BaaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Kenu said: sunderleri up tutmak ayrıca switch yapma özgürlüğünü kısıtlayacaktır. ben de böyle düşündüğümden kullanmıyordum düne kadar. amma velakin battle/zerker stancelerde de kullanılır olmuş wotlk'dan beri, o bakıma hiç zorlamıyo yavaş yavaş atıyorum ms hamstring adamın üstündeyken 15 saniyede 1 falan. ayrıca evet hotkeylerimin hepsine erişimim çok rahat. charge esnasında disarm falan mümkün evet. nese antrenman bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 3 haftadır puan almıyorum, gear scrub kaldı hay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 of olaya bak. [img=http://img269.imageshack.us/img269/4548/kiddingme.jpg] ve sora düştük ya 1800 altına tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 resmi sağa scrollamaya üşenenler için team rating 1850 ama personal ratingler 1849 da kalmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 selam ben 5v5 adınızı size yakıstırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 çıkarsınız yine acı yok rocky! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 omuzlugu alıcagım zaman aynısı bana olmustu 2049 da bi kaybettik 20 rating mi ne gitti :D sonra çıktık aldık tabü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yeni sezon itemlar ptr de acılmıs 1850 lik silah 621 digeri 701 sp dmg diger itemlar 3/3 ve 5/5 den rating istiyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Eveet Bana Arena için tavsiye verecek pro bir lock lazım. Bu kadar süre tavsiye verdik şimdi tavsiye alma zamanı. Help plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Dotz m8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 dotz yalan deep destro/demon 3/17/51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 destruction hakkaten destroy ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Dest. 2x dps için iyi bence, healer + affli. üzüyordu beni açıkçası. Özellikle mana draini aktif kullanan locklar fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya o yaşlandıran setup ama 3v3 te destruction PEW PEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ya destruction için sana cast ettirmeyi sağlıycak class lazım. Bir tek rogue var onda da, belki bir de prot pala. Ulan melee üzerindeyken immolate chaos bolt atmak sanki 10 saniye gibi geliyor. Anlıyorum şimdi hallerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 öyle de wispy 1 kere kombosunu yaparsa direk oturtuyo. elemental shaman, destro warlock switch yapa yapa en sonunda son targetlarını yok etti geçen. heallanabilir bişey değil yani o damaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cidden ya. Ben 8k conflag/cbolt critliyorum. Shaman da lava burstle 8k critliyor. Holy Pala Lock Elemental Shaman diyorum ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 evet, cleave setupları falan tam adamı kestik derken bir BoP ile direk gömebilirler karşı takımdan adamı tarihin karanlık sayfalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 frost mage destro lock resto shaman. frost mage le cc leri iyi konusup yaparsanız 2 target ı cok uzun bir süre cc de tutabiliyorsunuz rahatça. seduce ve poly değişmeli. Ama oynaması cidden çok zor. Lock oldunmu ilk hedef sensin zaten. cleave setup oldumu üzerinde cast etmek cidden çok zor o yüzden cleave setuplar için ilk 30sn i survive etmek gerekiyor paladin e warrior a dk a cooldownlarını harcatana kadar. rogue destro lock healer daha rahat ama setup olarak. poison ın olması stun ın olması lock için daha büyük avantaj. rogue varken affli de olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bloodlust iyi ama shaman sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yok yaw ptr de estiriyolardı ilk girdiğimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 shamanlar iyi aslında ama çevreleri kötü. totemler falan adamda kafa bırakmıyolar. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 off çok rezildi ya salak saçma bi biçimde bleedden yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Warlock for luls ya. Rogue'la kesemediğim bütün classları kasıklarımı kaşıya kaşıya kesiyorum. Critlemeye başlayınca zaten saçmalıyor iyice damage. Immolate zaten 1.3k tickliyor, gidip chaos bolt conflag atıyorsun full resiliencelı targeta bu ikisi 16k critliyor. BG'de 13k crit görmüşlüğüm var chaosboltla ya, zerker alsam nolacak allah bilir. İyi bir elemental shaman ve paladin varsa gelsin, transfer parasını bile ödeyebilirim 3v3'te akıcaz 2400 ratinglere : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kesinlikle akarsınız. demiştim sana, adam resmen yok ediyor. cd'siz beni yakaladı 1 spell lock 1 fear 1 deathcoil süresinde YOK ETTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar