Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 resto sham, muti rogue oynuyoruz. fena setup değil, alıştıkça ve gearlar düzeldikçe aldığımız verim baya bir artıyor ama rogue'lu setuplar zorluyore. mesela resto dru, rogue setupu geldi. resto dru'ya gitsem ben rogue olarak, diğer rogue benim shamana tecavüz ediyor. rogue'u alsam, druid çatır çatır heallıyor. (paladinli takımlarda mümkün olduğunca dönüp kickliyorum sonra tekrar dps'e switch ediyorum da druid olunca healer öyle bir şey de yok) ne yapmalı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dEaThMooN said: Longshanks said: bugün aynı takım 7 kere Ruins of Lordaeron da geldi. mage rogue :< mage rogue'u yenmeniz lazım dru-war ile.evet normalde yeniyoduk. ama bu adamlar şöyle yapıyo pre-hotluyorum ikimizi de. warriora giriyolar. heala devam ediyorum. bana blind geliyo. o an dayanamayacak gibi oldunca basıp trinketi çıkıyorum. sonra bana giriyolar bende 3 LB ve reju olmasına rağmen CS>KS>Garrote>CounterSPell>Arcane torrent>arcane torrent kombosunu kusursuz yapıyolar. adamlar iyiydi bizden zaten 7 kere yenilmedik ama 4 tanesini aldılar sanırım. Benim sinir olduğum şey hepsinde aynı map gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ya nasıl bir bal varsa 2 haftada VoA'dan 2 tane tier8 aldım. Honor grind da bitti. 350 resil'la akıcaz arenalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Lockların %+^634%^+/345& diyorum. Hepsi destro mu oldu abi? area stun, fear, bolt, coil, teleport gg. Deli oldum bu gece lockların peşinde koşmaktan. ayrıca warriorlara da aynı şekilde %+^634%^+/345&. Sürekli chargechargecharge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Nerf lock QQ Lock-rogue, mage-rogue gibi takımlara karşı healerli takımların pek bir şansı yok sanırım, keza 10sn sürüyor maçlar cc'den çıkmak bile mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sonunda Warrior Druid Rogue Priesti geçti top 100 representation'da. İşin komiği blind fear DR nerfi gelmese de geçecekti bence. Juggernaut nerf bile değil zaten. Esas bomba haftaya başlıyor, top warriorlar alsın da ellerine hele T2 weaponları ondan sonra 5k MS leri yeriz afiyetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 arcane mage ve warlock ( talent kararsizligi icinde ) arena ya basladik. arcane mage olarak dmg kusuyorum, bayag da iyiyim, ama warlock yanimda dmg olarak hic destek olamiyor. Su anda dot cu, ama fire dest e gececek en azindan dmg da destek olmasi icin. nasildir mage ve lock ekibi ? healer lari rahat aliyoruz, onun silence eden pet i ve benim counterspell sayesinde. kendimden yana hicbir sorunum yok, ama yanimdaki partner warlock icin tavsiyeniz ne olur, talent ve stil acisindan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 affliction olup, her 2 adama da dotları döşeyip CC ile sana yardım etmesi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Destruction çok çok iyi, double dps'e de daha uygun. Frostmage, Destruction Lock iyi anlaşabilirse gerçekten çoğu takımın özellikle druid ve paladinli takımların canını yakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mage warlock oynarken bence ikinizde burst dmg olomanız lazım ki bir anda tek hedefi yatırabilin yoksa healing olmadığı için uzun savaşta başınıza dert alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mage oynayan arkadaşlara soruyorum acaba res olayı 80 de düzeliyormu çünkü şu an önüme gelen her rog tek vuruş 3-4 k vuruyor.Gelecekten çok umutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kaç resi var sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 0 res var ama bu durum res ile birlikte iyi bir şekilde düzeliyormu onu merak ediyorum sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 of ya, adam gibi silah alabilmek için raid mi yapmak zorundayım, battle stance'den çıkmadan arena yapan adamlarda ironsoullar, rune edgeler, en kötü death's bite var biz hala hol baltasıyla birşeylerin peşindeyiz peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kim ne derse desin abi lock-pri'yi aşağı alıcak 2li benim gözümde hala ortada yok priestim pve spec olmasına ragmen 11-1 ^^ ve gerçekten bu kadar rahat oldugu bilmiyordum, o 1tane kaybettigimizde Ring of Valor arenasından kaynaklandı (pet ve teleport çalışmadıgı için).. pri mana burn çakıo ben mana drain sonrası laylaylom zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 1850 rating yap 2 haftaya alırsın 232 dps 2handed. Lock Priest'in de counterı, rogue priest, druid warrior, mage rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kane&Lynch said: kim ne derse desin abi lock-pri'yi aşağı alıcak 2li benim gözümde hala ortada yok İşini bilen mage/rogue gelsin ne olio lan diyene kadar keserler o locku sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 warrior ve rogue o kombinasyonun üstünden patates ezer gibi geçiyor. s1 s2 zamanındaydı pri lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Engineering goggles'lar nerflendi. Eh mutluyum artık furious helm kullanabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 engineeringli human rogue direk avantaj =< eskiden daha beterdi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Engineer human rogue zaten saçma bi olay Googles var Perception var üstüne üstlük Every Man for Himself gibi saçma bir özellik var Direk avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 WOTF'yi her zaman Opener'ı kaybetmeye tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 vanillada opener hayat kaydırıyodu tabi de şimdi öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Yoo yine öyle ama 1v1'de. RP mirrorlarında opener avantaj da olsa yine de toparlanılıyor. RM vs RP'de önemli ama opener, genelde açılan taraf kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar