Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 senin priestinin armorysini verir misin nası oynuyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Dégnstein-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 wispy sana silah lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sorma. PvE siz bu kadar 2 hafta bekleyip direk paraya kırıp alıyorum 1200 puan verip MH fisti. Yapacak bişi yok. Yalnız en eğlencelisi bütün ama bütün roguelar mutilate oynuyor. Bu spec'de mutilatei her türlü parçalıyor. Killing Spreeyi açınca zaten 2.5 saniyede 10k-0 görüyorum. Zaten taktik ilk cc'de KS i basıp trinketa zorlamak healeri, 2 CC'de indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya millet binmiş muti-train a gideyor kıyamete. ben de rogue u kasarsam shadowdance oynamak istiyorum ilk geldiğinde 70te baya güzeldi ama şimdi nasıldır pilemiyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 peki cemaat 3v3 için Rogue-arms war-resto drood triosu için ne dersiniz.Çok fazla görmediğim bi combo ama drood'e gelen bufflardan sonra artık 3v3 heallamaya geri dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Druid kötü hala bence şu an için. Rogue druid denedik, çok iyi bir druid değildi ama tutamıyor ayakta. Sorun damage'in hala spikelar halinde gelmesi, Arms warrior gelip 3k 3k 3k vuruyor Lifebloom 2k*5 ticklese de kurtaramayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 druid kötü değil druid rogue kötü rogue çok yumuşak hotlarla ayakta tutabilmek için absorblatan bişey lazım pri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 1900 olduk bıraktık pazara kadar.Düştü gerçi win ratio biraz. Mage roguelar üzüyor bayağı ama yapacak bişi yok. Druid Lock inanılmaz outlast oynuyor her zamanki gibi çok iş yapıcak. Bir de hunter göremedim 1200 den beri arenada wth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sporeggar'a transfer oldum partnerimle oynamak için, adam dayanamayıp transfer olmuş 2 gün önce. FUUUUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 LOLOLOL EPOX FAIL geçmiş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yazık ya aahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hahaha kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Selfpwn ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 FW ye gel RMP atalım. Süper ğriest buldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 SP/rogue dan ne haber ya ben bu sezon denemeyi düşünüyorum karşılaşan yada bizzat oynayan varmı? Kağıt üzerinde bir adamı komple yalan edecek potansiyele sahipler ama pratiğini denemediğim için bilgiye ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 S. Crusader var bende wispy. sword spec mi gitsem ne yapsam combat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Combat yalnız harbi zevkli arenada :D 5/53/13 oynuyorum KS atınca millet şaşkınlıktan ölüyor resmen eli ayağına dolaşıyor. Castera büyü attırmıyorum zaten full silence :D Crimson Steel ve Hand of Nerub kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sword da iyidir. Ben fist alıcam ama 2 hafta sonra. SP rogue da çok iyi setup evet. SP'ler outlast team oldular değişik bir şekilde. Dotları dispellemek sakat falan. SP'ye disarm gelmesi çok başarılı oldu bir de. Rogue Magelere karşı bayağı bir şansı var. Ben yine de rogue priestten feci keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Wispy said: FW ye gel RMP atalım. Süper ğriest buldm FW ne? Süper priest ne kadar süper? Kaede de süperim diyordu gördük. "HOW DO I DISPEL LOL?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 xunn said: Sporeggar'a transfer oldum partnerimle oynamak için, adam dayanamayıp transfer olmuş 2 gün önce. FUUUUUUUUUUUUUUU- .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sporeggar bg siyle komple fail zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Frostwhisper. Adam 2 sene dwarf priest oynadı sonra horde rerolledi, bir yandan da rogue la raid yapıyor. Adam baya iyi bence Yalnız gelmeye karar verdiysen konuşalım da sonra yine middle fingeri alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dün druidimle aylar sonra ilk defa arena yaptım. değişikliklerden sonra warrior-resto druid tekrar oynanabilir olmuş. warrior buffları da gayet hoş. holy paladin katili oldu teammate im. plague strike nerfi baya farketti, dk ları outheal etmek mümkün artık. şu sıralar değişik bir talent deniyorum, 15/0/56 brambles ve nature's reach ile. thorns 315 vuruyo, moonfire dotu 600 küsür tickliyo (glyph ile) melee healer takımlarında melee bana saldırırsa diğer healerdan uzakta çok rahat sololayabiliyorum, ghoul 1 dakkada ölüyo zaten thorns sağolsun. büyük ihtimalle talent değişikliğine gidip insect swarm'ı da alıcam glyph ile beraber. ayrıca yeni lifebloomu çok sevdim, pvp için super buff. 12 k critleyen blooms ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben dediğin specle oynuyorum 200 küsür manaya insect swarm glyphli süper harika ow yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar