xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Şu an bir mage olarak hangi setupla oynayacağımı şaşırmış durumdaıym. Gerçekten bilmiyorum. Zilyon tane double dps yapılabilir. Mutilate rogue 11k vuruyor diyorsunuz obaaa go go rogue diyorum içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Dicipline priest unholy dk oynuyor bizim çocuklar skirmişde 70 e 0 gibi bişi yaptılar baya efektif görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 DK nın talentı alabilirmiyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ben de sana yapayım abi skirmishte öyle bir skor. Ratedta official olunca bakılır ona. Death knightlara daha fazla girmedim, ama Blood diye biliyordum pvp speclerini, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Skirmishte 170-0 da yaparsın. Ama S5'in ilk gününde 20-0 yapacak kimse olacağını bile zannetmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 grup olalım grup wispy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 S5'in ilk günü baya kaos olacak zaten. Skirmish bazlı setup olmaz diyorum. DKler bildiğin yönetecek orası ayrı ama. Dispeller + dk düşündükçe gözüm seğiriyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Antimagic shell e nerf lazım sezon başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ha bide anti-magic shell'in nerf yemesi lazım. Physical olması çok OP yapıyor. Hiçbir şekilde counterlayamıyorsun. 2 tane dk, yada 1 retridin ve dk gir, süpürün anasını satayım karşıdakinin ne yaptığına bile bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 dispilin pri olarak tai pvp itemlarrını yapmam bi avantaj saglarmı baslangıcta ? 300 resi oluyor sadece o setle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kimseye healer oynamayı tavsiye etmiyorum S5 başlarında. Heal atamadan ölürseniz şok olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Nezamana açılır serverlar , sabah erkenden kalktım mining kasiyim fln diye , arena sezonu geliyo sanırım , önceden arena yapmamıştım o yüzden biraz çekiniyorum açıkcası :D böle bi anda 0 win- 20-30 lose alıp saçmalamayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 2vs2 ye basladik bakalim feral druid unholy dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Daha başlayamadım bile lagdan. Frostmane'deki lag Sporeggar'a geri dönme isteği getirdi birden. Oynanmıyor yani öyle böyle değil. Bu arada pvp rewardlarının istediği honor miktarı absürd. Hepsini toplamak için bu sefer gerçekten haftalarca honor farm yapmamız gerekecek. 60k, 50k, 40k diye gidiyor. Bildiğin fitil oldum ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 heroism lerle aldim ben butun setleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Benim haberim olsa farmlardım heroism emblemleri. Elimde 12 tane emblemle kapısına gittim gözüm yaşlı döndüm. Koca realmde yeni oldugum için arena yapabileceğim bir insan göremiyorum, enrage oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 frost mage rog ikilisinin allah binbir turlu belasini versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paladin ve Priestlarda çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Priestler gayet iyi şu an. Paladin, dk, hunter, rogue Wotlk'un pvp classları. Gerisi gayet yalan şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 29-15 1691 rating ilk gun sonu. cyclone bg si zormus cidden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Snefru said: Paladin ve Priestlarda çok feci. pri hangi pri disiplin mi ? raid var diye pve talentle sp olarak girdimde 6-7 k critledi terbiyesiz mage (duzde vurmus olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Disc priler elbette.Birde holy paladinler çok güzel heallıyor.Disc pri ve ret paladin setup ı cidden iyi oynuyorlarsa dayanma şansınız zor biraz. Mage rogue dk paladin filan varken feral druid olarak pek yapılabilecek birşey yok.Feral druid olarak şu anda tek yapabileceğim arkama bir tane holy paladin alıp gezmek veya kendim resto olmak.Feral Druid in şu an en güzel yanı bearda çok zor ölmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 disc pri :/ druid dk yardiriyoruz öldüremedik adami bi turlu. cani yariya inior fullenior falan deli etti butun gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hozceri said: Snefru said: Paladin ve Priestlarda çok feci. pri hangi pri disiplin mi ? raid var diye pve talentle sp olarak girdimde 6-7 k critledi terbiyesiz mage (duzde vurmus olabilir) Mage'in non-crit frostboltları 1800-2300 falan vuruyor, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 2k Frostbolt vursa=4k frostbolt crit Icelance de 2.5k critler herhalde di mi ? 6.5k amiwrong ? Hımm bir de rogue tricks of trade verse 15% 7k+ AMIWRONG? LFMage for 2v2 BTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar