup frost mage i zoziklemesi en mantıklısı. freedom ile bayağı harrasslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 arkadaşlar 1-2 sorum olacak biraz bakındım forumda ama tatmin olamadım bi türlü yeni 80lediğim dk ile pvp yapmayı düşünüyorum şu an bglerde filan takılcam,nasıl bi talent kullanmalıyım unholy talentini beğenmedim plague bırakım kesmekten çok brust dmg vermek istiyorum ona göre bi talent build yapabilir misiniz? savage set yaptım 6 parça ama hp'm çok az (18k) şu an. honor biriktirine kadar tavsiyeniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 burst vericeksen frost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sarmadı bu dk beni ya boş yere uğraştım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Doğru karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bir caster olarak druid pvpsi nasıl zevkli mi dk elimde patladı feci uyuz oldum ya araştırmadan kasmayacam bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BİRİ BANA ROGUE VS ROGUE ÖGRETSİN KAFAYI YİYİCEM teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Druıd - Paladin - Hunter grubumuz olacak 1 haftaya. Deiştirmek zor olur herkes kastı artık :). Buna göre dru resto, pala retri, hunter da surv olacak gibi. Sizce nasıl bir kombinasyon? Bu grupla daha ıyısı ıcın nasıl bır talent dagılımı lazım? BG'lere başladık resi için ama tabi full değiliz hiçbirimiz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bm hunt retri pala feral druid rus ruleti gibi olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 mulgear6 said: BİRİ BANA ROGUE VS ROGUE ÖGRETSİN KAFAYI YİYİCEM teşekkür ederim Rogue vs. rogue yaptığımda çoüu zaman ilk sapı atan kazandı :P Kurtulmanın yolu cs + ks yer yemez hatta bazen cs'de trinket + blind/vanish+sap , gerçi cs'den sonra direk rupture geldiğinden genelde hide olmak zorlaşıyor, tick arasına denk getirip halledebilirsin yine de. Zaten trinket kullanıldıktan sonra herşey belli oluyor, dot'suz bırakma, stun'u ve senin kaçmanı sağlayabilecek herşeyi iyi kullan kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yakalanırsan stunlocktan çıkınca vanish/cs yapıp aynı şeyi adama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 adam da aynısını yapıyor ama sorun o hehe. rupture dot arasına getirirse vanish + cheap shotu gene o alır. ilk sen gormeye bak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Rogue vs Rogue'da Openerı alırsan, cheapshot at 1 saniye birşeye basma bekle bakalım trinket atacak mı. Trinketlarsa blindı bas=GG Trinketlamazsa 1 mutilate atıp kidney'at bekle gcd'a yakalanmamak için mutilate atma, trinket atacaktır. Blind=GG Openerı verirsen, kidneyi bekle - kidney attıktan sonra energy barını takip et, azaldığı anda bas blinda. Trinket attığı anda vanish CS Başka kazanma yolun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi sorun bi de şey hiç bir şekilde yakalıyamıyorum ben rogue gorsem bile aynı anda o da beni gormus oluyo ve her zaman ilk sapı o atıyo ben makromla spam yapmama ragmen openerı verdigim anda genelde gg oluyorum healerım olmadıgı için ki tüm talentlarım var görmek/görünmemek için + cloak ench öff naapmam lazım ki görmek için rogueları onlar beni görmeden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 5-10 mslik bağlantı lazım. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar