Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bu arada Hydra'nın RMP'si bu gece ESL-TV'deymiş. Saat kaçta olduğunu bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Öğrenirsen yazsana buraya Wisp, izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Hmm buldum. 22 CET yani 00.00 türkiye saatiymiş. ESL 1024 ADSL'yle şu streamleri kesinti olmadan izleyebiliyor musunuz ? Son turnuvada benim bayağı sinirim bozulmuştu slide show'a döndüğü için herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Tera Gaming Yunisha Instance Selcuk selçuk ne ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 o selçuk-yunisha 2lisi, s5te 2500 ratingi geçmiş 2 warrior setuptan biriydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evet selçuk Alamancı bir paladin. Bayağı da yüksek ratinglerde oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 lol sadece 1 tane shaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yalnız arenada drinking feci bufflanmış 0-100% mana 20 saniye falan sürüyormuş. Welcome back to s3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Streami hangi bölümden izlicez gece? Sitenin hangi bölümünden yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Wispy said: Yalnız arenada drinking feci bufflanmış 0-100% mana 20 saniye falan sürüyormuş. Welcome back to s3. Şu bile shamana nerf, zaten mobility'miz yerlerde, druid priest vs. de cayır cayır mana regenleyebiliyor bize kıyasla, üstüne bir de su içmeleri kolay. Ne diyeyim. Reroll druid diyeceğim üşenmesem 2-3 hafta sabah akşam char kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 valla druid kastımda shamandan aldıgım zevki almıorum gucsuzde olsa shaman X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ESLtv sanırım. Bu drink buff'ının direk nerflenmesi lazım. DK druid gelmiş geçmiş en saçma setup olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ben de priestteki ses effectlerinden aldığım tadı almıyorum shamandan mesela, hey gidi PoM ne güzel çınlardı. Shamanımın dranei male olması gerçeği var bir de, shoulder'ı geniş görünüyor orclar gibi löreley diye açtıydım, kuyruğu olduğu ve dahler mendi gibi dans ettiği gerçeklerinin suratıma çarpması acı oldu. Ally'e orc istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 su içmenin tamamen kaldırılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 o yalanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sentry totem shamanı kendine ışınlasın bence harika olur. yukardan buff yerine bastıgımızda toteme ışınlanırsak baldan tatlı olur valla (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 warrioru nerflerlerken uçan kaçan su içebilen druide güzel bi gelişme oldu. sanmıyorum ki druid-warrior setuplarında bi alçalma olsun. priestin de pvp olsun pve olsun ufak ufak çaktırmadan ağzına sıçıyorlar. bıraktııma memnun oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Wispy said: Yalnız arenada drinking feci bufflanmış 0-100% mana 20 saniye falan sürüyormuş. Welcome back to s3. damagelara da %20 cut gelsin tüm classlara playerlara vurduğunda asıl o zaman back to the s3 olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 deadwoll said: Ben de priestteki ses effectlerinden aldığım tadı almıyorum shamandan mesela, hey gidi PoM ne güzel çınlardı. Shamanımın dranei male olması gerçeği var bir de, shoulder'ı geniş görünüyor orclar gibi löreley diye açtıydım, kuyruğu olduğu ve dahler mendi gibi dans ettiği gerçeklerinin suratıma çarpması acı oldu. Ally'e orc istiyoruz!boşver sen druidi. tut elimden priesti kasalım biz RMP yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 RMP is so 2008. 5on5'başladık arkadaşlarla ilk defa zevk alıyorum ya. Belki de rogue'un oynayabileceği tek 5on5 setupı resto shaman lock mage rogue disc priest. Bayağı makara geçiyor. Koordinasyonu oturtunca plateleri giblemeyi umuyoruz. Bir de herşeyden iyisi süper makara dönüyor hehe. Son gelen 5on5 değişikliklerinden sonra queue sürelerinin azalacağını umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Wispy said: RMP is so 2008. 5on5'başladık arkadaşlarla ilk defa zevk alıyorum ya. Belki de rogue'un oynayabileceği tek 5on5 setupı resto shaman lock mage rogue disc priest. Bayağı makara geçiyor. Koordinasyonu oturtunca plateleri giblemeyi umuyoruz. Bir de herşeyden iyisi süper makara dönüyor hehe. Son gelen 5on5 değişikliklerinden sonra queue sürelerinin azalacağını umuyoruz. ne gibi değişiklikler geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Rating kazanmak daha kolay olacak artık 3s ve 5s da. Yani 2500 lerde 5on5 takımları falan olacak 2v2 de olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 5v5 korku filmi gibi, daracık mekanda herkes tuttuğunu. Halen çözemedim insanlar nasıl koordine oluyor. 3v3 en son s2'de rating'e oynamıştım 1800 civarında druid mızıkmıştı ona bile alışana kadar zararlı olmuştum takıma. Şimdi de dk-lock-shaman yapıyoruz da (600 rating yaptık 1 saatte 1 haftadır oynamıyoruz lol) dk yerine rogue daha güzel olur esasen, heal reduct. lazım kesinlikle, ayrıca cc'leri o kadar etkili değil DK'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 inv meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Wispy said: RMP is so 2008. 5on5'başladık arkadaşlarla ilk defa zevk alıyorum ya. Belki de rogue'un oynayabileceği tek 5on5 setupı resto shaman lock mage rogue disc priest. Bayağı makara geçiyor. Koordinasyonu oturtunca plateleri giblemeyi umuyoruz. Bir de herşeyden iyisi süper makara dönüyor hehe. Son gelen 5on5 değişikliklerinden sonra queue sürelerinin azalacağını umuyoruz. http://www.wowwiki.com/Eurocomp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar