Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:
Yalnız arenada drinking feci bufflanmış 0-100% mana 20 saniye falan sürüyormuş.

Welcome back to s3.

Şu bile shamana nerf, zaten mobility'miz yerlerde, druid priest vs. de cayır cayır mana regenleyebiliyor bize kıyasla, üstüne bir de su içmeleri kolay. Ne diyeyim. Reroll druid diyeceğim üşenmesem 2-3 hafta sabah akşam char kasmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de priestteki ses effectlerinden aldığım tadı almıyorum shamandan mesela, hey gidi PoM ne güzel çınlardı.

Shamanımın dranei male olması gerçeği var bir de, shoulder'ı geniş görünüyor orclar gibi löreley diye açtıydım, kuyruğu olduğu ve dahler mendi gibi dans ettiği gerçeklerinin suratıma çarpması acı oldu. Ally'e orc istiyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Ben de priestteki ses effectlerinden aldığım tadı almıyorum shamandan mesela, hey gidi PoM ne güzel çınlardı.

Shamanımın dranei male olması gerçeği var bir de, shoulder'ı geniş görünüyor orclar gibi löreley diye açtıydım, kuyruğu olduğu ve dahler mendi gibi dans ettiği gerçeklerinin suratıma çarpması acı oldu. Ally'e orc istiyoruz!
boşver sen druidi.

tut elimden priesti kasalım biz RMP yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

RMP is so 2008.

5on5'başladık arkadaşlarla ilk defa zevk alıyorum ya. Belki de rogue'un oynayabileceği tek 5on5 setupı resto shaman lock mage rogue disc priest. Bayağı makara geçiyor. Koordinasyonu oturtunca plateleri giblemeyi umuyoruz. Bir de herşeyden iyisi süper makara dönüyor hehe.

Son gelen 5on5 değişikliklerinden sonra queue sürelerinin azalacağını umuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
RMP is so 2008.

5on5'başladık arkadaşlarla ilk defa zevk alıyorum ya. Belki de rogue'un oynayabileceği tek 5on5 setupı resto shaman lock mage rogue disc priest. Bayağı makara geçiyor. Koordinasyonu oturtunca plateleri giblemeyi umuyoruz. Bir de herşeyden iyisi süper makara dönüyor hehe.

ne gibi değişiklikler geldi?
Sosyal ağlarda paylaş

5v5 korku filmi gibi, daracık mekanda herkes tuttuğunu. Halen çözemedim insanlar nasıl koordine oluyor. 3v3 en son s2'de rating'e oynamıştım 1800 civarında druid mızıkmıştı ona bile alışana kadar zararlı olmuştum takıma.

Şimdi de dk-lock-shaman yapıyoruz da (600 rating yaptık 1 saatte 1 haftadır oynamıyoruz lol) dk yerine rogue daha güzel olur esasen, heal reduct. lazım kesinlikle, ayrıca cc'leri o kadar etkili değil DK'nın.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
RMP is so 2008.

http://www.wowwiki.com/Eurocomp ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...